Nogometna reprezentacija Hrvatske
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Kakva partija 
Kako bi vam izgledala neka idealna/najjaca U21?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- maximusdecimus
- Kontakt:
ima li tu mjesta za Roberta Murica iz Ajaxa(igrao nedavno za prvi tim i asistirao)?? il je on zavrsio karijeru u reprezentaciji kad je odhebo Maminja??branimir85 je napisao/la: Mateo Kovačić, Marko Pjaca, Josip Radošević, Mario Pašalić, Alen Halilović, Nikola Vlašić,
strasan tim bi se dao sklopiti, al bas su ove utakmice protiv Spanije pokazale dva razlicita lica, haj ga sad znaj koje je pravo
- branimir85
- Kontakt:
kao što si rekao dok je mafijaš kolovođa teško da će Murić zaigrati, a što se tiče dva različita lica, u Rijeci je bio problem rani crveni karton iako su na kraju umalo sustigli Španjolsku,od ovih mladih generacija ja mislim da se može složiti vrhunska repka!!maximusdecimus je napisao/la:ima li tu mjesta za Roberta Murica iz Ajaxa(igrao nedavno za prvi tim i asistirao)?? il je on zavrsio karijeru u reprezentaciji kad je odhebo Maminja??branimir85 je napisao/la: Mateo Kovačić, Marko Pjaca, Josip Radošević, Mario Pašalić, Alen Halilović, Nikola Vlašić,![]()
strasan tim bi se dao sklopiti, al bas su ove utakmice protiv Spanije pokazale dva razlicita lica, haj ga sad znaj koje je pravo
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
U19 reprezentacija slavila sa 0:3 u Skotskoj, zabili Brodic, Turcin i Brekalo
Kakav je igrac ovaj Brekalo
, strasno, jedan od nasih najvecih talenata koji se pojavio u posljednjih 20 godina
@marconato, po mom misljenju ovako bi nesto izgledalo:
Livakovic(Zagreb/Dinamo)
Jedvaj(Bayer),Simunovic(Celtic),Caleta-Car(RB Salzburg),Milic(Oostende)
Pasalic(Chelsea/Monaco),Kovacic(Real Madrid),Halilovic(Gijon/Barcelona),Pjaca(Dinamo),Coric(Dinamo)
Perica(Chelsea/Udinese)
Tu su jos Rog, Pavicic, Vlasic, Radosevic, Krovinovic...
Kakav je igrac ovaj Brekalo
@marconato, po mom misljenju ovako bi nesto izgledalo:
Livakovic(Zagreb/Dinamo)
Jedvaj(Bayer),Simunovic(Celtic),Caleta-Car(RB Salzburg),Milic(Oostende)
Pasalic(Chelsea/Monaco),Kovacic(Real Madrid),Halilovic(Gijon/Barcelona),Pjaca(Dinamo),Coric(Dinamo)
Perica(Chelsea/Udinese)
Tu su jos Rog, Pavicic, Vlasic, Radosevic, Krovinovic...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jako talentovana generacija, pojedinacno kao i nasa! Mi smo imali srece da su se poklopile neke kockice i da nas je vodio Paunović, pa smo uspjeli ponoviti uspjeh Čileanaca... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nisu igrali u Skotskoj. Sve utakmice se igraju u Hrvatskoj, Rijeka je domacin te skupine. Odigrana su dva kola. Ostalo je jos jedno u kojem ce Hrvatska i Belgija odluciti tko ide na prvenstvo.Android je napisao/la:U19 reprezentacija slavila sa 0:3 u Skotskoj, zabili Brodic, Turcin i Brekalo
Kakav je igrac ovaj Brekalo, strasno, jedan od nasih najvecih talenata koji se pojavio u posljednjih 20 godina
Brekalo je talent, rastura s klincima svoga uzrasta, ali u prvoj ekipi pogubljen kao malo tko. Jos puno on treba da se razvije u igrcinu.
Greska u pisanju, ne znam sta mi je bilo da to napisem a gledao sam utakmicu hah
Ma ima vremena, polako, ne bojim se ja za njega, barem u Dinamu znaju sa klincima
Ma ima vremena, polako, ne bojim se ja za njega, barem u Dinamu znaju sa klincima
HRHB
HRHB
http://www.telegram.hr/sport/analiza-mi ... rioriteta/
Čačić je potratio još jednu priliku, najviše zabrinjava nedefiniranost prioriteta
Izbori
Čačić je potratio još jednu priliku, najviše zabrinjava nedefiniranost prioriteta
Izbori
U-21 vs Estonija 2:1, strijelci Pavicic i Perica
U-19 vs Belgija 4:0, strijelci Brodic, Lovren, Knezevic i Benkovic
EDIT: Fiolic navodno nije bio u zapisniku a igrao

U-19 vs Belgija 4:0, strijelci Brodic, Lovren, Knezevic i Benkovic
EDIT: Fiolic navodno nije bio u zapisniku a igrao
HRHB
HRHB
Po meni roster za Euro
Golmani: Subasic, Kalinic, Vargic
Obrana: Srna, Vrsaljko, Vida, Corluka, Lovren, Jedvaj
Vezni red: Modric, Rakitic, Badelj, Jajalo, Pasalic, Rog, Kovacic, Brozovic, Perisic, Halilovic, Pjaca
Napad: Mandzukic, Kalinic, Kramaric
Naravno, amater nece voditi Jedvaja (vjerojatno, mada postoji neka sansa), Pasalica (treba voditi Antolica) i Jajala.
Umjesto njih trojice idu Schildenfeld, Antolic i Pivaric ako se oporavi do Eura (nadam se da nece).
Ako ne, mozda Pranjic ili tako neki retard.
Golmani: Subasic, Kalinic, Vargic
Obrana: Srna, Vrsaljko, Vida, Corluka, Lovren, Jedvaj
Vezni red: Modric, Rakitic, Badelj, Jajalo, Pasalic, Rog, Kovacic, Brozovic, Perisic, Halilovic, Pjaca
Napad: Mandzukic, Kalinic, Kramaric
Naravno, amater nece voditi Jedvaja (vjerojatno, mada postoji neka sansa), Pasalica (treba voditi Antolica) i Jajala.
Umjesto njih trojice idu Schildenfeld, Antolic i Pivaric ako se oporavi do Eura (nadam se da nece).
Samo jako.Gustamo ko prasci.Neka cijela Europa gleda kakvi nesposobni imbecili rade u nasem nogometu.Karma je za*ebana stvar.Android je napisao/la:EDIT: Fiolic navodno nije bio u zapisniku a igrao![]()
![]()
Izbori
Again?

- alan_kardec
- Kontakt:
jbte, kakav peh je ovaj Fiolić i to opet protiv Belgijanaca.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@Alane
Ako sam dobro ukapirao, on igra za U21, tako da nije protiv Belgijanaca, nego Estonaca...
Ako sam dobro ukapirao, on igra za U21, tako da nije protiv Belgijanaca, nego Estonaca...
- alan_kardec
- Kontakt:
pardon, do mene je. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Prije je bio Fintić ne Fiolić. Svejedno ili su teški retardi ili se ovo radi namjerno
audere est facere!
Ma nije Fintic, Fiolic je bio 100%, gledao sam utakmicu
HRHB
HRHB
Bože sačuvaj...Ovo se ne viđa ni na turnirima mjesnih zajednica .

Kolega Fiolić jest sada bio, a Fintić protiv Anderlechta nije imao pravo nastupa to sam htio razjasniti ovoj dvojici jer misle da se radi o istom igraču.Android je napisao/la:Ma nije Fintic, Fiolic je bio 100%, gledao sam utakmicu
audere est facere!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.