Ako nisi neku patiku uzeo kao trofej onda ti ne vjerujem.dejavu je napisao/la:Kao sto sam vec ranije napisao drug, stao na semafor, kako su primjetili da ih neko posmatra dok se zeleno upalilo već su na Skenderiji bili.Beduin je napisao/la:I picic virio iza karirane zavjese i sihire bacao na tuzlanske fukare. Ja bih makar krompir na njih bacio.dejavu je napisao/la:Ja sam odmah napisao čak sam ih i vidio ujutru oko 4-5 kako šaraju zid kod tržnice noć prije tekme
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Oko za oko, zub za zub; Docemo u tuzlu i onoj vasoj kozi iscupati vime

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
vi ste klub sa najsramnijom prosloscu.Rinuka je napisao/la:Oko za oko, zub za zub; Docemo u tuzlu i onoj vasoj kozi iscupati vime![]()
zuhdija je napisao/la:vi ste klub sa najsramnijom prosloscu.Rinuka je napisao/la:Oko za oko, zub za zub; Docemo u tuzlu i onoj vasoj kozi iscupati vime![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ironicno ovo zvuci kada ti klub koji stvarno ima najsramniju proslost kaze nesto ovako 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sarajevsko ste kopileRinuka je napisao/la:zuhdija je napisao/la:vi ste klub sa najsramnijom prosloscu.Rinuka je napisao/la:Oko za oko, zub za zub; Docemo u tuzlu i onoj vasoj kozi iscupati vime![]()
sta ces ti pricati levatu jucer dosao sa papucama do sarajeva sa porodicom i nesto brabonjas. nije ni cudo sto navijas za neuspjeli komunisticki projekatMortemHz je napisao/la:Kako ironicno ovo zvuci kada ti klub koji stvarno ima najsramniju proslost kaze nesto ovako
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.
– Funkcioneri Hajduka: predsednik Josip Košta, potpredsednik Ivica Mimica, sekretar Frane Marković, blagajnik Ante Vidošević i član uprave Željko Vladović takođe su kažnjeni doživotnom diskvalifikacijom iz fudbalskog sporta.
Josip Košta
– Istom kaznom kažnjeni su članovi uprave Trešnjevke Dragutin Zdunić i Slobodan Petrović, kao i generalni sekretar zagrebačkog Dinama Oto Hofman.
– Tadašnji treneri Željezničara i Hajduka, Vlatko Konjevod i Milovan Ćirić, takođe su kažnjeni doživotnom diskvalfikacijom.
– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.

– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.
– Funkcioneri Hajduka: predsednik Josip Košta, potpredsednik Ivica Mimica, sekretar Frane Marković, blagajnik Ante Vidošević i član uprave Željko Vladović takođe su kažnjeni doživotnom diskvalifikacijom iz fudbalskog sporta.
Josip Košta
– Istom kaznom kažnjeni su članovi uprave Trešnjevke Dragutin Zdunić i Slobodan Petrović, kao i generalni sekretar zagrebačkog Dinama Oto Hofman.
– Tadašnji treneri Željezničara i Hajduka, Vlatko Konjevod i Milovan Ćirić, takođe su kažnjeni doživotnom diskvalfikacijom.
– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ironicno opet, sto ne volis gradsku raju? Mozda zato sto ne mozes drzati svoje krave blizu sebe debilicno jadna?zuhdija je napisao/la:sta ces ti pricati levatu jucer dosao sa papucama do sarajeva sa porodicom i nesto brabonjas. nije ni cudo sto navijas za neuspjeli komunisticki projekatMortemHz je napisao/la:Kako ironicno ovo zvuci kada ti klub koji stvarno ima najsramniju proslost kaze nesto ovako
kakvu gradsku raju? ne mogu papke kao sto si ti , a krava je jedina ta koja te je otelila takvog idiote.MortemHz je napisao/la:Ironicno opet, sto ne volis gradsku raju? Mozda zato sto ne mozes drzati svoje krave blizu sebe debilicno jadna?zuhdija je napisao/la:sta ces ti pricati levatu jucer dosao sa papucama do sarajeva sa porodicom i nesto brabonjas. nije ni cudo sto navijas za neuspjeli komunisticki projekatMortemHz je napisao/la:Kako ironicno ovo zvuci kada ti klub koji stvarno ima najsramniju proslost kaze nesto ovako
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Papak sam zato sto navijam za gradski klub koji je osnovan u Sarajevu a ti si gradjanin zato sto vrijedjas sve koji ne navijaju za tvoj klub bez razloga koji ujedno ima najsramniju proslost?
kad ti se papcina kojem je ime Zuhdija pocne kofrciti
, idi nazad i cuvaj svoje krave jado iskompleksirani a te gore uvrede zabij svojoj bolesnoj, poremecenoj porodici koja te trpi.
Gdje nam je kappa aka pavijan s posebnim potrebama. Ja mislim da naš majmunčić sada kao i čitav dan retardirano lupa po f5 neće li stići aktivacija novog accounta
koji šošon grob te yebo kaže sad ću postavit avatar da vidite o kome se radi
pavijane vrati se a muha nek nam tasmo svima po keca neke dobre halogenke da ismijavanje tvojoj retardaciji bude još potpunije

cuj gradski klub, a ni stadiona ni kuceta ni maceta. mali klubic sa najsramnijom prosloscu. ne vrijedjam ja nikoga samo vas ne volim nazivati klubom. gradski klub je zeljeznicar jedino a vise je gradski klub slavija od vas. to nije gradski klub nego centar za okupljanje papaka kao sto si samMortemHz je napisao/la:Papak sam zato sto navijam za gradski klub koji je osnovan u Sarajevu a ti si gradjanin zato sto vrijedjas sve koji ne navijaju za tvoj klub bez razloga koji ujedno ima najsramniju proslost?kad ti se papcina kojem je ime Zuhdija pocne kofrciti
, idi nazad i cuvaj svoje krave jado iskompleksirani a te gore uvrede zabij svojoj bolesnoj, poremecenoj porodici koja te trpi.
sa uvredama si ti prvi poceo i tvojoj poremecenoj porodici neka zabija ko stigne. po tebi kakav si ocito i jeste zabijao ko je stigao od krmeta do go-vneta
Zuhdija=ZekanMortemHz je napisao/la:Papak sam zato sto navijam za gradski klub koji je osnovan u Sarajevu a ti si gradjanin zato sto vrijedjas sve koji ne navijaju za tvoj klub bez razloga koji ujedno ima najsramniju proslost?kad ti se papcina kojem je ime Zuhdija pocne kofrciti

– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.mali klubic sa najsramnijom prosloscu
- SarajlijaTM
Morteme,jel istina da si po dolasku u Sarajevo,izuo cipele na skenderiji i usao u tramvaj?
Prije rata,krenes trolom u vogoscu i poslje bara gledas livade,a danas vidis naselja pitarskih starosjedilaca hahahahahaha
@rinuka u stau - pozdravio te bivsi direktor ,hebo vas on

Prije rata,krenes trolom u vogoscu i poslje bara gledas livade,a danas vidis naselja pitarskih starosjedilaca hahahahahaha
@rinuka u stau - pozdravio te bivsi direktor ,hebo vas on

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo i ovog brdjana sto na svakom koraku proziva sarajlijeSarajlijaTM je napisao/la:Morteme,jel istina da si po dolasku u Sarajevo,izuo cipele na skenderiji i usao u tramvaj?
@rinuka u stau - pozdravio te bivsi direktor ,hebo vas on![]()
![]()
![]()
najsramnija prošlost zato sto je najtrofejniji klub u BiH, ne vjerujem 
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SarajlijaTM
Zuhdija koliki je lev.at,ja sam kontao da je vas,tu ste negdje vas dvojica.
Nego reci mi,sto se ovako bezveze ofiras,nadji nekoga da ti pomogne kad odgovaras,nekog pametnijeg,vidis da ti ne ide kad sam pokusavas
A bolesnog brdjana,vidis na slici
Nego reci mi,sto se ovako bezveze ofiras,nadji nekoga da ti pomogne kad odgovaras,nekog pametnijeg,vidis da ti ne ide kad sam pokusavas
A bolesnog brdjana,vidis na slici
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da ti je Rinuka objasnio zasto je to tako, nije niko osporio da je Zeljeznicar postao najtrofejniji klub u BiH poslije rata.dejavu je napisao/la:najsramnija prošlost zato sto je najtrofejniji klub u BiH, ne vjerujem
brdjanTM - ne kosta puno da ''postanes'' pismen, Boga mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.