Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
FaustinoAsprilla
-
Kontakt:
Postao/la FaustinoAsprilla » 25 mar 2016, 10:26
uNbx je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
To što je Zrinjski bosanskohercegovački klub, ne isključuje činjenicu da je i hrvatski (u smislu da je to klub hrvatskog naroda, a ne kao geografska odrednica)
napokon neko s normalnim razmisljanjem
zivio meho kodro.
-
rigotina
-
Kontakt:
FaustinoAsprilla je napisao/la:uNbx je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Zasto Zrinjski ne igra u Hrvatskoj ako je Hrvatski klub? Zrinjski je BH klub i tako ce i ostati. Nevjerovatna zatucanost. Mogu li ja reci onda da je Sarajevo Austrijski klub?
To što je Zrinjski bosanskohercegovački klub, ne isključuje činjenicu da je i hrvatski (u smislu da je to klub hrvatskog naroda, a ne kao geografska odrednica)
napokon neko s normalnim razmisljanjem
zivio meho kodro.
ne znam zašto osjećate potrebu ovdje ikom išta objašnjavat vezano za HŠK Zrinjski i zašto vas uopće briga za mišljenje nekoga iz sarajeva, tuzle, banja luke itd?
goveđigulašmajka
-
uNbx
-
Kontakt:
O___O
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
-
FaustinoAsprilla
-
Kontakt:
Postao/la FaustinoAsprilla » 25 mar 2016, 11:08
rigotina je napisao/la:
ne znam zašto osjećate potrebu ovdje ikom išta objašnjavat vezano za HŠK Zrinjski i zašto vas uopće briga za mišljenje nekoga iz sarajeva, tuzle, banja luke itd?
drago mi je vidit da ima ljudi koji razumiju elementarne stvari i koji nisu pali s marsa. Ako tebe za nije briga za mišljenje navijača drugih klubova , ne znam zašto pišeš na sarajevskom forumu .
ima hercegovina info pa pilaj sa onima čije ti je mišljenje bitno .
-
rigotina
-
Kontakt:
FaustinoAsprilla je napisao/la:rigotina je napisao/la:
drago mi je vidit da ima ljudi koji razumiju elementarne stvari i koji nisu pali s marsa. Ako tebe za nije briga za mišljenje navijača drugih klubova , ne znam zašto pišeš na sarajevskom forumu .
razumiju oni vrlo dobro samo se prave glupasti. Ovaj forum mi sluzi iskljucivo za odmaranje. Hercegovinu.info ne čitam. lijep pozdrav
goveđigulašmajka
-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 25 mar 2016, 11:22
rigotina je napisao/la:FaustinoAsprilla je napisao/la:rigotina je napisao/la:
razumiju oni vrlo dobro samo se prave glupasti. Ovaj forum mi sluzi iskljucivo za odmaranje. Hercegovinu.info ne čitam. lijep pozdrav
@krmak ne razumiju svi. Ima nas koji razumijemo. Ne pisem da nekome objasnjavam nesto, nego jednostavno stujem hrvatski puk u BiH kao i svoj. Sukladno tome i sportske klubove koji imaju taj predznak. Mislim da je to normalno reci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Besic
-
Kontakt:
*športske
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
UltrasNotRed
-
Kontakt:
Postao/la UltrasNotRed » 25 mar 2016, 11:31
FaustinoAsprilla je napisao/la:rigotina je napisao/la:
Svakog pravog Ultrasa i nije briga. Zar ovo nije BiH forum, a ne sarajevski? Da se nisi zahebao?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
rigotina
-
Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:rigotina je napisao/la:
@krmak ne razumiju svi. Ima nas koji razumijemo. Ne pisem da nekome objasnjavam nesto, nego jednostavno stujem hrvatski puk u BiH kao i svoj. Sukladno tome i sportske klubove koji imaju taj predznak. Mislim da je to normalno reci.
Ne odnosi se to na finu raju poput tebe i ostalih.

Vidim da se raspravljaju s par ovih provokatora ovdje koji jedva docekaju da se okrene na ovakve teme da mogu orgijat ovuda.
goveđigulašmajka
-
wobly92
-
Kontakt:
Rigi zar može tuzlak bit fina raja?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
pinoglavi
-
Kontakt:
Dobar je krmak, samo nekad zaboravi popiti lijekove pa bude malo agresivan
Nad tobom sunce najljepše sja
-
rigotina
-
Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Rigi zar može tuzlak bit fina raja?

ono što se piše na prepucavanjima ostaje tamo, ona tema je napravljena za gluposti

goveđigulašmajka
-
PipiDugaCarapa
-
Kontakt:
Postao/la PipiDugaCarapa » 25 mar 2016, 11:54
Što ga na foru uhvatiše.
wobly92 je napisao/la:Rigi zar može tuzlak bit fina raja?

Dobro ti stoje avatar i potpis, znao sam da si latentni Manijak.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
jovanmaksimovic
-
Kontakt:
Postao/la jovanmaksimovic » 25 mar 2016, 13:03
rigotina je napisao/la:ne znam zašto osjećate potrebu ovdje ikom išta objašnjavat vezano za HŠK Zrinjski i zašto vas uopće briga za mišljenje nekoga iz sarajeva, tuzle, banja luke itd?
a moze li neko dati misljenje, ako je iz mostara?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
-
wobly92
-
Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
Dobro ti stoje avatar i potpis, znao sam da si latentni Manijak.

Ma jok, samo glory hunter.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
rigotina
-
Kontakt:
jovanmaksimovic je napisao/la:rigotina je napisao/la:ne znam zašto osjećate potrebu ovdje ikom išta objašnjavat vezano za HŠK Zrinjski i zašto vas uopće briga za mišljenje nekoga iz sarajeva, tuzle, banja luke itd?
a moze li neko dati misljenje, ako je iz mostara?
ovisi

goveđigulašmajka
-
PiromanBL
-
Kontakt:
Prijedor je napisao/la:Sutra praznik fudbala u BL

Istina. S tim sto ce velicinu praznika umanjiti dolzak crno-bijelih crvenih ustasa iz cigansela.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
johnnyyK
-
Kontakt:
PiromanBL je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Sutra praznik fudbala u BL

Istina. S tim sto ce velicinu praznika umanjiti dolzak crno-bijelih crvenih ustasa iz cigansela.
Borac - Zvezda ?
-
Duff
johnnyyK je napisao/la:PiromanBL je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Sutra praznik fudbala u BL

Borac - Zvezda ?
Borac - Partizan
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
-
NAJGORA_BAGRA
-
Kontakt:
Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 mar 2016, 14:09
PiromanBL je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Sutra praznik fudbala u BL

U kolko se igra ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []