ne 'suj bolanMomciluk je napisao/la: trebo mu je **** mater nakon sto je predalo go vno.. nije im dobro odjednom cim pocnu gubit i on i dodig, baghdatis picke, to nisu sportisti, prevare pu
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ja ću citirati sam sebeRafael30 je napisao/la:BRAVOnaredu je jedan veliki skalp, j*biga Rafa tako ti grah pao
![]()
OnaJeBomba je napisao/la:badel62 je napisao/la:@onajebomba Hajde jedan dogovor,ako Dzumhur uzme Nadala ti vise nikad nemoj da pisao na ovoj temi,ni pod kakvim imenom,bmw,la decima,itd. Moze ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako Dzumhur sta![]()
pa dobro ljudi da li ste vi normalni
LaDecima u šoku
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Bravo Dzumhure
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Izvinjavam se mlada damoAerials je napisao/la:ne 'suj bolanMomciluk je napisao/la: trebo mu je **** mater nakon sto je predalo go vno.. nije im dobro odjednom cim pocnu gubit i on i dodig, baghdatis picke, to nisu sportisti, prevare pu
This time next year we'll be millionaires.
polahkoClaus je napisao/la:Nemam komentar, ko je mogao očekivati ovakav ishod.Bez obzira na sve, briljantna igra Damira poslije lošeg prvog seta, u kojem je također zaslužio koji game više. Kroz čitav meč se uspješno nosio s velikim Nadalom u razmjenama, odigrao nekoliko odličnih drop shotova i voleja, čak se na kraju pokazao kao izdržljiviji u nehumanim uslovima.
![]()
Mislim da nikad neću prežaliti to što nema bolji servis. Mogli smo imati budućeg top 10 tenisera, možda čak i GS šampiona.
da imas dobar servis treba rad sa strucnjakom kojeg moras platiti
Dzumhur ce uskoro imati novac da moze da plati to i sigurno ce i tu jos vise napredovati, a vec je napredovao mnogo u tom segmentu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
COYS je napisao/la:OnaJeBomba je napisao/la:badel62 je napisao/la:@onajebomba Hajde jedan dogovor,ako Dzumhur uzme Nadala ti vise nikad nemoj da pisao na ovoj temi,ni pod kakvim imenom,bmw,la decima,itd. Moze ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako Dzumhur sta![]()
pa dobro ljudi da li ste vi normalni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo sanjam zadnjih 10 godina 
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
OnaJeBomba je napisao/la:badel62 je napisao/la:@onajebomba Hajde jedan dogovor,ako Dzumhur uzme Nadala ti vise nikad nemoj da pisao na ovoj temi,ni pod kakvim imenom,bmw,la decima,itd. Moze ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako Dzumhur sta![]()
pa dobro ljudi da li ste vi normalni
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja cekam la decimu samo to mi je sladje od ove pobjede
Baho je pustio suzu...
-
oldtown1990
- Kontakt:
$36.170 strpao u dzep i 45 bodova 
Jeste mi smijesni s tim ladecimom.. frajer trola temu jer mu je dosadno u zivotu a vi ga uzimate za ozbiljno i jos mu se smijete nesto..
This time next year we'll be millionaires.
Baš tako drugMomciluk je napisao/la:Jeste mi smijesni s tim ladecimom.. frajer trola temu jer mu je dosadno u zivotu a vi ga uzimate za ozbiljno i jos mu se smijete nesto..
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Doći će on ovdje opet i napisat "Rafa predao, šta slavite" bla, bla...Ignorišite ga kako ne kontate da ga hranite svojim odgovorima.
Predaja nimalo ne umanjuje Damirov trud i dobru igru.
Predaja nimalo ne umanjuje Damirov trud i dobru igru.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO! Sigurno da u narednih X godina neki naš teniser neće pobijediti TOP 5 igrača. Historija je danas ispisana.

hm hm hm khm khm.Claus je napisao/la:Nemam komentar, ko je mogao očekivati ovakav ishod
samo ovaj teniski znalac
forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=22386
kao što vidiš:
DANTES je napisao/la:Damir dobija španskog čapkrguza.
a sad ustani i pokloni mi se neznalico
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
KOJE URINIRANJE HAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHApinoglavi je napisao/la:OnaJeBomba je napisao/la:badel62 je napisao/la:@onajebomba Hajde jedan dogovor,ako Dzumhur uzme Nadala ti vise nikad nemoj da pisao na ovoj temi,ni pod kakvim imenom,bmw,la decima,itd. Moze ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako Dzumhur sta![]()
pa dobro ljudi da li ste vi normalni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DAMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MANIJAČEEEEEEEEEEEE
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.