Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
Mota je mozda u godinama, ali kad moze DDR moze i on...svakako je doktor za Soriana, Sturara, Parola, Zorzinja itd itd..a u ovom momentu i daleko ispred Kataldija
frajer standardan u PSG-u koji je medju najjacim ekipama u evropi, dvostruki osvajac LP sa timovima gdje je u tom periodu igrao znacajnu ulogu i sve u svemu odlican i zahvalan igrac
frajer standardan u PSG-u koji je medju najjacim ekipama u evropi, dvostruki osvajac LP sa timovima gdje je u tom periodu igrao znacajnu ulogu i sve u svemu odlican i zahvalan igrac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Immobile rupa 
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako se Jorginho potcjenjuje. Momak je izrastao u jednog od najboljih veznjaka općenito, sve ima.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Italy XI : Buffon , Astori , Bonucci , Darmian , Giaccherini , Parolo , Motta , Florenzi , Eder , Pelle , Candreva
Poslije fianala 2012te Španija se redovno muči sa Azzurima mislim da nisu nikako dali više od jednog gola ,da vidimo mogu li ih večeras napatit .
Španija :
De Gea , Juanfran , Pique , Ramos , Azpilicueta , San Jose , Fabregas , Thiago , Mata ,Aduriz , Morata
Može se ovo dobit
Poslije fianala 2012te Španija se redovno muči sa Azzurima mislim da nisu nikako dali više od jednog gola ,da vidimo mogu li ih večeras napatit .
Španija :
De Gea , Juanfran , Pique , Ramos , Azpilicueta , San Jose , Fabregas , Thiago , Mata ,Aduriz , Morata
Može se ovo dobit
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vezni red
Giaccherini , Parolo , Motta
Giaccherini , Parolo , Motta
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Motta je nakon Verattija i uz Marchisia daleko najbolji vezni Italije.Za minimalnu klasu ispred ostalih.Ne znam cemu se iscudjavate,ali me ne cudi s obzirom da se ovdje na shizoseriea svasta ovih godina moglo procitati.
Izbori
Iako bi to volio vise nego ista na Euru gdje prva tri prolaze ovo je nazalost tesko ostvariv scenarij.Pogba je napisao/la:Reprezentacija koja ce dati slag na tortu evropskim neuspjesima klubova u ovoj sezoni. Lagano ispadanje jos u grupnoj fazi.
Izbori
- Suljo20002
- Kontakt:
Ljudi ovaj sastav jeste za plakat u odnosu na sastave kakve je Italija imala.Međutim pogledajte druge repke i recite mi po cemu su one bolje od Italije.Mozda i jesu ali ali Italija bi uz dobar zrijeb mogla daleko dogurat...Nego da li su uopste grupe izvucene ? Kako nas nema na EP ja sam u totalnoj depri ...
pa dobro, ne doimaju se losi zasad
eder i djakerini mogu komotno sami izaci sa terena i reprezentacije
eder i djakerini mogu komotno sami izaci sa terena i reprezentacije
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hajmo reć' da igra B protiv B reprezentacije al dobro izgledaju imam osjećaj da su im i posjed uzeli.
Dobro ovo izgleda s trojicom nazad
Dobro ovo izgleda s trojicom nazad
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
hahahaaaaa bilo to vec u decembruSuljo20002 je napisao/la:Ljudi ovaj sastav jeste za plakat u odnosu na sastave kakve je Italija imala.Međutim pogledajte druge repke i recite mi po cemu su one bolje od Italije.Mozda i jesu ali ali Italija bi uz dobar zrijeb mogla daleko dogurat...Nego da li su uopste grupe izvucene ? Kako nas nema na EP ja sam u totalnoj depri ...

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobra akcija kod gola Italije.
Cini mi se offside kod gola Spanije,kako god jako losa intervencija Buffona.
Cini mi se offside kod gola Spanije,kako god jako losa intervencija Buffona.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dobra Italija. Očekivano s obzirom na to ko ih vodi.
Španci zabiše iz čistog ofsajda.
Španci zabiše iz čistog ofsajda.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Provukose se spanci, gol koji su dali cini mi se ofsajd, a nisu ni zasluzili da ga daju, nije ovo bilo lose trebala je Italia pobijediti bar 2 razlike.
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Spanci kao da su groknuli i da nema vise te masine, kao sto je bila do 2012.
Zar nije ocekivano da ispadaju u skupini?L'Avvocato je napisao/la:Dobra Italija. Očekivano s obzirom na to ko ih vodi.
Izbori
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nikad. Italija ide do trofeja 
★★★
- Suljo20002
- Kontakt:
Yebeno ovo.Moze Italija biti i prva ali i zadnja u grupi ...Andrej je napisao/la:hahahaaaaa bilo to vec u decembruSuljo20002 je napisao/la:Ljudi ovaj sastav jeste za plakat u odnosu na sastave kakve je Italija imala.Međutim pogledajte druge repke i recite mi po cemu su one bolje od Italije.Mozda i jesu ali ali Italija bi uz dobar zrijeb mogla daleko dogurat...Nego da li su uopste grupe izvucene ? Kako nas nema na EP ja sam u totalnoj depri ...
- IlPrincipino
- Kontakt:

'Smijem se a place mi se...'
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
fascinantno kako je brat djakerini i dalje nezamjenjivi clan azzurra
jos ako bonaventura otpadne radi njega, a hoce...
Pa vidi, dodaj tu chielinija, barzaglija, veratija, marchisia pored par postojecih i dobit ces jednu jaku i respektabilnu ekipu. Ali problem je sto nastaje frka kada samo jedan otpadne, nema se tu bas adekvatne zamjene.
Po krilima su fino popunjeni i moze svasta kombinovati s njima, ali nigdje klase ni za glave. Posebno je devetka kriticna.
Pa vidi, dodaj tu chielinija, barzaglija, veratija, marchisia pored par postojecih i dobit ces jednu jaku i respektabilnu ekipu. Ali problem je sto nastaje frka kada samo jedan otpadne, nema se tu bas adekvatne zamjene.
Po krilima su fino popunjeni i moze svasta kombinovati s njima, ali nigdje klase ni za glave. Posebno je devetka kriticna.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ništa bez Faraona. & da je Balo koliko toliko normalniji napad bi bio opak, on je baš nekako turnirski igrač. Odbrana je već loša, a i Buffon u zadnje vrijeme ne blista na golu reprezentacije.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.