Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
daj neko tri igraca nba nocas? ustvari dva, igracu russell (lakersi) 15,5+
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja sam odigrao Deng-a 16.5 manje i Westbrooka 24.5 višemuhamedhulk je napisao/la:daj neko tri igraca nba nocas? ustvari dva, igracu russell (lakersi) 15,5+
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Westbrook preko 23,5.Voli igrati protiv Hardena i raketica.Pretporslu tekmu protiv Phile su obezbjedili playoff i zvanicno a Russ se nije dugo raspucao kako on to inace zna.Mislim da je veceras vrijeme
B.Schilb 12,5+ Prosli susret je katastrofalan sut imao, za 3 2/9 al je ipak presao ovu granicu, ocekujem veceras bolje izdanje.
1946
J.white 8,5 više jovic 7.5 vise
Sredinom 3/4 11koseva i ostane fujjshakalll je napisao/la:B.Schilb 12,5+ Prosli susret je katastrofalan sut imao, za 3 2/9 al je ipak presao ovu granicu, ocekujem veceras bolje izdanje.

1946
Jr.Holiday 23,5 manjeadis30 je napisao/la:J.white 8,5 više jovic 7.5 vise
E.Kanter 12,5 vise
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nasao u zmajevima ovaj egipatski kup, pa odigrao ovako...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Deron 15,5 VIŠE
Dirk 21,5 VIŠE
Parsons je odsvirao svoje za sad. Tako da večina napada će ići preko Dirka ili Derona. Kvote na overe su odavno u padu barem u wwin je na 1,6
U zmajevima su još na 1,9 kad sam uplacivao.
Oladipo 21,5 MANJE
Howard 15,5 MANJE
Oladipo je možda rizičan ali po ovoj grani ga moram odigrat manje. Znaju u detroitu da im Oladipo prestavlja najvecu opasnost za koš tako da ukoliko njega zatvore dobit će lagano utakmicu. Matchup mu je Pope koji je sasvim dobar defanzivac i može oladipa zaustavit ispod 22 koša večeras. Neku noć je podivljao, bukvalno šta god je bacio prolazilo je kroz obruc. Da je šporet bacio pošao bi.
Howard ide na granitnu odbranu Jute, ima težak posao u reketu i neće mu biti nimalo lako ubacit 16 poena večeras. Dobra odbrana centra jute, spora tekma sa malo napada. Mislim da Howard ostaje ispod 16 večeras. Ovo je nešto rano što mi se sviđa pa dok nisu dirali kvote ili granice morao sam uplatit ranije.
Dirk 21,5 VIŠE
Parsons je odsvirao svoje za sad. Tako da večina napada će ići preko Dirka ili Derona. Kvote na overe su odavno u padu barem u wwin je na 1,6

Oladipo 21,5 MANJE
Howard 15,5 MANJE
Oladipo je možda rizičan ali po ovoj grani ga moram odigrat manje. Znaju u detroitu da im Oladipo prestavlja najvecu opasnost za koš tako da ukoliko njega zatvore dobit će lagano utakmicu. Matchup mu je Pope koji je sasvim dobar defanzivac i može oladipa zaustavit ispod 22 koša večeras. Neku noć je podivljao, bukvalno šta god je bacio prolazilo je kroz obruc. Da je šporet bacio pošao bi.

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 24 mar 2016, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pope je out veceras, preskocite oladipa.. Ja sam vec uplatio jbg
- hule_barca
- Kontakt:
Poljska v Srbija 1 2,10 ZICER DANA
Kod Srbije nema Matića, Markovića, Tadića, Gudelja,Mitrovića,...
Mes Que Un Club
Matic igra ali atmosfera je standardno losa.. Zicer dana je izbeci ovu utakmicu, lako moze X da dodje.hule_barca je napisao/la:Poljska v Srbija 1 2,10 ZICER DANA
Rođo ne igra. gay rondo colinson ++++
Colison 15,5 više
Barton 14,5 više wwin
Nowitzki 21,5 više
Afflalo 14,5 manje zmajevi
Barton 14,5 više wwin
Nowitzki 21,5 više
Afflalo 14,5 manje zmajevi
Boston KP1
Derozan 25,5 VIŠE
Mirza 12,5 VIŠE
Jokic 11,5 VIŠE
Gay 17,5 VIŠE
Minesota KP1
Derozan 25,5 VIŠE
Mirza 12,5 VIŠE
Jokic 11,5 VIŠE
Gay 17,5 VIŠE
Minesota KP1
manje-vise, pacerski, ne znam ja drugcije...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Jovic 7,5 više
Claver 11,5 više
Darussafaka - Panathinaikos 2
Claver 11,5 više
Borac BL - Partizan 1/2 23,00 bet365
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
L.James 26,5 manjeadis30 je napisao/la:Jovic 7,5 više
Claver 11,5 više
K.Love 15,5 više
Lebron bi mogao cak i odmoriti veceras,a ako bude igrao vjerujem da nece forsirati
Love ima dosta povoljan matchup,netsi mu odgovaraju zadnje dvije im je ubacivao 17 i 26p.
Gasol ne igra mozda probati Rose overAfflalo na 11,5 granici, meni se cini premala ,sinoc bila 14
Jordan na 13,5 više public bet igra ga cijela planeta
Jordan na 13,5 više public bet igra ga cijela planeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.