NK Široki Brijeg

Britvica
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Britvica » 24 mar 2016, 13:45

Pitam se koliko neke osobe moraju biti naivne pa da pomisle kako Mirku Grbešiću politika nemože ništa? Bude li Čoviću u interesu da ga sjebe , to može učiniti u roku od mjesec dana a većina zna zašto ;) Uvijek sam govorio kako za naše trenutno stanje u državi(u svakom pogledu) nije krvi ni srbin ni bošnjak nego mi sami.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 mar 2016, 13:52

Carles je napisao/la: A vama dragi Mostarci, zelim naslov prvaka. A nama kup.

Sportski pozdrav.

Samo jedno ime Siroki!!!
Ja bi cak radije i da Sarajevo osvoji nego Zrinjski.

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 24 mar 2016, 13:55

Vidim da su pogled i sirokiinfo izbrisali ovu vijest sto ste ovdje prenijeli. Pitam se po čijoj naredbi hahahhahaha

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 24 mar 2016, 13:59

GradKamena je napisao/la:Moje neko misljenje sto se tice Mirka,ja vjerujem da mu je receno da mora ulagat malo vise u Zrinjski,jer i uzima ogromne novce u Mostaru preko Mepasa,a daje sicu,al nikako ne vjerujem da mu je receno da mora prestat financirat Sb,a sve prebacit na Zrinjski !

A ovo za optuznicu Jelicu ,pa sudi se i nasem covjeku iz uprave pa ne optuzujemo nikog sa SB da je to pokreno radi Zrinje !
Cekaj, kakva ti je to logika. Covjek otvori trzni centar u Mostaru, normalno da ce otvorit u vecoj sredini gdje moze zaraditi, i zbog toga treba izdvajati sredstva Zrinjskom?!?! To je kao da ti otvoris lanac trgovina i sponzoriras sve klubove iz gradova u kojima se nalaze. Glupost
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 14:29

Carles je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Moje neko misljenje sto se tice Mirka,ja vjerujem da mu je receno da mora ulagat malo vise u Zrinjski,jer i uzima ogromne novce u Mostaru preko Mepasa,a daje sicu,al nikako ne vjerujem da mu je receno da mora prestat financirat Sb,a sve prebacit na Zrinjski !

A ovo za optuznicu Jelicu ,pa sudi se i nasem covjeku iz uprave pa ne optuzujemo nikog sa SB da je to pokreno radi Zrinje !
Cekaj, kakva ti je to logika. Covjek otvori trzni centar u Mostaru, normalno da ce otvorit u vecoj sredini gdje moze zaraditi, i zbog toga treba izdvajati sredstva Zrinjskom?!?! To je kao da ti otvoris lanac trgovina i sponzoriras sve klubove iz gradova u kojima se nalaze. Glupost
Brate normalno ako otvorim nesto tipa Mepas u nekom drugom gradu ,da moras vratit tom mjestu nekako,ne mora to bit klub moze bit bilo sta drugo,ako uzmemo da je Mostar najvece srediste u Hercegovini,i da je velik protok ljudi,zasto on to nebi nekim djelom vratio Mostaru neki dio kroz sponzorstvo necega( ne mora bit nuzno sport,al opet tu ljudi najvise primjete) pa to je normalno svugdje u svijetu !

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 mar 2016, 15:08

GradKamena je napisao/la:
Carles je napisao/la:

Brate normalno ako otvorim nesto tipa Mepas u nekom drugom gradu ,da moras vratit tom mjestu nekako,ne mora to bit klub moze bit bilo sta drugo,ako uzmemo da je Mostar najvece srediste u Hercegovini,i da je velik protok ljudi,zasto on to nebi nekim djelom vratio Mostaru neki dio kroz sponzorstvo necega( ne mora bit nuzno sport,al opet tu ljudi najvise primjete) pa to je normalno svugdje u svijetu !
Pa kako ne vraca? Sponzor je i Zrinjskom i Velezu, cesto puta je sponzor i sportskih, kulturnih manifestacija u vasem gradu, a i uostalom koliko je on love dao prilikom izgradnje i sta je tu sve islo oko Mepasa...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 24 mar 2016, 15:11

Android pa nisam ja ni napiso da ne daje procitaj malo bolje kakv se razgovor vodi,sad kakva je racunica njih kad sjednu za stol,neznamo ni ja ni ti,mozemo samo nagađat jeli malo ili nije.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 mar 2016, 15:23

Ma nebitno, necu se vise petljati oko te teme, sportski je forum i drzat cu se sporta

..

Trenutno se igra prijateljska utakmica u Osijeku izmedju Osijeka i Sirokog, rezultat je 0:1, strijelac Luka Menalo. Musa stavi ga opet na klupu u prvenstvu, nek igra poluigrac Baraban, ha ya

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 mar 2016, 15:57

Baraban je potrosio sve poene. Na klupu vise snjim.

Momcad treba nekako psiholoski dignut nakon svega ovoga, sumnjam da Musa to moze...
NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 24 mar 2016, 16:07

Android je napisao/la:@brigsiroki odmah mi upade u oci ovo za brane, de bolan pobrisi to, ne mozes tako pricati, 20 km smo jedni od drugih, svaki dan smo zajedno, ne mozemo jedni bez drugih :). Izroda ima, ali u manjini su, zato...

Ovo za Grbesica su gluposti, dok god ima love, a ima je za 5 zivota, biti ce glavni sponzor NK Sirokog Brijega

I ova prica o gasenju... Previse je love ulozeno u klub, stadion i kamp i da sad sve samo tako propadne? Cisto sumnjam. Mozda necemo biti konkurentni za naslov jer ako cemo realno, za razliku od ostalih ekipa, mi se orijentiramo(nazalost) samo na igrace sa hrvatskom putovnicom, dok ostali dovode najbolje iz lige, koga mi dovodimo? Meni osobno nimalo ne bi smetao ni Samir, ni Ognjen ako ce se boriti za klub. Dosad je to moglo prolaziti sa nasima, ali vidite kako se pojacava liga, nema tu vise zajebancije

..

A sad, svjesni smo da je Europa upitna, ali dok ima sanse boriti se, igrace ako je moguce nekako probuditi... Pisao sam nedavno da ce tesko ici kraj Slobode i Zelje, ali sad kad realno sagledam stvari, Zelju su vile nosale prvih 20-25 min, potpuno smo ih nadigrali ali onda pogreska i sve pada u vodu, znamo kakvi su nasi igraci na psihickom planu... Sloboda na Pecari nije uspjela ni opaliti
po golu, pa onda, ajde samo jako, imamo kvalitetu na terenu, na klupi upitno ali iskreno se nadam da Musa zna da akp usere do kraja da vise nece moci voditi ni Blagaj

Nitko nas nece uspjeti slomiti, nisu ni u proslosti, nece ni sada!!!
i brotnjo i posušje imaju stadione pa su propali,nema to veze ako je odlučeno da se široki ugasi on će se ugasiti ne skroz ali ako ništa da bude u drugoj ligi,ali nadam se da ovi tekst nije istina ali vrijeme će pokazati,isto se slažen da treba početi dovoditi igrače najbolje iz liga,ako ništa drugo da konkurente oslabimo, a što se tiče europe mislim da su šanse ugašene kiksom protiv čelika,mislio sam da je jedina nada to treće ili bar četvrto mjesto a ovako teško,a priko kupa se nemamo čemu nadati.... ali nadam se da se varam :D

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 24 mar 2016, 16:10

Evolve je napisao/la:Baraban je potrosio sve poene. Na klupu vise snjim.

Momcad treba nekako psiholoski dignut nakon svega ovoga, sumnjam da Musa to moze...

jedino novi trener,ali neki iskusniji,dosta je više bake,mladine itd

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 mar 2016, 17:05

Osijek - Siroki Brijeg 0:1 (Menalo 50.min)

HRHB

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 25 mar 2016, 23:28

Da, Mostar je najveće središte u Hercegovini, samim time se podrazumjeva da tu ima ljudi iz cijele Hercegovine. Ne misliš valjda da samo mostarci kupuju u Mepasu? Šta se tu ima vracat Mostaru? Pa kad god sam bio u Mepasu, sreo sam ljudi sa svih strana. Kad bi mepas ovisio samo o mostarcima, davno bi zatvorio.
Sve je ovo politička igra, za što nije kriv Zrinjski, naravno.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 25 mar 2016, 23:35

Evolve je napisao/la:Baraban je potrosio sve poene. Na klupu vise snjim.

Po meni je i Crnov još i prije njega, pogotovo jer je doveden kao veliko pojačanje, a čovjek se "prilagođava" cijelu sezonu. Ne bi da je otisao u Rusiju.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 26 mar 2016, 12:01

Pantarei79 je napisao/la:
Da, Mostar je najveće središte u Hercegovini, samim time se podrazumjeva da tu ima ljudi iz cijele Hercegovine. Ne misliš valjda da samo mostarci kupuju u Mepasu? Šta se tu ima vracat Mostaru? Pa kad god sam bio u Mepasu, sreo sam ljudi sa svih strana. Kad bi mepas ovisio samo o mostarcima, davno bi zatvorio.
Sve je ovo politička igra, za što nije kriv Zrinjski, naravno.
Bolje bi bilo da Mepas vrati Mostaru kroz plaće, što se i radi, nije ovdje do toga. Ovo je politika. Ne znam što je istina u Ivankovićevom članku, a što nije, siguran sam da ima istine, dovoljan je dokaz to sa EP. Treba se okrenuti i na jedan od zadnjih istupa NK ŠB gdje su jasno rekli da netko iz političkog kruga ljudi radi protiv NK ŠB... Ovo kažnjavanje je još jedan dokaz apsurda u kojem živimo gdje je još javna riječ bez obzira koliko je istinita zabranjena :bih: .
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 27 mar 2016, 01:17

Sretan Uskrs ekipa!
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 27 mar 2016, 12:30

Evolve je napisao/la:Sretan Uskrs ekipa!

HRHB

Carles
Kontakt:

NK Široki Brijeg

Post Postao/la Carles » 27 mar 2016, 12:41

Sretan Uskrs momci!!
Zadnja izmjena: Carles, dana/u 27 mar 2016, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 27 mar 2016, 14:17

Sretan Uskrs decki.

Poslano sa mog GT-I9515 koristeći Tapatalk
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 28 mar 2016, 13:48

Sretan Uskrs.

Koga priželjkujete u kupu
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []