Ti si ocigledno jedan od tih koji prate ligu od ove sezone. Opste je poznato da je Borac fudbalsko ime, sportski velikan na podrucju 6 republika bivse Jugoslavije, iliti Zapadnog Balkana. A zrinjski? Klub koji nije ni postojao maltene do ovog rata, kome je tada odobreno postojanje zbog podrzavanja ustaskog neljudskog rezima.UltrasNotRed je napisao/la:Veliki borac? Totalno besplodan klub, definitivno u ovom vremenu ne ide u istu recenicu sa Zrinjskim. To se ovaj iz tuzle zahebal. Borac je malo ispred Tuzle, skoro nista, jedino sto im je zajednicko da su propadali i da je Borac i ove godine na putu prema dolje. To raduje.PiromanBL je napisao/la:Otkuda tebi pravo da Vekiki Borac svrstavas u istu kategoriju sa zrinjskim nasuprot starih tradicionalnih sarajeva, zelje, cekika, veleza? Otkuda tebi kao navijacu kluba sa manje titula od seoske modrice uopste pravo da tako dijelis klubove? Onaj Borac iz prosle polusezone nije standardni Borac pa da ti to bude mjerilo. Ili pratis ligu od ove sezone.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
I normalno da cu “popljivati i tebe i taj tvoj post“ kad si nerealni jarac koji svrsava na tabelu PL iz tekuce sezone. Samo mislim da ti nema siljenja ove dvije sedmice, koja steta. Nadji neku ribu da ti ona silji, ustani sa stolice za kompjuterom.
Jel' de da ti u kuci umjesto ikone stoji hitlerova slika? Rekao bih da si ti samo jedna crnokosuljaska verzija onog pipi duge carape, mada njegovu neobjektivnost i nerealnost tesko ko moze nadmasiti. Izadji na svjez vazduh, pomoce ti. Do tad zdra'o, ili da bude po tvome: hajl hitler!
Pa jest', samo nek' je ukrasti i odmah dobro...MortemHz je napisao/la:Ljlijani su znak Bosne i svega sto je vezano za istu od ranog pocetka. Simbol nase drzave i samim tim nije trebalo biti skinuto.