Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Nije mi samo jasno kakve se politicke gluposti ovdje pisu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
mah klasična nacionalistička na osnovu koje vladaju decenijama jer bolje manje g.ovno konaković nego ono ekstremno g.ovno što veliča karadžića, a i jedni i drugi godinama u savezu surađuju i naravo poenta je da je g.ovno g.ovno bez obzira na veličinubhsport je napisao/la:Nije mi samo jasno kakve se politicke gluposti ovdje pisu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
mnogi zaboravljaju cinjenicu da su Konakovic i Harun ispucali mandat, shvatite oni i da su htjeli nisu mogli biti na trenutnim funkcijama
Greska je u tome sto se informacije o njihovim nasljednicima nisu ranije pojavile, i tu su krivi mediji
Greska je u tome sto se informacije o njihovim nasljednicima nisu ranije pojavile, i tu su krivi mediji
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:mah klasična nacionalistička na osnovu koje vladaju decenijama jer bolje manje g.ovno konaković nego ono ekstremno g.ovno što veliča karadžića, a i jedni i drugi godinama u savezu surađuju i naravo poenta je da je g.ovno g.ovno bez obzira na veličinubhsport je napisao/la:Nije mi samo jasno kakve se politicke gluposti ovdje pisu.
Svaka čast @nerminh74
fujjjjjjjjjjjjjjjj , meni je koja sam bio u opsadi ona jučer presuda poniženje, a neko ko veliča ratnog zločinca
koliko se sjecam, neko je ovdje pisao da bi Harun otisao neovisno o Juki
Neces, neces, ma koliki ti uspjesi bili
Zadnja izmjena: farenhajt, dana/u 25 mar 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Gdje god nam je troglavo predsjednistvo, znali smo nakon izbora tko koga mijenja, tj. koja trojica su u mandatu i kojim redoslijedom se rotirajuChinaglia je napisao/la:koliko se sjecam, neko je ovdje pisao da bi Harun otisao neovisno o Juki
Ipak kad je KSBiH to nismo znali. Da je Juka uzrok, otisao bi prije isteka mandata.
ne mjenjaj teze, onaj ko veliča ratnog zločinca nije ratni zločinac nego je obično smečeKobe Bryant je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:mah klasična nacionalistička na osnovu koje vladaju decenijama jer bolje manje g.ovno konaković nego ono ekstremno g.ovno što veliča karadžića, a i jedni i drugi godinama u savezu surađuju i naravo poenta je da je g.ovno g.ovno bez obzira na veličinubhsport je napisao/la:Nije mi samo jasno kakve se politicke gluposti ovdje pisu.
Svaka čast @nerminh74i jesmo narod za bojanke (ima ona sto se kliksu hvalila da je izdala bojanku za odrsle pa je rasprodala) , želim da nemamo napretka nikada kada možeš u istu rečenicu Konakovića i ratnog zločinca , što nas četnicci sve ne poklaše ....
fujjjjjjjjjjjjjjjj , meni je koja sam bio u opsadi ona jučer presuda poniženje, a neko ko veliča ratnog zločinca, Juka svaka ti čast , sje*a nas za sva vremena .............
i što opet ne mjenja činjenicu da je i Konaković smeče samo druge vrste
a nemamo napretka upravo radi ovakvog razmišljanja
Chinaglia naravno da nema veze, ali se ovdje non stop pokušava poturiti kukavičije jaje isto kao ovaj post koji sam citirao
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Divi Nermine 99,9 % bi se ponašao kao Ratko ili Radovan , a 0,00001 % kao Srđan Aleksić ili Jovan Divljak... i takav bi se više zalagao za propast BH košarke i za raspad države , a Sikiraša bi natjero da igra za Srbiju....nerminh74 je napisao/la:["]Nije mi samo jasno kakve se politicke gluposti ovdje pisu
mah klasična nacionalistička na osnovu koje vladaju decenijama jer bolje manje g.ovno konaković nego ono ekstremno g.ovno što veliča karadžića, a i jedni i drugi godinama u savezu surađuju i naravo poenta je da je g.ovno g.ovno bez obzira na veličinu
Svaka čast @nerminh74i jesmo narod za bojanke (ima ona sto se kliksu hvalila da je izdala bojanku za odrsle pa je rasprodala) , želim da nemamo napretka nikada kada možeš u istu rečenicu Konakovića i ratnog zločinca , što nas četnicci sve ne poklaše ....
fujjjjjjjjjjjjjjjj , meni je koja sam bio u opsadi ona jučer presuda poniženje, a neko ko veliča ratnog zločinca, Juka svaka ti čast , sje*a nas za sva vremena .............
ne mjenjaj teze, onaj ko veliča ratnog zločinca nije ratni zločinac nego je obično smeče
i što opet ne mjenja činjenicu da je i Konaković smeče samo druge vrste
a nemamo napretka upravo radi ovakvog razmišljanja
Chinaglia naravno da nema veze, ali se ovdje non stop pokušava poturiti kukavičije jaje isto kao ovaj post koji sam citirao
A ako je tebi isto da na čelu saveza budu Dino i Harun , a na drugoj strani ovakve spodobe , onda ja stvarno ne želim više sa tobom ništa diskutujem.
Dokaži mi suprotno da Harun nije ubjedljivo najbolji sekretar bilo kojeg od popularnih saveza , vidi stanje prije vidi sada .... sa slabom KK Bosnom i Slobodom kao klubova koji su bili nosioci prije , ipak nikad bolje mlađe kategorije, naravno nije sve do Haruna , ali vidjet češ sada kada dodju ovi koji MRZE BOSNU I HERCEGOVINU i koji će sve uraditi da je upropaste i koje možda protiv Turske bi navijali za BiH....
Ne znam sto se sad spominje Konakovic, kad je njegova zamjena dosla u vidu Borisa Spasojevica, ista sorta ljudi kao i Covickovic.
Sto dalje navodi da ovdje nekolicina smatraju da su Harun i Covickovic u istom rangu, mada je to vise s ciljem da se dodatno minimizira Harun, nego sto se stvarno smatra tako.
Sto dalje navodi da ovdje nekolicina smatraju da su Harun i Covickovic u istom rangu, mada je to vise s ciljem da se dodatno minimizira Harun, nego sto se stvarno smatra tako.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
ja ne mješam kruške i jabukeKobe Bryant je napisao/la: Divi Nermine 99,9 % bi se ponašao kao Ratko ili Radovan , a 0,00001 % kao Srđan Aleksić ili Jovan Divljak... i takav bi se više zalagao za propast BH košarke i za raspad države , a Sikiraša bi natjero da igra za Srbiju....
A ako je tebi isto da na čelu saveza budu Dino i Harun , a na drugoj strani ovakve spodobe , onda ja stvarno ne želim više sa tobom ništa diskutujem.![]()
Dokaži mi suprotno da Harun nije ubjedljivo najbolji sekretar bilo kojeg od popularnih saveza , vidi stanje prije vidi sada .... sa slabom KK Bosnom i Slobodom kao klubova koji su bili nosioci prije , ipak nikad bolje mlađe kategorije, naravno nije sve do Haruna , ali vidjet češ sada kada dodju ovi koji MRZE BOSNU I HERCEGOVINU i koji će sve uraditi da je upropaste i koje možda protiv Turske bi navijali za BiH....
ja znam da je ovaj katastrofa, ali to i dalje ne pere konakovića
također čekam da vidmi ko će stvarno biti generalni skretar jer koliko sam čuo neće biti on
inače ja nikada nisam osporavao da je Harun imao uspješnih i dobrih poteza, ali imao je i veoma loših i vrijeme će pokazati koliko je bio ili nije uspješan
Čuj Jovan Divljak. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vrijeme je dosad pokazalo da je bio ubjedljivo najbolji sportski radnik u nekom nasem Savezu... o kosarkaskom savezu je iluzorno i govoriti, jer prije njega su sve bili teski uhljebi i neradnici.... rezulati govore....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Bas me zanima sto ne spomenu kako je unistio Mladi Krajsnik, kako zadnjih 10 godina nije skupstina tog kluba odrzana kako se ne zna nista, jer on vodi sve zivo. To o prvoj petorci moze okaciti macku o rep samo onom ko ne zna jedina koja je potekla iz MK je nas kapiten Milica Deura koja je sjajna djevojka , ali i ona nebi uspjela da nas vrhunski trener Zoran Mikes nije prepoznao u njoj vrhunac.farenhajt je napisao/la:Neces, neces, ma koliki ti uspjesi bili![]()
![]()
![]()
O tome kako je izvarao sve zivo za plate nekom drugom prikom !
Mani price Brane !
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
nije se savez jos raspao Igor Stojanovic je jos tu 
High je napisao/la:Čuj Jovan Divljak.
neoprostivo
I Zdravko Kurilić je dokazani patriota,svojevremeno sina odveo iz Tuzle da igra za Hrvatsku,vodao je i druge talente iz sjeveroistočne BiH,bio skaut HR saveza,a sad bi kao trebao da se bori za talente i otima ih od susjeda,ovo je cirkus živi,izbor za gen.sekretara kako konkurs za upražnjeno mjesto mrzitelja BiH,stvarno smo jadna država....
ovisnik je napisao/la:I Zdravko Kurilić je dokazani patriota,svojevremeno sina odveo iz Tuzle da igra za Hrvatsku,vodao je i druge talente iz sjeveroistočne BiH,bio skaut HR saveza,a sad bi kao trebao da se bori za talente i otima ih od susjeda,ovo je cirkus živi,izbor za gen.sekretara kako konkurs za upražnjeno mjesto mrzitelja BiH,stvarno smo jadna država....
Zato sam i rekao Zuka najbolja opcija, a Zdravko ne smije ko prije a to je ziva istina sto si rekao .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Postojil kakva sansa da bude Igor Stojanovic glavni covjek?
tuzlak1987 je napisao/la:Postojil kakva sansa da bude Igor Stojanovic glavni covjek?
Pa Igor je direktor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.