FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Dulja, sasvim korektan debi, opravdao je poziv.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bravo Dulja samo nastavi! I osisaj se sviju ti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
DrustveniParazit je napisao/la:Bravo Dulja samo nastavi! I osisaj se sviju ti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
egzodus1946 je napisao/la:@molotovljev idi na temu Borca, ubjedjuj ih da nije cijeli stadion skandirao ratku mladicu
A krv ti ljubim hahahaha.
Može li neko naći protiv Lecha onaj kadar kad je Dženo u kadru a ispod piše "jedno drugo" ime i ispod trener fk Sarajevo...
Šta su sve sramote priuštili meni nekada bude nazor smiješno.
Samo Saraj'vo.
Coach " Habdulah Hibraković "

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
DrustveniParazit je napisao/la:Bravo Dulja samo nastavi! I osisaj se sviju ti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ma ne stoji mu vala nikako pokušaj šminkerske frizure, očekujem uskoro dok mu kosa malo poraste da počne furat luk frizuru, na tom je putu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Sutra je tekma u Tešnju revijalnog karaktera, Sarajevo je od Srijede u Teslicu na Banja Vrućica gdje ima idealne uslove...prva 2 dana FKS je platilo svoj boravak, a danas je NK TOSK platio treći dan boravka na banji(moram biti iskren cijena je mizerna).
Uglavnom, najava lijepog ambijenta za raju, lagana priprema za FKS, pa da pobjedi one iz banja luke(što skandiraju ime genocidnom stvoru), pa da ih izbaci iz lige.
Uglavnom, najava lijepog ambijenta za raju, lagana priprema za FKS, pa da pobjedi one iz banja luke(što skandiraju ime genocidnom stvoru), pa da ih izbaci iz lige.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MajstoreEPL je napisao/la:Sutra je tekma u Tešnju revijalnog karaktera, Sarajevo je od Srijede u Teslicu na Banja Vrućica gdje ima idealne uslove...prva 2 dana FKS je platilo svoj boravak, a danas je NK TOSK platio treći dan boravka na banji(moram biti iskren cijena je mizerna).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dulja, odlican!
Vrti se vijest da ce finale Zvezde Granda biti na Koševu, ne zna se još uvijek tacan datum. Ne znam koliko se to poklapa sa našim Evropskim tekmama, mislim nadam se da cemo izboriti istu.
Vrti se vijest da ce finale Zvezde Granda biti na Koševu, ne zna se još uvijek tacan datum. Ne znam koliko se to poklapa sa našim Evropskim tekmama, mislim nadam se da cemo izboriti istu.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 26 mar 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
Reci kad će biti, da spremim napad.miden je napisao/la:Dulja, odlican!
Vrti se vijest da ce finale Zvezde Granda biti na Koševu, ne zna se još uvijek tacan datum. Ne znam koliko se to poklapa sa našim Evropsikm tekmama, mislim nadam se da cemo izboriti istu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
13.07
Al mi svakako nećemo u Europu pa tak' da nas to ne brine .
Al mi svakako nećemo u Europu pa tak' da nas to ne brine .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je nasa uprava sredila u slucaju da ne izborimo Europu, makar nesto da gledamo na Kosevu. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Otjerali zvijezde, dovode zvezdeMortemHz je napisao/la:Ovo je nasa uprava sredila u slucaju da ne izborimo Europu, makar nesto da gledamo na Kosevu.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Recite da je ovo šala za ZG. Ovo je kulturocid. 
Samo tri čovjeka mogu gostovati na Koševu:
1. Sabahudin Saša Kovačević;
2. Sergej Ćetković;
3. Dado Glišić.
Samo tri čovjeka mogu gostovati na Koševu:
1. Sabahudin Saša Kovačević;
2. Sergej Ćetković;
3. Dado Glišić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
http://www.sarajevograd.info/sasa-popov ... moramo-da/High je napisao/la:Recite da je ovo šala za ZG. Ovo je kulturocid.
Da Glišić gostuje pa hajd
E, čuj ZG.Besic je napisao/la:http://www.sarajevograd.info/sasa-popov ... moramo-da/High je napisao/la:Recite da je ovo šala za ZG. Ovo je kulturocid.
Da Glišić gostuje pa hajd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.