Nikolic igra u slovackoj...cassanova je napisao/la:Sanid Halilović, Albin Pelak, Amer Omanagić- kao zamjena za Bekrića ?![]()
Staniša Nikolić bivši igrač Zrinjskog i sada igra negdje u Makadoniji ili Slovniji kao zamejna za Simica i Bučana.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Simpatizer
- Kontakt:
U banjaluckim novinama pominje se da je vas klub stupio u kontakt sa Dimitrijevicem(29) iz BSK-a.
Momak je poprilicno nizak (oko 170), moze igrati poluspica i spica. Solidan igrac za nase prostore. Tehnika mu nije losa. Trazi ga i Sloboda.
Takodje, Muminovic iz Sutjeske je izjavio da je konkretnu ponudu dobio od Sarajeva i da je vec razgovarao sa njima.
Eto, malo sam se igrao novinara.
Momak je poprilicno nizak (oko 170), moze igrati poluspica i spica. Solidan igrac za nase prostore. Tehnika mu nije losa. Trazi ga i Sloboda.
Takodje, Muminovic iz Sutjeske je izjavio da je konkretnu ponudu dobio od Sarajeva i da je vec razgovarao sa njima.
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
Hvala lijepo.Simpatizer je napisao/la:U banjaluckim novinama pominje se da je vas klub stupio u kontakt sa Dimitrijevicem(29) iz BSK-a.
1996
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
nešto više o sanidu haliloviću?cassanova je napisao/la:Sanid Halilović, Albin Pelak, Amer Omanagić- kao zamjena za Bekrića ?![]()
Staniša Nikolić bivši igrač Zrinjskog i sada igra negdje u Makadoniji ili Slovniji kao zamejna za Simica i Bučana.
osnovne podatke barem o njemu...
On igra u Buducnosti ,ali govori se kao vjerovatna zamjena za Bekrića, mlad igrač 20-21 godinu ...TOJEMOJTIM je napisao/la:nešto više o sanidu haliloviću?cassanova je napisao/la:Sanid Halilović, Albin Pelak, Amer Omanagić- kao zamjena za Bekrića ?![]()
osnovne podatke barem o njemu...
Neznam jel se baš tačno zove Sanid ,ali tako nešto.
1996
- elninho_resTO
- Kontakt:
cijena nije vazna uopste,a svakako nece vazit za evropu i pojedine utaknice kupa,i zato svi skuzpljajte i 5 milja da pukne
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
sanid Halilovic koji ce doci na probu igra u drugoj hrvatskoj ligi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Seyo_TM je napisao/la:sanid Halilovic koji ce doci na probu igra u drugoj hrvatskoj ligi...
[youtube][/youtube]
1996
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
2006-2007 Jedinstvo Bihac
2007-2008 Kamen Ingrad (II liga hrvatske)
2008-2009 Slavonac (II liga hrvatske)
2009-2010 NK Lučko (II liga hrvatske)
Ukupno 49 nastupa i 2 gola
2007-2008 Kamen Ingrad (II liga hrvatske)
2008-2009 Slavonac (II liga hrvatske)
2009-2010 NK Lučko (II liga hrvatske)
Ukupno 49 nastupa i 2 gola
Iako se u pojedinim bh. medijima iz dana u dan sve više ponavlja da se sarajevski Željezničar "raspada", stvari izgledaju mnogo drugačije.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Agilna Uprava momčadi s Grbavice već je stupila u kontakt sa nekoliko provjerenih fudbalera, a jedan od njih je i nekadašnji igrač Slobode i Zrinjskog, Staniša Nikolić.
Kako SportSport.ba saznaje kontakti između Željezničara i Nikolića već su uspostavljeni i postoji velika mogućnost da ovaj fudbaler od naredne sezone obuće plavi dres.
Pored Slobode i Zrinjskog, Nikolić je nosio dres Osijeka, a njegov zadnji klub je Dunajska Streda.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Agilna Uprava momčadi s Grbavice već je stupila u kontakt sa nekoliko provjerenih fudbalera, a jedan od njih je i nekadašnji igrač Slobode i Zrinjskog, Staniša Nikolić.
Kako SportSport.ba saznaje kontakti između Željezničara i Nikolića već su uspostavljeni i postoji velika mogućnost da ovaj fudbaler od naredne sezone obuće plavi dres.
Pored Slobode i Zrinjskog, Nikolić je nosio dres Osijeka, a njegov zadnji klub je Dunajska Streda.
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
sjecam se ovog lika,dok je igrao u slobodi i zrinjskom bio je dobar,valjda je u dobrom stanju,bek ili vezni
Ma raspo se i on pa ga dovodimo zato jer se raspadamo

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- fanatic1991
- Kontakt:
al pogledajto ovako kada se izracuna 35KM sa15 utakmica izadje prakticno 2.33KM po utakmicitm_ludak je napisao/la:nekad kukas za cijenu da ti je previsoka a sad preniska ccc :/spajz je napisao/la:pa veca je podrska klubu davati svake utakmice po petakafanatic1991 je napisao/la:inace nisam upoznat sa cijenama god karti ali da nije malo da cijena godisnje krarte jednog prvaka drzave bude SAMO 35 KM........................nego kupiti godisnju, jeste da odmah dobiju pare al eto
![]()
stvarno je niska cijena godisnje
ne znam meni je to mala cijena jbg
Zadnja izmjena: fanatic1991, dana/u 11 jun 2010, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
35/15 = 2.33
e to je vec malo 
- fanatic1991
- Kontakt:
da tu si upravu treba ako nista udupllati jeste da je i to malo ali samo tako mozemo pomoci klubu :ugeek: :ugeek:spajz je napisao/la:35/15 = 2.33e to je vec malo
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
al pogledajto ovako kada se izracuna 35KM sa 30 utakmica izadje prakticno 1.16KM po utakmicitm_ludak je napisao/la:nekad kukas za cijenu da ti je previsoka a sad preniska ccc :/spajz je napisao/la:pa veca je podrska klubu davati svake utakmice po petakafanatic1991 je napisao/la:inace nisam upoznat sa cijenama god karti ali da nije malo da cijena godisnje krarte jednog prvaka drzave bude SAMO 35 KM........................nego kupiti godisnju, jeste da odmah dobiju pare al eto
![]()
stvarno je niska cijena godisnje
ne znam meni je to mala cijena jbg[/quote]
ne dijelis sa 30 nema Zeljo 30 domacih utakmica
Za zivot cijeli!
Nikolic dobar igrac,samo bas ne znam kakav je sad,meni bio jedan od najdrazih igraca Slobode.Kakve price da se raspadate,prodali 3-4 igraca,a dobili dobru lovu za Bekrica,mozete kupit 2-3 dobra pojacanja pred nastavak prvenstva,i opet borba za kup i ligu je tu
bitno je da vam Osim ostane.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 11 jun 2010, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da, ali to je avansno plaćanje, platiš unaprijed. Za avans uvijek dobijaš bolju cijenu.fanatic1991 je napisao/la:da tu si upravu treba ako nista udupllati jeste da je i to malo ali samo tako mozemo pomoci klubu :ugeek: :ugeek:spajz je napisao/la:35/15 = 2.33e to je vec malo
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: b00t, mavi, Pact1921, perodeformero i 46 gostiju.