Mahut - Ito i braća Lopez protiv nekih (ne znam jesu li braćaAnelMid je napisao/la:Posle kojeg meča igra Dzumhur
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala jaraneUnofficialpage je napisao/la:Mahut - Ito i braća Lopez protiv nekih (ne znam jesu li braćaAnelMid je napisao/la:Posle kojeg meča igra Dzumhur
Gesendet von iPhone mit Tapatalk)
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- OnaJeBomba
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Mahut - Ito i braća Lopez protiv nekih (ne znam jesu li braćaAnelMid je napisao/la:Posle kojeg meča igra Dzumhur
Gesendet von iPhone mit Tapatalk)
Unofficialpage je napisao/la:I bez mene. Ja od sad ne pratim više Damira. Bar neko vrijeme. Nije vrijedno pažnje.
@Unofficialpage-ako nije vrijedno paznje zasto onda komentari
Znaci nisi covjek od rijeci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jače od mene 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- OnaJeBomba
- Kontakt:
sumnjam poslije onakvih rijeci i uvreda i to samo par dana nakon poraza ponovo komentarisat dovoljno govori kakav si covjek

neko ko nema karakter ne moze da bude moderator pogotovo ako svoju rijec gazi za par sati (dana)

neko ko nema karakter ne moze da bude moderator pogotovo ako svoju rijec gazi za par sati (dana)
Ma vece su mu sanse protiv Mayera nego da je izvukao nekog kvalifikanta. Razlog je taj sto Damir ima igru za igrace ranga Mayera ali kada zna da igra sa igracem koji ima neki renome u svijetu tenisa od prije nekako imam osjecaj da se koliko toliko uozbilji i razmislja mozgom.badel62 je napisao/la:I opet cemo veceras svi pratiti Damira i navijati poslije svih desavanja. Kakve su mu sanse ? Da li nas moze iznenaditi ? Ja bih mu vise sanse dao kad bi igrao protiv nadala nego protiv argetinca :/
Dok s druge strane kada igra sa nekim igracem koji nije poznat a po kvaliteti su tu negdje zablokira mu mozak kao u mentalnog ludjaka i pukne kao kokica.
Primjeri su Dimitrov, Berdich, Ferrer itd itd, gdje je tim igracima pruzio dosta jak otpor, dok s druge strane covjek izgubi od Granollersa 60-61
S toga veceras mislim da Damir uzima minimalno set Mayeru, za nesto vise trebace mu i losiji dan Mayera i njegova hladnija glava.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jos sat 
Kad ga Damir hladno složi 0-2.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahahh daj ne hvataj se za glupostiOnaJeBomba je napisao/la:sumnjam poslije onakvih rijeci i uvreda i to samo par dana nakon poraza ponovo komentarisat dovoljno govori kakav si covjek![]()
![]()
neko ko nema karakter ne moze da bude moderator pogotovo ako svoju rijec gazi za par sati (dana)![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Prenosil ko?
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Nece on ni do 11
- OnaJeBomba
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Hahahh daj ne hvataj se za glupostiOnaJeBomba je napisao/la:sumnjam poslije onakvih rijeci i uvreda i to samo par dana nakon poraza ponovo komentarisat dovoljno govori kakav si covjek![]()
![]()
neko ko nema karakter ne moze da bude moderator pogotovo ako svoju rijec gazi za par sati (dana)![]()
![]()
nemas argumenat niti jedan
Dominacija
Jel to ti imas ambicija... evo predlazem tebe za moderatora! Ti si karakter i poOnaJeBomba je napisao/la:sumnjam poslije onakvih rijeci i uvreda i to samo par dana nakon poraza ponovo komentarisat dovoljno govori kakav si covjek![]()
![]()
![]()
- OnaJeBomba
- Kontakt:
NAPOMENA:
Ukoliko Dzumhur veceras "dobije" to moze znaciti samo jedno da je Mayer uplatio na protivnika i uzeo duple pare jer zna da ispada u sljedecem krugu..(isti slucaj Basic-Haase AO) HVALA..
Ukoliko Dzumhur veceras "dobije" to moze znaciti samo jedno da je Mayer uplatio na protivnika i uzeo duple pare jer zna da ispada u sljedecem krugu..(isti slucaj Basic-Haase AO) HVALA..
Buraz navijaj po prvi puta za Damira veceras, jer ce eventualna pobjeda znaciti njegov mec sa najvecim ikada, igrao je vec 2 puta sa Rafinim vodonosom, ali veceras ima priliku probiti se za historijski mec.OnaJeBomba je napisao/la:NAPOMENA:
A to bi znacilo i laksi posao za Rafu u drugom kolu svakako.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
HHAHAHAHAH,sta je ,sta si se prepao,to ti odmah da se ogradis ako Damir uzme i onda da napises " eto ,jesam vam rekao" hajde bolan razliguOnaJeBomba je napisao/la:NAPOMENA:
FK Sarajevo !
- OnaJeBomba
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Buraz navijaj po prvi puta za Damira veceras, jer ce eventualna pobjeda znaciti njegov mec sa najvecim ikada, igrao je vec 2 puta sa Rafinim vodonosom, ali veceras ima priliku probiti se za historijski mec.OnaJeBomba je napisao/la:NAPOMENA:
A to bi znacilo i laksi posao za Rafu u drugom kolu svakako.
Drago mi je sto navijas za rafu ali vjeruj mi da ne mogu navijati za njega jer kada se sjetim onih ne pruzanja ruke protivniku,rasprava sa sudijom,publikom kazem NE.. za razliku od una ja imam karakter..
hm59- hvala na komplimentu ali nebitan si..
badel62 - pogledam Nadal-Mayer 4-0 jbg zna sta ga ceka..ali ocekujem malterisanje jbg..
Hoce li biti na SK?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.