FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ideja!
Mozda da se naprave dvije vrste godisnjih. Jedne po cijeni 50KM sto stvarno nije puno za 15 odlicnih utakmica i godisnje po cijeni staroj od 35KM za ljude koji bas i nemaju tih 50KM. Pa sad koliko ko moze da se ispruzi i koliko moze da plati.
Mozda da se naprave dvije vrste godisnjih. Jedne po cijeni 50KM sto stvarno nije puno za 15 odlicnih utakmica i godisnje po cijeni staroj od 35KM za ljude koji bas i nemaju tih 50KM. Pa sad koliko ko moze da se ispruzi i koliko moze da plati.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- fanatic1991
- Kontakt:
Da to je tacno ali ovo je ipak premalo to je moje misljenjeVirtu4l je napisao/la:Da, ali to je avansno plaćanje, platiš unaprijed. Za avans uvijek dobijaš bolju cijenu.fanatic1991 je napisao/la:da tu si upravu treba ako nista udupllati jeste da je i to malo ali samo tako mozemo pomoci klubu :ugeek: :ugeek:spajz je napisao/la:35/15 = 2.33e to je vec malo
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
De ba ne serite sa tim cjenama... koliko bude bice... drugacije je kad nas 2000 da po 35KM odmah na pocetku imas 70 000KM, a drugacije je od utakmice do utakmice po 5KM. Onaj ko hoce tj ima u planu gledat sve utakmice kupit ce godisnju (gdje ga cjena po utakmici izade jeftinije), ko nema kupovat ce kartu prije tekme...
- fanatic1991
- Kontakt:
Ne sere ovdje neko vidis da sam rekao da je to moje misljenje zato druze ne pametujVallter je napisao/la:De ba ne serite sa tim cjenama... koliko bude bice... drugacije je kad nas 2000 da po 35KM odmah na pocetku imas 70 000KM, a drugacije je od utakmice do utakmice po 5KM
Can i have yours?
Can i have yours?
znam ja sve toVirtu4l je napisao/la:Da, ali to je avansno plaćanje, platiš unaprijed. Za avans uvijek dobijaš bolju cijenu.fanatic1991 je napisao/la:da tu si upravu treba ako nista udupllati jeste da je i to malo ali samo tako mozemo pomoci klubu :ugeek: :ugeek:spajz je napisao/la:35/15 = 2.33e to je vec malo
5KM je karta ako pojedinacno kupujes
2.33KM sa godisnjom
tj. preko 50-55% je smanjena cijena zar nije malo previse smanjena ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sad ce opet 20 stranica o tome kako je preniska cijena karata cccccccccc
Za zivot cijeli!
- fanatic1991
- Kontakt:
ne brini neceThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sad ce opet 20 stranica o tome kako je preniska cijena karata cccccccccc
Can i have yours?
Can i have yours?
Možda i jeste, ali je sasvim realna, obzirom na stanje u zemlji. Shvati da u avgustu plaćaš nešto što ćeš gledati npr. u maju. Dok sa druge strane, klub taj novac odmah može usmjeriti gdje mu je volja, ne mora čekati maj da ti platiš ulaznicu.spajz je napisao/la:tj. preko 50-55% je smanjena cijena zar nije malo previse smanjena ?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Avanes je napisao/la:Ideja!
Koja inteligencija
Normalno da ce svako kupit ovu od 35 , jer su iste , ja bi prvi uzeo od 35 KM .
Ako bi se nesto radilo sa godisnjim , onda najbolje da urade godisnje koje vaze za sve uzakmice ( premijer liga , kup , liga prvaka , ... ) i da cijena bude veca naravno . 70 KM bi bila realna i prihvatljiva cijena , ali uprava je tu da odlucuje o cijenama .
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kome je cijena polugodišnje i godišnje karte premala neka kupi nekome kome je i 5KM puno.
Nisam mislio samo na tebe, ali 5 stranica pisat o cijeni godisnjih, a pred finale kupa kad su povecali cijenu... svi se digli zasto vako nako... tako je kako je nekom je 5KM malo, a nekom puno, mozda kad jedno iz kuce ide na tekmu i nije puno, ali kad ides na tekmu sa bratom onda je problem...fanatic1991 je napisao/la:Ne sere ovdje neko vidis da sam rekao da je to moje misljenje zato druze ne pametujVallter je napisao/la:De ba ne serite sa tim cjenama... koliko bude bice... drugacije je kad nas 2000 da po 35KM odmah na pocetku imas 70 000KM, a drugacije je od utakmice do utakmice po 5KM![]()
![]()
![]()
Evo to je to... kome je cijena mala kupi dvije i pokloni...ibrakadabra je napisao/la:Kome je cijena polugodišnje i godišnje karte premala neka kupi nekome kome je i 5KM puno.
Zadnja izmjena: Vallter, dana/u 11 jun 2010, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
- fanatic1991
- Kontakt:
Izgleda da sam ovdje slucajno pokrenuo malo vecu raspravu sa dosta neslaganja pa se izvinjavam ali sam rekao da je to moje misljenje nemate razloga da se sada toliko protivite

Can i have yours?
Can i have yours?
to bi bilo stvarno lijepoibrakadabra je napisao/la:Kome je cijena polugodišnje i godišnje karte premala neka kupi nekome kome je i 5KM puno.
a zna li se kada ce biti u prodaji godisnje?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ebem ti ovaj napaceni bosanski narod ne valja kad je puno ne valja kad je malo, ne valja kad je vruce ne valja kad je hladno nikad ugoditi cccccccccccfanatic1991 je napisao/la:Izgleda da sam ovdje slucajno pokrenuo malo vecu raspravu sa dosta neslaganja pa se izvinjavam ali sam rekao da je to moje misljenje nemate razloga da se sada toliko protivite![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- fanatic1991
- Kontakt:
Nisam mislio samo na tebe, ali 5 stranica pisat o cijeni godisnjih, a pred finale kupa kad su povecali cijenu... svi se digli zasto vako nako...Vallter je napisao/la:fanatic1991 je napisao/la:Ne sere ovdje neko vidis da sam rekao da je to moje misljenje zato druze ne pametujVallter je napisao/la:De ba ne serite sa tim cjenama... koliko bude bice... drugacije je kad nas 2000 da po 35KM odmah na pocetku imas 70 000KM, a drugacije je od utakmice do utakmice po 5KM![]()
![]()
![]()
ali to je bilo OK da dignu cijene iapak to je finale kupa jbt nije obicna utakmica
Can i have yours?
Can i have yours?
Ne radi se o tome nego moras priznati da je to malo glupa prica, evo da se svi sloze ovdje sa tobom i da ti kazu jeste u pravu si! Koja je poenta toga, je li se moze nesto sa tim uraditi! Imaju ljudi koji primaju platu u klubu za tako nesto!!!Ideja nije losa daleko od toga recimo godisnja 35 a +15 maraka clanstvo u klubu ali definitvno nije nase da o tome razglabamo mozemo pricati o igracima taktici prelaznom roku i to opet bez nekog uticaja neko onako cisto prica izmedju sebe....prema tome uzivajfanatic1991 je napisao/la:Izgleda da sam ovdje slucajno pokrenuo malo vecu raspravu sa dosta neslaganja pa se izvinjavam ali sam rekao da je to moje misljenje nemate razloga da se sada toliko protivite![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sjeca li se neko sta tacno igra Stanisa Nikolic?
Koliko se ja sjecam njega iz slobode i zrinjskog, momak ordinira po desnoj strani, a ukoliko bi mogao pokrivati i lijevu stranu to bi bio bingo
, pa neka me neko ispravi ukoliko grijesim.
Koliko se ja sjecam njega iz slobode i zrinjskog, momak ordinira po desnoj strani, a ukoliko bi mogao pokrivati i lijevu stranu to bi bio bingo
Cuva Bog Zelju svog!
- fanatic1991
- Kontakt:
OK ali nisam ocekivao ovako burne reakcijepile87 je napisao/la:Ne radi se o tome nego moras priznati da je to malo glupa prica, evo da se svi sloze ovdje sa tobom i da ti kazu jeste u pravu si! Koja je poenta toga, je li se moze nesto sa tim uraditi! Imaju ljudi koji primaju platu u klubu za tako nesto!!!Ideja nije losa daleko od toga recimo godisnja 35 a +15 maraka clanstvo u klubu ali definitvno nije nase da o tome razglabamo mozemo pricati o igracima taktici prelaznom roku i to opet bez nekog uticaja neko onako cisto prica izmedju sebe....prema tome uzivajfanatic1991 je napisao/la:Izgleda da sam ovdje slucajno pokrenuo malo vecu raspravu sa dosta neslaganja pa se izvinjavam ali sam rekao da je to moje misljenje nemate razloga da se sada toliko protivite![]()
![]()
Can i have yours?
Can i have yours?
@TeroweNth
Koliko si inteligenta da nisi skontao poentu, a frustracije svoje lijeci negdje drugo.
Hvala!
Koliko si inteligenta da nisi skontao poentu, a frustracije svoje lijeci negdje drugo.
Hvala!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Strašan igrač! Ako vam dođe bit će veliko pojačanje!mirzza je napisao/la:Sjeca li se neko sta tacno igra Stanisa Nikolic?
Koliko se ja sjecam njega iz slobode i zrinjskog, momak ordinira po desnoj strani, a ukoliko bi mogao pokrivati i lijevu stranu to bi bio bingo, pa neka me neko ispravi ukoliko grijesim.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Elvakov, Paromlinac, Zeljoo1921 i 63 gosta.