Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

wobly92
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la wobly92 » 26 mar 2016, 20:59

Muerte je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: @Muerte stvarno koliko imaš godina?
Moram li stavljati smajli da se vidi da je zajebancija?
Izvinjavam se.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 26 mar 2016, 20:59

pinoglavi je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Nema od ovog ništa ba zna se već, proći će malo vremena i zataškat će se sve i pod tepih gurnut. Niko neće ništa ni dobit ni izgubit nit će biti oduzimanja bodova, kamo li izbacivanja iz lige.
Azmir sigurno i ima sve dokaze, ne bi čovjek blefirao u ovakvoj situaciji nije od jučer, zna s kim se kači, a isto tako ih sigurno neće iznijeti, jer ne želi da unosi nemir u bh. fudbal, ovo je samo poruka da se ni sa njim ne treba zayebavat'. Čovjek samo želi korektnost kako i za svoj klub tako i za sve druge zarad boljeg bh. fudbala.
:nene: :nene:
Tu priču okači mačku o rep :!:
Ima ovdje jako zainteresovanih klubova da se ovo istjera na čistac.Nije ovo priča samo o Sarajevu i Slobodi, ima ovdje "malo" interesa i Želje i Mladosti iz Obarske.Nema one narodne "mama ja malo trudna" il' si ga primila lutko il nisi :kafa:
A sad se navijačima Željezničara traži pravda? Sad treba sve na čistac?
Pa jesil' ti drug dobar? Šta se čudiš interesu Želje da se ova priča istjera na čistac, jer u slučaju da je vaš predsjednik govorio istinu nama je ukradena titula na zelenom terenu a s tim i ogromna lova i ostalo šta ide uz to.Šta se čudiš,nama odgovara da se istina istjerra do kraja kakva god da je, jer mi nemamo šta izgubiti a možemo mnogo dobiti.Možda ste se i vi malo usrali jer ni vaše maslo nije za ramazana u ovoj priči, mogo je Husić odma izaći u javnost s ovom pričom ako je toliko pošten i legalista???

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 26 mar 2016, 21:00

Rinuka je napisao/la:
AdmirLav je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Znaci husic priznaje da je sloboda umjesana u namjestanje i da je on to znao ali nije imao vremena nikoga da obavijesti jer je bio u americi?? :lol: :lol:

Husic priznaje da je trebao da dobije premiju od FKS, ja kolko znam, a mislim i da će se većina ovde složiti premiranje nije zabranjeno.
A ovo za sudije??
Iz ovoga se vidi da Husice nije mogao da utice na sudije(Ali je svakako kriv jer je trebao da isti taj sms proslijedi nadleznim organima, a ne da šuti), kao sto je to mogao dino. Ako se ovo istjera na čistac Sarajevo bi trebalo da prodje puno gore nego Sloboda.
Sloboda je cijeli život moj !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 mar 2016, 21:03

Ukradena vam titula, kme kme. To šta ste vi pokrali i prodali, nema veze. Nemoj bgt.
Nad tobom sunce najljepše sja

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 mar 2016, 21:08

AdmirLav je napisao/la:
Iz ovoga se vidi da Husice nije mogao da utice na sudije(Ali je svakako kriv jer je trebao da isti taj sms proslijedi nadleznim organima, a ne da šuti), kao sto je to mogao dino. Ako se ovo istjera na čistac Sarajevo bi trebalo da prodje puno gore nego Sloboda.
On ovdje priznaje da su sudije bile placene da sude u korist Slobode, ali da ih nije platio on nego dino..Kad bi se to dokazalo Sloboda bi bila ta koja bi nayebala a ne FKS..Dino moze jednostavno reci da je 20 milja koje je obecao Slobodi za premije dao sudijama jer su ljudi iz Slobode(npr azmir) to trazili od njega..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 26 mar 2016, 21:09

pinoglavi je napisao/la:Ukradena vam titula, kme kme. To šta ste vi pokrali i prodali, nema veze. Nemoj bgt.
Koliko god da si se ukakio oko ove priče, grudva je zakotrljana , šta će se na kraju izroditi ostaje da se vidi.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 26 mar 2016, 21:10

Aco jeste ovdje u pravu. Husic je dao izjavu, Selimovic je dao izjavu. Rijec jednih protiv rijeci drugih. Bez ostalih cvrstih dokaza ove dvije izjave nece imati puno efekta sto se tice nekih kazni i presuda osim nase price na forumu. UEFA je 100% vec upucena u ovu aferu i sigurno pomno prati razvoj dogadjaja i sama preduzima aktivnosti jer je ipak rijec o ekipi koja je bila sampion drzave i od UEFA dobila odredjeni novac za nastup u kvalifikacijama. Ja sam siguran da bi uz sudski nalog bilo moguce kod telekom operatora pronaci te poruke i pozive ukoliko su se zaista odigrali jer od toga je proslo tek oko godinu dana te koliko sam upucen to moze biti upotrebljeno od strane sudske vlasti. Traziti izjave i NK Viteza, FK Mladost Velika Obarska, sluzbenih lica sa tih utakmica, pregledati detaljno te utakmice i sta jos sve potrebno. Tek nakon sto imam informacije od svih tih ucesnika onda cu moci zauzeti argumentovan stav jer imati izjavu samo jedne osobe mi trenutno ne znaci iskreno mnogo no situacija je definitivno interesantna za pracenje i mogla bi biti presedan sto se tice fudbala u BiH i dobro uzdrmati (posljedice mogu biti i pozitivne i negativne) kako klupski fudbal unutar drzave tako i upravljacku strukturu unutar saveza (prvenstveno dio za sudije).
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 26 mar 2016, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 mar 2016, 21:11

narodniheroj je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ukradena vam titula, kme kme. To šta ste vi pokrali i prodali, nema veze. Nemoj bgt.
Koliko god da si se ukakio oko ove priče, grudva je zakotrljana , šta će se na kraju izroditi ostaje da se vidi.
Evo baš sam se usrao jer je Sarajevo namještalo utakmice a Husić ih prijavio savezu. To znači Slobodi ide kazna, veoma logično. Kako god, kažem da je glupo da navijači Željezničara, kluba sa najviše ljage oko namještanja u čitavoj ligi, žele da se ovo istjera na čistac.
Nad tobom sunce najljepše sja

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 mar 2016, 21:12

Nego veliki za tebe jedno pitanjce, konstatacija shvati kako hoces.
Jesi ti novinar, jesi cuo za istrazivacko novinarstvo... pusti se palamudjenja po forumu i zauzimanja odbranbenog stava u slucaju feninga... ufati se svog posla i " pronjuskaj malo" dodji do dokaza ko je tu kome...
Mala smo mi prcija nebi trebalo da ti bude tesko.
Ali inace sto bi se novinari bavili svojim poslom lakse je uz kafu copy-paste i pokoji tekst izmisliti.
Ovakav skandal da se desio negdje u Europi gdje je novinarstvo ozbiljan posao sjevalo bi po medijima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 26 mar 2016, 21:19

@propuh - biti novinar ne znaci odmah da se bavis i istrazivackim novinarstvom niti to treba da bude obaveza svakog novinara i portala jer je za to potrebna posebna edukacija i strast :) Generalna obaveza novinara je cisto prikupljanje, pisanje i objavljivanje informacija. Druga je stvar kako zapravo prikuplja te informacije (biti na licu mjesta, drugi portali, spijunaza, itd.). Znaci svaki istrazivacki novinar jeste i generalno novinar, no svaki novinar nije odmah i istrazivacki novinar.

Ako hoces pravo istrazivacko novinarstvo, evo kome se mozes obratiti:

https://www.cin.ba/
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 26 mar 2016, 21:28, ukupno mijenjano 3 puta.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 26 mar 2016, 21:19

@pinoglavi ne kontaš ti ;)
Nije ni čudo, ne znaš ti šta znači osvojiti titulu :D

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 mar 2016, 21:21

Strajkacima je propuh u glavi. Vidis da strajkaci, tj svaki strajkac krivi ovaj portal i novinare za razne gluposti. Ponasaju se ko djeca obicna, a jos gore im replicirati. Isto kao da pisu na viberu jedno te isto i onda se ponavljaju ovdje ko papagaji.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 mar 2016, 21:26

AnelZ je napisao/la:@propuh - biti novinar ne znaci odmah da se bavis i istrazivackim novinarstvom niti to treba da bude obaveza svakog novinara i portala :)

Ako hoces istrazivacko novinarstvo, evo kome se mozes obratiti:

https://www.cin.ba/
Ako se ne varam ovo je sportski portal (qurce se no1 u BiH), a nazire se najveci skandal u povjesti BiH sporta.
Prema tome ocekujem od istih da se bave time i da su neutralni a ne sa gardom.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 mar 2016, 21:29

narodniheroj je napisao/la:@pinoglavi ne kontaš ti ;)
Znaci razgovor nastavljate na kraju sezone :zviz:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 mar 2016, 21:29

aleksandar_veliki je napisao/la:
propuh je napisao/la:Nego veliki za tebe jedno pitanjce, konstatacija shvati kako hoces.
Jesi ti novinar, jesi cuo za istrazivacko novinarstvo... pusti se palamudjenja po forumu i zauzimanja odbranbenog stava u slucaju feninga... ufati se svog posla i " pronjuskaj malo" dodji do dokaza ko je tu kome...
Mala smo mi prcija nebi trebalo da ti bude tesko.
Ali inace sto bi se novinari bavili svojim poslom lakse je uz kafu copy-paste i pokoji tekst izmisliti.
Ovakav skandal da se desio negdje u Europi gdje je novinarstvo ozbiljan posao sjevalo bi po medijima.
Pusti mene, znas da sam placenik, cvaja i zavrsena stvar. Samo, kako ti nije cudno da nema nigdje nista. Vama je neko rekao, istrazivacko novinarstvo i to vam je glavni argument u bilo kakvoj diskusiji. Ja se ne bavim istrazivackim novinarstvom, niti imam namjeru vjeruj mi. Tu sam da ti docaram kako je repki na pripremama, prijateljskim, zvanicnim utakmicama, tvom voljenom klubu isto tako, da ti prenesem koju izjavu, rezultate iz ino sporta i slicno. Naravno, ponekad, ali vrlo rijetko, iako mogu to raditi svaki sat vremena, iznesem svoj stav ili tacnije stav medija za koji radim po nekom pitanju...
Onda se nemojte qurciti da ste no1 sportski portal i ako ti nisi za to zaduzen ako ste no1 sto kazete trebalo bi da imate ljude i za to zaduzene.
A ovako samo pokazujete da i jeste potkupljivi kao i ovi koje se ovaj skandal tice.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 26 mar 2016, 21:34

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:@pinoglavi ne kontaš ti ;)
Znaci razgovor nastavljate na kraju sezone :zviz:
:thumbup: moji stavovi po pitanju ove sezone su u više navrata pojašnjeni.Sloboda igra najbolji fudbal i ja mislim a i želio bih da uzmete titulu, naravno pod uslovom da mi ne dođemo u poziciju da je uzmemo.Iako smo odlični, ne očekujem čudo, bit ću zadovoljan kupom i trećim mjestom.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 26 mar 2016, 21:47

Husic je poluidiot. Iskljucivo je on u ovu pricu uvalio Slobodu. Da je bilo interesa istraziti titulu Sarajeva to bi se vrlo lako moglo otkriti, nije Sloboda bila jedini partner. Odovic je vrlo sumljiv bio sa ubacivanjem E. Sadikovica u derbiju, frajer je pr(o)edao titulu ili je totalni idiot? Baka, onoliko odstupanje Sirokog od igre i minimalan poraz. Zasto tu Sarajevo nije zabilo 5 komada?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 26 mar 2016, 21:54

Evo ovako....informacije su proslijeđene i novinarima i medijima u Engleskoj.....i ovih dana će pitanje oko titule biti postavljeno i većinskom vlasniku kluba sa Kobilje Glave....nema ovdje odustajanja, mora se ovo raspetljat. Mora ga poflautat Salem krme, Ibro Hasanbegović, Pilav smeće, Generalni sekretar Baković i predsjednik Begić......sve mrtvi obožavatelji kluba sa Kobilje Glave.....

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 26 mar 2016, 21:57

Od kud ti to da je amiđa obavjesten ?

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 mar 2016, 22:07

UltrasNotRed je napisao/la:Odovic je vrlo sumljiv bio sa ubacivanjem E. Sadikovica u derbiju, frajer je pr(o)edao titulu ili je totalni idiot?
Istog Enisa Sadikovića kojeg je ubacio i protiv Standarda i protiv Ferencvaroša ili nekog drugog Enisa Sadikovića?
O Odovićevom pristupu, taktici u toj utakmici bi se dalo raspravljati, ali njegov pristup je u 90% utakmica bio isti pa tako i na Koševu, jednostavno je taj tip trenera čija ekipa igra najbolje kad je u poređenom položaju. Derbi je posebna utakmica, uvijek ziheraška, od 123 utakmice koje su odigrali Sarajevo i Željo najviše ih je završeno neriješeno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []