BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ne moze Damir nikome uzeti brejk sa ovim riternom a jos kad izgubi svoj servis set je automatski gotov i evo zadnjih par meceva je tako.Ako u drugom nekako izbori tiebreak ja cu biti prezadovoljan.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne mora bezveze ni igrat kad Mayer servira.. pa ništa ne može vratit :3 Može se ovo dobit, ide u tri seta
Inače de nek mu neko kaže da skine ovu traku, mogao bi dobit nagradu za najyebeniju facu na turniru

Inače de nek mu neko kaže da skine ovu traku, mogao bi dobit nagradu za najyebeniju facu na turniru
Primjetio sam ha to isto .Nema return nikako bas cojk samo reket postavi .grgr je napisao/la:Dobro on uopce igra na mayerov servis s obzirom da mu je ritern obicno postavljanje reketa na lopticu ne znam koji mu je k do prije par turnira je odlicno riternao...
Ne igra lose.
PA KAKAV JE TO DS KAD IMAS PRILIKU ZA NAPASTI ,STA SE BOJIS **** TE STRAH
FK Sarajevo !
Znaci ima potpuno cistu lijevu stranu i on ide drop shot i naravno gubi gem a imao je finu sansu.E moj Damire.Kad bi znao vratiti ritern kako treba mogao bi ovo dobiti a ovako nista.
Sa ovim pricanjem definitivno je najljudji na touru nadjebao je on fogginija za 3 koplja barem
Kad dobije Mayera pa poslije i Nadala
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Godila mu mini rasprava sa sudijom
Pa jel moguce 

Šta će ovo biti, sigurno potvrđuje break. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Lagano, klasa
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Hejteri na aparatima 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Kazem ja ovaj covjek sto ima tezeg protivnika on bolje igra, evo i ovaj mec potvrdjuje to u kojem igra sasvim dobro, cak i servis je odlican. Daj boze svaki turnir da izvlaci ove Mayere, Verdasce i slicne igrace, mnogo bolje bi prolazio vjerujte
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Al osvojio poen na DS i poslije potvrdio break sa nulom ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.