A ovo se zove koreo koji obiđe planetuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ovo se zove pokusajVirtu4l je napisao/la:Misliš na pokušaj koreografije?PipiDugaCarapa je napisao/la:Moze li mi neko upućen malo pojasniti koreografiju Fukara sa zadnje utakmice?![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
A ovo se zove koreo koji obiđe planetuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ovo se zove pokusajVirtu4l je napisao/la:Misliš na pokušaj koreografije?PipiDugaCarapa je napisao/la:Moze li mi neko upućen malo pojasniti koreografiju Fukara sa zadnje utakmice?![]()

Kakav nadimakirfo je napisao/la:Tuzlanski umoviSpomenik legendi Indexa, pjevaču Davorinu Popoviću, koji se nalazi u Sarajevu – išaran je...
Spomenik se, podsjećamo, nalazi u parku „Mirza Delibašić i Davorin Popović“ preko puta kultnog FIS-a u kojem su Kinđe i Pimpek provodili dane i noći, uživajući u društvu svojih prijatelja.
Da tuga bude veća, spomenik je išarao neki - ako je suditi prema poruci - navijač iz Tuzle, grada u kojem je rođen Mirza Delibašić.
Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kaze, momci, mozete li se malo primaket![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Polahko bolan, mi se jos uvijek radujemo sto cemo uopste i izaci u Evropu, napokon. Ima vremena za sminku na tribini, kad budemo igrali pretkola, inshAllah.Virtu4l je napisao/la:
A ovo se zove koreo koji obiđe planetu
Ne sumnjam ja da ćete napraviti spektakl kada dođu Evropske utakmice, isto kao što ne sumnjam da ćete uz malo sreće u žrijebu proći koje pretkolo. Husref ima dosta iskustva, čovjek je izbacio Genka.Beduin je napisao/la:Polahko bolan, mi se jos uvijek radujemo sto cemo uopste i izaci u Evropu, napokon. Ima vremena za sminku na tribini, kad budemo igrali pretkola, inshAllah.![]()
Vidis da se zagrijavamo, testiramo publiku.
Zaboravio si napomenuti da ako osvojimo titulu, to ce biti najcistija titula ikad u BiH.Virtu4l je napisao/la:Ne sumnjam ja da ćete napraviti spektakl kada dođu Evropske utakmice, isto kao što ne sumnjam da ćete uz malo sreće u žrijebu proći koje pretkolo. Husref ima dosta iskustva, čovjek je izbacio Genka.Beduin je napisao/la:Polahko bolan, mi se jos uvijek radujemo sto cemo uopste i izaci u Evropu, napokon. Ima vremena za sminku na tribini, kad budemo igrali pretkola, inshAllah.![]()
Vidis da se zagrijavamo, testiramo publiku.
kakva gov,na... pa mamu im nabijem na dvolitarku.Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kaze, momci, mozete li se malo primaket![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Objavljeno je prije ali ne na ovom forumu.Aerials je napisao/la:I 10 dana trebalo da neko vidi i objavi ovo šaranje?
Posto su Fukare dosle na dan utakmice, tacnije tokom utakmice, onda je neki uljez koji studira u glavnom nam gradu, nebitno sad bio iz Tuzle ili TK.High je napisao/la:To je bilo noć prije utakmice. Crveni sprej - baš kao i onaj metar-dva od parka na kojem piše Fukare.
Bit će da je tako. Prije dolaska buseva pred južnu tribinu bilo je najviše 10 vaših navijača.Beduin je napisao/la:Posto su Fukare dosle na dan utakmice, tacnije tokom utakmice, onda je neki uljez koji studira u glavnom nam gradu, nebitno sad bio iz Tuzle ili TK.High je napisao/la:To je bilo noć prije utakmice. Crveni sprej - baš kao i onaj metar-dva od parka na kojem piše Fukare.
I picic virio iza karirane zavjese i sihire bacao na tuzlanske fukare. Ja bih makar krompir na njih bacio.dejavu je napisao/la:Ja sam odmah napisao čak sam ih i vidio ujutru oko 4-5 kako šaraju zid kod tržnice noć prije tekme
Kao sto sam vec ranije napisao drug, stao na semafor, kako su primjetili da ih neko posmatra dok se zeleno upalilo već su na Skenderiji bili.Beduin je napisao/la:I picic virio iza karirane zavjese i sihire bacao na tuzlanske fukare. Ja bih makar krompir na njih bacio.dejavu je napisao/la:Ja sam odmah napisao čak sam ih i vidio ujutru oko 4-5 kako šaraju zid kod tržnice noć prije tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.