Nije tacno, 92. je nakon ove pobjede.COYS je napisao/la:Top 70,nakon ove pobjede.Strah me pomisliti kako ce napredovati ako prodje u cetvrto kolokvalitet je napisao/la:Molim vas, "live" ATP lista, koji je trenutno?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Pokidao sam, imam dokaze. šta ti imaš sem nekih fiks ideja o nekom DominikuClaus je napisao/la:@DANTES, znaš onu - i ćorava koka zrno ubode.![]()
Šalim se, čestitam na prognozi.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bravo Damire!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Predao belluci ide na kukuskina meni bolja opcija nego belluci.
Ok fanovi, izvinjavam se i vama i njemu.. iznerviran sam sto ne moze covjek da ima nijednu cistu pobjedu protiv nekog jaceg tenisera sjeti da su svaki put predali kad ih pocne samarat.. i naravno da mu ne vjerujem, ni u jednom sportu nema toliko nepostenja i prevara kao u tenisu.. da se sjetim i one qrve serene sto se vuce po terenu ko da ju je tenk pregazio cim pocne gubit.. sve su to prevare bog zna cime se sve pucaju sto jos nije zabranjeno, pa kad i to zabrane plate privatnim farmaceutskim firmama da izmisle nesto novo sto im nece otkritbodi123 je napisao/la:Ne treba ti to vjeruj, ne budi prostak, covjek nije mogao vise da hoda po terenu, a da si pratio Nadala kroz karijeru shvatio bi da nikada nije predavo ni glumio kada ne treba kao pojedini teniseri.Momciluk je napisao/la: trebo mu je **** mater nakon sto je predalo go vno.. nije im dobro odjednom cim pocnu gubit i on i dodig, baghdatis picke, to nisu sportisti, prevare pu![]()
This time next year we'll be millionaires.
I protiv njeg Džumi ima 100% učinak, 'ajmo dalje.risingforce je napisao/la:Brown ima 2-0wobly92 je napisao/la:Treba malo istražiti, imal' ko još 100% učinak protiv Nadala?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
92?! 
Svaka cast, predaja ne umanjuje znacaj ovog prolaza dalje... Drugi set
kapa dole Damire. 
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Evander,sjasi klocu. Ne dolazi na ovu temu kad se u tenis ne razumiješ i povedi španskog papka sa sobom.
Žalosti se što je Džumhur dobio smradu.
Velikani ne predaju. Damir je igrao i protiv sudije i španskog tovara. A ti papak ako ti moj post smeta iskuliraj a ne vrijedaj.
Jel ti to kućna kultura?
Žalosti se što je Džumhur dobio smradu.
Velikani ne predaju. Damir je igrao i protiv sudije i španskog tovara. A ti papak ako ti moj post smeta iskuliraj a ne vrijedaj.
Jel ti to kućna kultura?
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 26 mar 2016, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A ja kao nemamDANTES je napisao/la:Pokidao sam, imam dokaze. šta ti imaš sem nekih fiks ideja o nekom DominikuClaus je napisao/la:@DANTES, znaš onu - i ćorava koka zrno ubode.![]()
ovo večeras je samo dokaz mog i damirovog kvaliteta i znanja
Ali dobro, nećemo o tome ovdje, slavi se historijska pobjeda Damira Džumhura i bosanskohercegovačkog tenisa.
@evander hoces ja da ti kazem ko je bio rafa nadal??? prevara, kinez, indijanac, jaje!!!
Dodju kompleksasi sa fudbala koji mrze Damira što navija za Želju pa vrijedjaju ljude koji Damira prate od futuresa u Kiseljak.Rokoko87 je napisao/la:Koji smo mi smradovi, moramo se svađati i u ovako lijepim momentima za naš sport.
Fuj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Yebo vas Nadal u supak 
WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
koju sam ja najavioClaus je napisao/la:A ja kao nemamDANTES je napisao/la:Pokidao sam, imam dokaze. šta ti imaš sem nekih fiks ideja o nekom DominikuClaus je napisao/la:@DANTES, znaš onu - i ćorava koka zrno ubode.![]()
ovo večeras je samo dokaz mog i damirovog kvaliteta i znanja
Thiem rame u rame s Novakom kada su u pitanju pobjede.
![]()
Ali dobro, nećemo o tome ovdje, slavi se historijska pobjeda Damira Džumhura i bosanskohercegovačkog tenisa.
a sad bez zayebancije samo da damir bude zdrav mogao bi i protiv kukuškina iako je ovaj skoro namučio novaka.
nego pozitivan skor protiv nadala imaju novak, davidenko, braun i damir, možda i kirgijos
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kiseljak Kiseljak ,upravu si druze.bhsport je napisao/la:Dodju kompleksasi sa fudbala koji mrze Damira što navija za Želju pa vrijedjaju ljude koji Damira prate od futuresa u Kiseljak.Rokoko87 je napisao/la:Koji smo mi smradovi, moramo se svađati i u ovako lijepim momentima za naš sport.
Fuj.
FK Sarajevo !
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
tako je drug, zar je moguće da ovo kod svakog normalnog Bosanca ne izaziva ponos,bhsport je napisao/la:Dodju kompleksasi sa fudbala koji mrze Damira što navija za Želju pa vrijedjaju ljude koji Damira prate od futuresa u Kiseljak.Rokoko87 je napisao/la:Koji smo mi smradovi, moramo se svađati i u ovako lijepim momentima za naš sport.
Fuj.
a ako je razlog to što momak navija za Želju, onda nek se mnogi zapitaju ...
#Ynwa
toooLjumanM95 je napisao/la:WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Re: RE: Re: BiH Tenis
Malo duze pratim tenis tako da nema porebe da mi takvi kao ti ista objaasnjavaju.Momciluk je napisao/la:@evander hoces ja da ti kazem ko je bio rafa nadal??? prevara, kinez, indijanac, jaje!!!
Ja cu tebi zato objasniti sta je tenis.
Tenis je gospodski sport u kojem se protivnik postuje, sto je tebi ocito strano.
U tenisu nema navijanja protiv nekog. Mozes samo navijati za nekog.
Svako ko prati tenis postuje Nadala, Samprasa, Agasia, Bekera, Federera...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
-
admir12345
- Kontakt:
Cestitke Damire
odlican rezultat,ima li gdje pogledat mec.Gledao sam ga al u prekidima zezao me net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.