Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dubrava » 16 mar 2016, 13:23

Meni su kocke bezveze, ne sviđaju mi se.

Plavi mi je uvijek bio ljepši. Vidim sad ovaj novi plavi sa kockama i - bezveze mi je :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 17 mar 2016, 15:25

Pa kako da bude bez kocki? To je kao da Italija nema plave.

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Lillard » 17 mar 2016, 15:32

Radi kockica/kvadratica i imamo dobar dres. Da nema toga imali bi neko uzas kao Poljska npr.

Dubrava ti si valjda jedini covjek koji ne voli kockice :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 mar 2016, 21:00

Hehe..
ma šta ja znam, nije da ih ne volim nego jednostavno mi se ne sviđaju dresovi s kockicama ... doduše, imam kući jedan i to je kockasti, ali malo stariji...čak mi nije loš, možda i najljepši kockasti od svih dosada napravljenih...

ali, plavi su mi uvijek bili nekako ljepši...plava mi je lijepa boja.... a i imam osjećaj da smo u njima ostvarivali bolje rezultate :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 17 mar 2016, 21:14

Razbojnik je napisao/la:Novi Euro dres

slika
Odlični dresovi :ljepota:

Pogotovo ovaj plavi, koji je, čini mi se, prvi put cijeli plav tj. bez dijela kockica.
Ovaj kockasti isto super, malo za promjenu nakrivljene kockice. A simbolike radi i najveći uspjeh smo ostvarili upravo s nakrivljenim kockicama. ;)

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 18 mar 2016, 18:30

espresso je napisao/la: A simbolike radi i najveći uspjeh smo ostvarili upravo s nakrivljenim kockicama. ;)
i u Francuskoj :zviz:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 mar 2016, 18:36

dubrava je napisao/la:
ali, plavi su mi uvijek bili nekako ljepši...plava mi je lijepa boja....
To je zato sto si dinamovac u dusi :mrgreen: :mrgreen:

I meni su uvijek bili gotivniji ovi plavi. Ne znam, valjda zato sto svi nose kockice pa da ja budem iznimka :lol: Tako sam prije uvijek vise volio dinamov bijeli nego plavi. Uvijek mi je drugi dres bio ljepsi, sve dok se nije pojavila narancasta, zlatna i te pizdarije :mrgreen:

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 19 mar 2016, 23:37

u plavoj i jesmo ostvarili najbolje rezultate ,mundijal 98 taremo sve u plavim,dodu crveno bijeli metla od francuza u polufinalu
euro 2008 sve u plavim sve tri pobjede..mundijal 2014 u crveno bjelim ,ispadanje u skupini

ovih dana po kavama vodim sa prijateljima silne rasprave oko prvog sastava hrvatske za ljeto i euro ,i u svim tim raspravama po meni fali samo jedno krilo..hoce li to bit pjaca i mozda halilovic..vjerovanto ce to bit pjaca radi maminja,iskreno nemam nista protiv ali ja msm da je pjaca jos neiskusan,ali sta ces nemoze drugacije,mozda probati 4-4-2 ali onda bi neko od rakete ili brozovica /kove izvisio i igro desno krilo a 4-4-2 u rombu bi izvisio perisic

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 20 mar 2016, 09:33

pa meni je pjaca bolji nego halilovic trenutno, jes da ne gotivim obojicu, ali sto je je

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 mar 2016, 19:39

Nakon Ozujskog bojkot HNSovih sponzora ide dalje:

Generali osiguranje vs. navijači
Sredinom prošlog tjedna u ratu između navijača i sponzora Hrvatskog nogometnog saveza odigrala se još jedna bitka u nizu. Posljednji put radilo se doduše o ratu navijača Hajduka protiv jednog sponzora Saveza koji je zahvaljujući aljkavosti odvjetnice koja zastupa pivovaru Ožujsko podigla veliku prašinu prijeteći tužbama. Sve se tada svelo na to da su se i pivovara i odvjetničko društvo u kojem radi ogradili od njenih ispada u kojima je branila sam nogometni Savez, i sporazum koji pivovara ima potpisan. Rezultat eskapade mlade odvjetnice bio je ogroman negativan marketinški odjek za Ožujsko.

Ovoga puta, u doduše puno banalniji konflikt, ušli su navijači reprezentacije koji ne podržavaju stanje u trenutačnom nogometu i voditelji službene Facebook stranice Generali osiguranja. Kao što smo pisali Generali je prošli tjedan potpisao nastavak sponzorstva sa HNS-om što je kod dijela navijača shvaćeno kao potpora trenutačnoj garnituri u nogometnom savezu i načinu na koji se njime upravlja. Veliki broj navijača odlučio je iskazati nezadovoljstvo takvom poslovnom politikom osiguravajuće kuće, te su službenu Facebook stranicu Generali osiguranja zasuli negativnim ocjenama. Ista je u manje od dan s prosječne ocjene 4,6 pala na 2,7 što je navelo administratore službene Facebook stranice na ukidanje mogućnosti ocjenjivanja poslovanja osiguravateljeve kuće. Montaže koje dovode u kontekst kriminalni predznak kojeg nosi Savez te se manifestiraju i na njegove sponzore, nastavio se još jače. Takva reakcija navijača navela je voditelje službene stranice na totalno povlačenje sa društvene mreže u vidu onemogućavanja mogućnosti označavanja službene stranice vlastite tvrtke. Ovim potezom spriječili su svoje trenutačne i potencijalne potrošače da izraze svoje mišljenje o djelovanju tvrtke.

Poslali smo tijekom tih dana i službeni upit, a interesiralo nas je smatraju li da će ovakvim nepopularnim potezima odbiti svoje trenutne i potencijalne potrošače u budućnosti te kako komentiraju nedavna događanja i ukidanje mogućnosti ikakvog spominjanja i ocjenjivanja na jednoj od najvećih društvenih mreža. Usput smo ih upitali i da li smatraju da kao sponzor Saveza snose odgovornost za stanje kakvo jest trenutačno u njemu, pozivajući se na primjer velikih svjetskih brendova koji su FIFA-i doslovno zatvorili pipu uz pritisak da se organizacija mora očistiti kako se njihovi brendovi ne bi dovodili u negativan kontekst u kakvom je svjetska nogometna organizacija. Na cijeli upit dobili smo klasičan PR-ovski dopis lišen bilo kakve želje za iskrenim odgovorom u kojem su nam još jednom više manje ponovljene floskule koje je na predstavljanju produženja suradnje izrekao predsjednik uprave Generali osiguranja Hrvatska, Gerog Engl :

- Sponzorsko djelovanje Generalija u hrvatskom sportu, u kontinuitetu ili u određenom periodu, usmjereno je bilo na jedriličarstvo, nogomet, hokej i košarku. Generali svojim globalnim i lokalnim podupiranjem sporta, uz navedena ostala područja, želi doprinositi sportskim uspjesima i ciljevima, te razvoju sporta među mladima u skladu s njegovim univerzalnim vrijednostima.

Nakon trzavica sredinom tjedna i poduzetih drastičnih akcija u kontekstu komunikacije putem društvenih mreža, iskreno smo od jedne ozbiljne osiguravajuće kuće očekivali bar malo suvisliji odgovor. Umjesto toga dobili smo školski primjer PR-ovskog odgovora koji možemo shvatiti samo kao podršku trenutačnom stanju i organizaciji u Hrvatskom nogometnom savezu, a njihovi potrošači, za razliku od ljubitelja nogometa u Hrvatskoj, ipak imaju puno veću alternativu.

Izbori :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 mar 2016, 20:16

Gledam vas malo danas protiv Izraela, vidim fura Čačić 3-5-2 i ofanzivno to izgleda vrlo dobro još kad uzmete u obzir da će tu negdje uletiti Rakitić to bi trebalo biti dosta dosta respektabilno.

Škripi vam u zadnjoj liniji, doduše to može biti do neuigranosti al' sam primjetio da su Izraelci nerijetko dolazili u prilike da postignu gol.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 24 mar 2016, 19:11

kakvo pišanje po španjolcima :tokralju:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 mar 2016, 19:32

Jesu dobili furiju ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 mar 2016, 19:34

Besic je napisao/la:Jesu dobili furiju ?
0-3, jos 15 minuta do kraja. Bez osam igraca

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 mar 2016, 19:38

Signore je napisao/la:
Ma samo Pjaca i Halilović fale :P :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 24 mar 2016, 20:28

Besic je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Ma samo Pjaca i Halilović fale :P :mrgreen:
Mateo Kovačić, Marko Pjaca, Josip Radošević, Mario Pašalić, Alen Halilović, Nikola Vlašić,
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 mar 2016, 20:37

Drugi asist Corica za udzbenike :)

Jbt kakvu mladu reprezentaciju imamo :tokralju: :tokralju: , Furija naguzena a jos nam pola ekipe nije igralo :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 24 mar 2016, 21:23

Android je napisao/la:Drugi asist Corica za udzbenike :)

Jbt kakvu mladu reprezentaciju imamo :tokralju: :tokralju: , Furija naguzena a jos nam pola ekipe nije igralo :lol:
Zanimljivo je da su odlicni i ovi sto dolaze Brekalo & co. 4 ciklusa za Sp, to vrlo malo reprezentacija ima. Da se na 3 plasiraju vrhunski.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 24 mar 2016, 22:18

Čestitke "malcima", ovo izgleda jako dobro... :mrgreen: :clap:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 25 mar 2016, 00:06

Kako su ih otresli, vratili im fino za poraz :)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []