Ma u afektu, svakom se u zivotu nekoliko puta smraci pred ocima.shzna je napisao/la:
Kako ovaj idiot još piše na forumu?
Ima ih mnogo gorih koji podbadaju onako hinjski
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Ma u afektu, svakom se u zivotu nekoliko puta smraci pred ocima.shzna je napisao/la:
Kako ovaj idiot još piše na forumu?
Ma i na njihovoj temi je pisao sve i svasta a sto je najsmjesnije sve je slagao. Za ovo nema izgovor i ovo je najgora stvar koju mozes reci. Ne moze nize od ovoga i ova izjava je za zatvora a ne za nekog bana na forumu. Ovo mentalno poremecena osoba koja te mrzi ne bi rekla a kamoli sta vise ali malo su poremecene vrijednosti na ovom forumu pa se ovakvi postovi veoma veoma rijetko sankcionisu ali ne mozemo to puno promijeniti a nije da nismo pokusali.shzna je napisao/la:Ništa nije opravdanje za ovo. I nije mu prvi put, sjećam se prošle godine kada postavlja sliku nekakvog četonje i Grbavice u plamenu, kao, ono, asocijacije. Imbecil.
A Aco briše li, briše, a bana nema.
ti si obicno ****.o kao i svi koji misle tako kako misle. prodano go.vnotuzlak1987 je napisao/la:Dajte ljudi pa Manijaci su vrsili malu nuzdu na Kapiji..
A vi mene opraste za nesto za sto ne mislim.
Dok me na temi chat napadate i govorite da sam nacionalista jer previse branim Bosansko.
Treba ljudima pokazivati uvijek, da ne ulaze u diskusiju sa ovakvima.JohnCleese je napisao/la:Buraz proslo 30 dana, ljudi se ponovo zalili i sprema ti se drugostepena![]()
Bez zayebancije ovo ne treba siriti po mrezama, nije pametno. Zar trebamo jedni druge hvatati na ovakve packe?
Osuditi, naravno, tako i treba. Hoćemo li sada osuditi i gadosti koje su radili Manijaci u Tuzli?shzna je napisao/la:Treba ljudima pokazivati uvijek, da ne ulaze u diskusiju sa ovakvima.JohnCleese je napisao/la:Buraz proslo 30 dana, ljudi se ponovo zalili i sprema ti se drugostepena![]()
Bez zayebancije ovo ne treba siriti po mrezama, nije pametno. Zar trebamo jedni druge hvatati na ovakve packe?
nije upucen covjek,sta ti jepinoglavi je napisao/la:e jbgshzna je napisao/la:Koje gadosti?

Malo se mutavi prave... ko, šta, nismo mi, nije istina...staragarda je napisao/la:nije upucen covjek,sta ti jepinoglavi je napisao/la:e jbgshzna je napisao/la:Koje gadosti?
Mozda nema opravdanja za tebe i ne pravdam nikog vise ali to je sve bilo poslije kupa i FKS. Tada su i najmirniji poslije utaknice bili u nekakvom stanju poluošamucenosti.shzna je napisao/la:Treba ljudima pokazivati uvijek, da ne ulaze u diskusiju sa ovakvima.JohnCleese je napisao/la:Buraz proslo 30 dana, ljudi se ponovo zalili i sprema ti se drugostepena![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.