Nemoj mi kolege dirat'. Svi smo mi "kvazinovinari"sodaacm je napisao/la: @Zoom najava kola ti je bolja nego kod ovih kvazi novinara,

Moderator/ica: GracanicaAA
Nemoj mi kolege dirat'. Svi smo mi "kvazinovinari"sodaacm je napisao/la: @Zoom najava kola ti je bolja nego kod ovih kvazi novinara,
Nisam ja i necu vise nikadZoom088 je napisao/la:Nemoj mi kolege dirat'. Svi smo mi "kvazinovinari"sodaacm je napisao/la: @Zoom najava kola ti je bolja nego kod ovih kvazi novinara,
Pa hoce sigurno. Sto bi se reklo, imat ce previse neopravdanihZoom088 je napisao/la:a nadam se da će idiota skinuti s liste Prve lige
Načelniče ko je prvaknacelnik je napisao/la:GRADAČAC: Zvijezda (2) – Branitelj (15) X2 Zvezda mora pasti,,,
JAJCE: Metalleghe BSI (1) – Bosna (8) 1 Kec ko kuća,,Metalci su viceprvak prve lige za 2015/16
TRAVNIK: Novi Travnik (14) – Radnički (10) 1 Domaćini bolji,,Indijanci na sever--
GORAŽDE: Goražde (11) – Rudar (9) 1 Gorazde pokradeno u Lukavcu vratit im se mora
ČAPLJINA: Čapljina (6) – Jedinstvo (12) X Dvije jednake ekipe uz fer i postenu igru ,,
GABELA: GOŠK (7) – Podgrmeč (13) 2 Navijački![]()
BANOVIĆI: Budućnost (3) – Sloga (16) 1 Zelembaci ovo dobijaju,,al na guzove
GRAČANICA: Bratstvo (5) – Orašje (4) 1 u hendikepu,,dovedte sudije iz Orašja al petarda vam je,,,![]()
Ostavi mi broj moba u poruci i javljat cu ti ja svakih 15ak min.sodaacm je napisao/la:@ ZOOM ako mozes javljanje danas , Sodjani ce biti zahvalni, naravno ako si u mogucnosti.Sretno.
Pustili ga za ovaj vikend kuci i opet pomijesao plave i zelene .....sviunapad1010 je napisao/la:Načelniče ko je prvaknacelnik je napisao/la:GRADAČAC: Zvijezda (2) – Branitelj (15) X2 Zvezda mora pasti,,,
JAJCE: Metalleghe BSI (1) – Bosna (8) 1 Kec ko kuća,,Metalci su viceprvak prve lige za 2015/16
TRAVNIK: Novi Travnik (14) – Radnički (10) 1 Domaćini bolji,,Indijanci na sever--
GORAŽDE: Goražde (11) – Rudar (9) 1 Gorazde pokradeno u Lukavcu vratit im se mora
ČAPLJINA: Čapljina (6) – Jedinstvo (12) X Dvije jednake ekipe uz fer i postenu igru ,,
GABELA: GOŠK (7) – Podgrmeč (13) 2 Navijački![]()
BANOVIĆI: Budućnost (3) – Sloga (16) 1 Zelembaci ovo dobijaju,,al na guzove
GRAČANICA: Bratstvo (5) – Orašje (4) 1 u hendikepu,,dovedte sudije iz Orašja al petarda vam je,,,![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.