Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
Bravo Dulja. 

Bravo Dulja..Samo, osisaj se tite ti rahmetli 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Bravo dulja dobro je ovo za debi
'ta ce Dulja, bolji je Ivetic
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Potkrijepi malo i materijalom. Evo:Lakoste je napisao/la:Bravo Dulja.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... ija/188706
Solidan veceras, zasluzuje da mu se pruzi prilika i u utakmicama sa jacim protivnicima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- PeppermintSA
- Kontakt:
Dulja
igračina za onu jablaničku prevaru iz Lazija 

Imao je par dobrih lažnjaka i ukradenih lopti. Uvijek je dobro imati dobre igrače koji imaju ogromnu želju i motiv u reprezentativnom dresu.
Nadam se da će popraviti svoju najveću mahanu - završnicu, i da će više igrati.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mora da se stavi lijevo,a Visca desno i tek tada ce jos bolje to da izgleda za ekipu..Fali ovoj reprezentaciji brzih igraca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma sta kazesSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Duljevic je ba Messi, sta vam je? On je prekucao davno BH ligu, ne znam kako vec nije u Barceloni, kako nije kapiten repke... Nije bitno sto on ima ocajan ucinak u ovoj nasoj ligi i sto ima kila viska, on je opet Messi

-
- Kontakt:
Dulja je Messi. Svaka mu cast. Maestralno je odigrao protiv velikog LuxemburgaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ma sta kazesSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Duljevic je ba Messi, sta vam je? On je prekucao davno BH ligu, ne znam kako vec nije u Barceloni, kako nije kapiten repke... Nije bitno sto on ima ocajan ucinak u ovoj nasoj ligi i sto ima kila viska, on je opet Messi

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ubi te gastritis.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dulja je Messi. Svaka mu cast. Maestralno je odigrao protiv velikog LuxemburgaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ma sta kazesSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Duljevic je ba Messi, sta vam je? On je prekucao davno BH ligu, ne znam kako vec nije u Barceloni, kako nije kapiten repke... Nije bitno sto on ima ocajan ucinak u ovoj nasoj ligi i sto ima kila viska, on je opet Messimislim da bi Velez dobio ovaj Luxemburg

Jos kad bi ovaj takozvani selektor skontao da Dulja igra lijevo krilo, pa dje bi nam kraj bio?!?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Upravo to, Dulja lijevo, Lulic na klupu... ma ne treba Lulica vise ni zvati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma izgubljen tip totalno
Nezna ni sta igra, Galame s klupe da ide u sredinu jer valjda zamisao selektora je bila da igra u sredini
Bolje Bajica i Hodzica da pozove
Nezna ni sta igra, Galame s klupe da ide u sredinu jer valjda zamisao selektora je bila da igra u sredini
Bolje Bajica i Hodzica da pozove
"Volim te Zeljo"
Duljevic odigrao i vise nego solidno za premijeru. Ima tu jos par igraca Slobode koji bi odigrali duplo bolje od par ubleha koje Bazdarevic pokusava utopiti. Za par njih je Zeba sa 30 i kusur Maradona iz prajmaMokes je napisao/la:'ta ce Dulja, bolji je Ivetic

Duljevic ispred Lulica

Buducnost.

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, Proximic i 44 gosta.