Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PiromanBL
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PiromanBL » 24 mar 2016, 13:49

UltrasNotRed je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nas svi toliko vrijedjaju, zasto smo svima trn u oku... I ja sam ono napisao u afektu, bio sam iznerviran koliko ste nas omalozavali, ali kad pogledam i Lecester je prvi u Engleskoj, i siguran sam da navijaci Manchester Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelsea itd, ne pisu ovo kao sto pisu navijaci Zelje i Sarajeva. Vremena se mijenjaju, ne mogu uvijek jedni te isti biti u vrhu BH fudbala... Dolaze nova vremena, novi klubovi, novi sampioni... Vi sada popljujte i mene i ovaj post koliko god zelite, ali da znate ako Sloboda ne moze osvojiti titulu bolje da osvoji Celik, Zeljo, Sarajeva, Velez nego Borac BL, Zrinjski itd. Ja vam cestitam na svim dosadasnjim uspjesima, ali pokazite makar malo postovanja za trenutnog lidera tabele, kao sto to ljudi rade u Engleskoj. Pozz
Otkuda tebi pravo da Vekiki Borac svrstavas u istu kategoriju sa zrinjskim nasuprot starih tradicionalnih sarajeva, zelje, cekika, veleza? Otkuda tebi kao navijacu kluba sa manje titula od seoske modrice uopste pravo da tako dijelis klubove? Onaj Borac iz prosle polusezone nije standardni Borac pa da ti to bude mjerilo. Ili pratis ligu od ove sezone.
I normalno da cu “popljivati i tebe i taj tvoj post“ kad si nerealni jarac koji svrsava na tabelu PL iz tekuce sezone. Samo mislim da ti nema siljenja ove dvije sedmice, koja steta. Nadji neku ribu da ti ona silji, ustani sa stolice za kompjuterom.
Veliki borac? Totalno besplodan klub, definitivno u ovom vremenu ne ide u istu recenicu sa Zrinjskim. To se ovaj iz tuzle zahebal. Borac je malo ispred Tuzle, skoro nista, jedino sto im je zajednicko da su propadali i da je Borac i ove godine na putu prema dolje. To raduje.
Ti si ocigledno jedan od tih koji prate ligu od ove sezone. Opste je poznato da je Borac fudbalsko ime, sportski velikan na podrucju 6 republika bivse Jugoslavije, iliti Zapadnog Balkana. A zrinjski? Klub koji nije ni postojao maltene do ovog rata, kome je tada odobreno postojanje zbog podrzavanja ustaskog neljudskog rezima.

Jel' de da ti u kuci umjesto ikone stoji hitlerova slika? Rekao bih da si ti samo jedna crnokosuljaska verzija onog pipi duge carape, mada njegovu neobjektivnost i nerealnost tesko ko moze nadmasiti. Izadji na svjez vazduh, pomoce ti. Do tad zdra'o, ili da bude po tvome: hajl hitler!
MortemHz je napisao/la:Ljlijani su znak Bosne i svega sto je vezano za istu od ranog pocetka. Simbol nase drzave i samim tim nije trebalo biti skinuto.
Pa jest', samo nek' je ukrasti i odmah dobro...
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 24 mar 2016, 13:50

Ovaj Cocain je baš smiješan :) Čuj,američku zastavu poredi s komunističkom crvenom zvijezdom :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 mar 2016, 13:51

Hum94 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Slobodina petokraka je nastala 1919, znači 25 godina prije SFRJ, jedini koji je vezan za taj režim upravo i jeste FKS kojeg je režim osnovao...

Kao i Veležova.
Komunizam je nastao u 19.st a upravo pocetkom 20tog stize boljsevicka ideja u nase krajeve.Tako da je upravo iz tih razloga na tim klubovima ta petokraka.Neka im je,kad moze u Zvezde i Partizana more i u njih.
Jeste a 1919, kada je Sloboda osnovana, ljudi su proganjani zbog te petokrake u ovim krajevima, i nema Sloboda veze sa establišmentom jer je starija od establišmenta njena petokraka. A da smo komunjare mi Tuzlaci, jesmo. Jel to nekom nije jasno? :mrgreen:

Sloboda svoj grb nece mijenjati da bi se uvlacila trenutnoj struji, poodavno nam je SDA bio u klubu pa smo imali "molerski" grb, sad smo se vratili na svoje.

High je napisao/la:
Heller je napisao/la:Slobodina petokraka je nastala 1919, znači 25 godina prije SFRJ, jedini koji je vezan za taj režim upravo i jeste FKS kojeg je režim osnovao...

Kao i Veležova.
Pročita li se šta? :urnebes: Socijalizam nije bio samo u Jugoslaviji. Nastao je vijek prije onog u Jugi. :facepalm: Uostalom, u 1919. godini osnovalo se samo Vijeće. Predlagali su se nazivi, tad klub nije ni startao.
Pročitali se šta majstore, ja sam reko da je Sloboda starija od SFRJ ne od Socijalizma.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 mar 2016, 13:53

Hum94 je napisao/la:

Kao i Veležova.
Komunizam je nastao u 19.st a upravo pocetkom 20tog stize boljsevicka ideja u nase krajeve.Tako da je upravo iz tih razloga na tim klubovima ta petokraka.Neka im je,kad moze u Zvezde i Partizana more i u njih.
Komsija stvarno si neuk do jaja. Grad kamena opalim ti samar argumentovano a ti mi pricas o ljidima koji su clanovi nekih partija u klubu. Toga uvijek ima i bit ce ali da je neka stranka direktno u mom Veležu daaaaj bola ja bi sebi qurac otkino i nikad nebi otisao na utakmicu. Ja razumijem da te boli ta konstatacija jer ti klub i egzistira na tom formatu ali ovdje nije tako. Da smo stranacki klub bili bi bar jednom prvaci a ne borili se za opstanak 20 godina. Haj idi glođi opana

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 24 mar 2016, 13:55

Probisvjet je napisao/la: Šta simbolizira petokraka? Postavila, umetnula, aminovala ili ustupila - politika. Poslije je se neki odrekli, neki ne. Ili je tu petokraku svima uveo neki težak?
Ako mislis na komunizam ili socijalizam to je petokraka sa srpom i cekicem, ali sama petokraka je sasvim nesto drugo, taj simbol postoji mnogo, mnogo prije nego je komunizam nastao. Mnogi zvijezdu petokraku imaju kao simbol, a nisu okusili komunizma, niti socijalizma.
grcki pent - pet to jeste petokraka zvijezda. Simbol kojem su jos u antickoj Grckoj pridavali magicnu snagu.[/quote]
slika
:kafa: Jel slusas black metal?
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

High

Post Postao/la High » 24 mar 2016, 13:55

Da Sarajevo u Banja Luci igra u subotu, ruku bih dao da bi bilo brđanskih orgijanja dokone publike zbog ove današnje presude.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 24 mar 2016, 13:57

Meni nije jasno kako moze biti Hrvatski Športski Klub Zrinjski... Pa yebo vas led, Bosanski ste klub, svi vi zivite u Bosni i Hercegovini a ne u Hrvatskoj... Klub vam se takmici u BHTPremier Ligi a ne u HNL... :sick: :sick: :sick: :puke: :puke:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 mar 2016, 13:58

Samo kod nas je u svakom pogledu na njihovo i nase :mrgreen: :mrgreen: Eto kako bude kad politika nasa negdje udje

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 14:00

Tjesi se ti tjesi sa tim samarima,a samo ih ti primas,nego svaki svoj poraz pretvaras u pobjedu,svaku laz ponovis sto puta ,a kazu onda laz postaje istina.
Mores ti slobodno otkinut sta god hoces sebi ali ti je to tako.
Ja niti pravdam sebe niti svoj klub,niti me je stid kako moj klub egzistira,jer smo iz dana u dan sve jaci i jaci.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2016, 14:03

Aco, de ovo pocisti i posalji ih na hladjenje jedno 7 dana

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 mar 2016, 14:04

Cocaine je napisao/la:
Hum94 je napisao/la:

Kao i Veležova.
Komsija stvarno si neuk do jaja. Grad kamena opalim ti samar argumentovano a ti mi pricas o ljidima koji su clanovi nekih partija u klubu. Toga uvijek ima i bit ce ali da je neka stranka direktno u mom Veležu daaaaj bola ja bi sebi qurac otkino i nikad nebi otisao na utakmicu. Ja razumijem da te boli ta konstatacija jer ti klub i egzistira na tom formatu ali ovdje nije tako. Da smo stranacki klub bili bi bar jednom prvaci a ne borili se za opstanak 20 godina. Haj idi glođi opana
kokain najjaci si daleko i dalje. :lol: velež je od '45 do '90 bio miljenik dobrog dijela partije , otuda i pare i sponzori pa i igranje u prvoj jugoslavneskoj ligi. za postratni period , pitaj radnike hepoka koliko im je para proslo kroz firmu od drzavnih poticaja i koliki dio toga je samo proslijedjen velezu . a firma tamo na aparatima .

Zrinjski , istina trenutno ima podrsku politike ali opet radi od privatnog kapitala. pa jedna tuzla u slobodu ulupa za jednu godinu vise para nego je mostar u zrinjski i velez za 20 godina.

znam da ce sutra reci neki veliki vodja da taj privatni kapital preusmjeri tok na Siroki i mi cemo bit donji ali zato treba radit da se postave zdravi temelji i da klub postane samoodrziv. za 10 ili 50 godina nema veze .

ova prepucavanja siroki - mostar potpaljuje danijel ivankovic , propali novinar propalog rezima pa se nemojte primat . ako siroki nije jos dobio sponzorske pare od elektroprivrde dobit ce brzo , ne bojte se nista . koliko u mostar , toliko i u siroki . nije posteno ali eto , treba i tu struju namirit .

@SlobodaTuzla: Zrinjski je hrvatski klub a ne bosanski. Hrvat je nacionalna a ne regionalna pripadnost. Zivio .

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 mar 2016, 14:08

GradKamena je napisao/la:Tjesi se ti tjesi sa tim samarima,a samo ih ti primas,nego svaki svoj poraz pretvaras u pobjedu,svaku laz ponovis sto puta ,a kazu onda laz postaje istina.
Mores ti slobodno otkinut sta god hoces sebi ali ti je to tako.
Ja niti pravdam sebe niti svoj klub,niti me je stid kako moj klub egzistira,jer smo iz dana u dan sve jaci i jaci.
Tu sam te cekao. To ti je brato ono sto ti ja pricam. Znaci dok je ta opcija u klubu vi živite. Kad ona ode padoste qurcu za uši
slika

Nego pogledajte ga kako je lijep. Perverzija grob te yebo.

Sada je neko drugo vrijeme,mnogo tužnije sumornije i ne poštenije

Velež ne igra pod Bijelim brijegom ali Velež još postoji i njegova se zvijezda neće gasiti

RSD Velež Mostar klub obicne raje mostarske,klub prkosa i ponosa,klub svih nas

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 mar 2016, 14:11

Daj pocistite ovo...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 mar 2016, 14:15

Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 14:16

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni nije jasno kako moze biti Hrvatski Športski Klub Zrinjski... Pa yebo vas led, Bosanski ste klub, svi vi zivite u Bosni i Hercegovini a ne u Hrvatskoj... Klub vam se takmici u BHTPremier Ligi a ne u HNL... :sick: :sick: :sick: :puke: :puke:
Pa sta je to problem ,imas u Njemackoj klubova sto su ih osnovali Turci,Talijani... sto nose njihova imena oce ljudi da imaju nesto svoje. Imas ' Slovacki' klub sto igra Cesku ligu,imas jos tonu primjera. Neznam sta je probkem to HšK ,da je Brazilski ili Marokanski vjerovato se niko nebi bunio.

I da mozemo samo bit Bosanskohercegovacki ili Hercegovacki nikako Bosanski :D

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 mar 2016, 14:20

MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
Negiranje na odredjenje drugog i drukcijeg nikad nije vodilo nicemu. Odnosno vodilo je propasti.

Hrvatsko kulturno društvo Hrvoje kojem je cilj bio u okviru austro ugrarske ocuvat hrvatsku kulturu i jezik , osnovalo je hrvatski sportski klub Zrinjski . ne vidim u cemu je problem.

imas klubova koji se zovu Croatia po svijetu sigurno 50 , nikad nikom nije smetalo . to je isto ko i ovo za kanal na hrv jeziku sto bosnjacka politika pokusava ugusit . ali da ne idem u politiku .

zna li se raspored za iduci vikend vec , koji dan su utakkmice?

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 14:24

Cocaine

Nemas ti sta cekat mene ili ne cekat, moj klub je prozivio sta je prozivio,izaso je jos jaci i nikad se vise nece ponovit crni period ,a ti i taki se tjesite da cemo past ,al gledacete nam u ledja iduci 100 godina a to te boli vise nego ista !

kappa
Kontakt:

Post Postao/la kappa » 24 mar 2016, 14:25

MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
Tko vama brani da se zovete Komunistički fudbalski klub Sarajevo ili Fudbalski klub Sarajevo UDBA?
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 mar 2016, 14:29

GradKamena je napisao/la:Cocaine

Nemas ti sta cekat mene ili ne cekat, moj klub je prozivio sta je prozivio,izaso je jos jaci i nikad se vise nece ponovit crni period ,a ti i taki se tjesite da cemo past ,al gledacete nam u ledja iduci 100 godina a to te boli vise nego ista !
Koliko cemo vam gledati u leđa ne zavisi od tebe i mene nego od izbora do izbora. Ako cemo u gledanja u leđa ono u pravom smislu vi ste 50 godina iza nas. Haj komsija neda mi se vise dokazivat ti da je mlijeko bijelo. Zivio

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []