Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 26 mar 2016, 22:13

Monci je napisao/la:Evo ovako....informacije su proslijeđene i novinarima i medijima u Engleskoj.....i ovih dana će pitanje oko titule biti postavljeno i većinskom vlasniku kluba sa Kobilje Glave....nema ovdje odustajanja, mora se ovo raspetljat. Mora ga poflautat Salem krme, Ibro Hasanbegović, Pilav smeće, Generalni sekretar Baković i predsjednik Begić......sve mrtvi obožavatelji kluba sa Kobilje Glave.....
Ubi te sto si mali, provincijski klub a? :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 mar 2016, 22:13

Odovic prodao nesto hahahahhahhaa, pukli ste dede mi. Pa jel imate mozga!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 mar 2016, 22:24

Čuj Odović prodao. :lol:

Čuj Mortema :urnebes:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 mar 2016, 22:24

NKMramor je napisao/la: Mramor je uvijek bio crveno-crn.
slika
priznaj nam koji si ti od ovih :P
1946

LuKaVaC
Kontakt:

Post Postao/la LuKaVaC » 26 mar 2016, 22:26

BitiSrcemVezan je napisao/la:
slika
sloboda navijače ima samo u tuzli :lol:
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 26 mar 2016, 22:27

ceze je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Odovic je vrlo sumljiv bio sa ubacivanjem E. Sadikovica u derbiju, frajer je pr(o)edao titulu ili je totalni idiot?
Istog Enisa Sadikovića kojeg je ubacio i protiv Standarda i protiv Ferencvaroša ili nekog drugog Enisa Sadikovića?
O Odovićevom pristupu, taktici u toj utakmici bi se dalo raspravljati, ali njegov pristup je u 90% utakmica bio isti pa tako i na Koševu, jednostavno je taj tip trenera čija ekipa igra najbolje kad je u poređenom položaju. Derbi je posebna utakmica, uvijek ziheraška, od 123 utakmice koje su odigrali Sarajevo i Željo najviše ih je završeno neriješeno.
Dobro, nisam napisao da je iskljucivo prodao, al'se predao. Imas igru, kvalitetniji, bod ti ne igra, a igras na bod. Koliko sam gledao tu utakmicu iskljucivo Odovic gubi Zelji prvenstvo.
Preglupo je sada raspravljati o svemu ostalom. Sarajevo je tu zasluzeno uzelo bod, na Odovica.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 mar 2016, 22:29

Koji je to trener ikad isao na derbiju na tri boda?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 mar 2016, 22:31

LuKaVaC je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
slika
sloboda navijače ima samo u tuzli :lol:
Nije istina, eno ima @Coraco iz Živinica :mrgreen: :mrgreen:
1946

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 mar 2016, 22:31

@UltrasNotRed
To već jeste istina, ali velika je razlika između prodaje i predaje utakmice. Odoviću je to inače i najveći problem, ne smije napasti protivnika čak i kada mu protivnik, svojom igrom, jasno da do znanja da ga moze dobiti.
Kako god, mozda nije Odović izgubio prvenstvo, ko se moze boriti protiv nekih viših sila?

@amazon
Sablja. :njanjanja:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 mar 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 mar 2016, 22:34

slika
:lol: :lol:
lezVe do bagro

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 26 mar 2016, 22:35

PipiDugaCarapa je napisao/la:@UltrasNotRed
To već jeste istina, ali velika je razlika između prodaje i predaje utakmice. Odoviću je to inače i najveći problem..
Kako god, mozda nije Odović izgubio prvenstvo, ko se moze boriti protiv nekih viših sila?

@amazon
Sablja. :njanjanja:
Nikada ne mozes biti siguran danas, to je jedina istina. Baka je tu vrlo zanimljiv. Da je Siroki dobio 10 komada bilo bi zasluzeno, a ono 1:0.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 mar 2016, 22:37

Ma Odovicev problem je sto je ziheras veliki i on je smatrao vjerovatno da je bod dobar i vjerovao u neke druge kombinacije..

Meni je krivo sto je Azmir upetljan u ovo sve. Ima pare ima sve samo jos treba da dobije jos jednu suspenziju. Realno ovi iz saveza ti lupe bilo to logicno ili ne.
Prvu je dobio iako je u cijeloj prici on izgubio. Ulozio je novac veliki u Slogu da bi ispastao on i klub jer kantonalni i federalni savezi ne rade dobru koordinaciju. Jave ti za uslove koje trebas ispuniti za tu sezonu na kraju sezone, a uslovi koje je predao kantonalni savez klubovima u TK ligi nije isti kao u drugom savezu. Ko je tu nesposoban on je trebao dobiti neku kaznu jer je ostetio sve klubove u TK, a ne samo prvaka jer je svako mogao biti prvak i izvisiti. Uglavnom namjestena kazna..

Isto mi je zao sto sada svi Azmira gledaju kao neprijatelja, mediji ga mogu razapeti jer je previse izlazio u medije ali je u biti human covjek i tek uci neke stvari o vodjenju kluba..

Ovdje se vidi da tek uci, niti jedan drugi sportski radnik ne bi ovo uradio jer rusi neki nepisani kodeks. Progovorio je, a ovih stvari je u zadnjih 15 godina bio pun nas fudbal i svi su sutili. I u biti je razapet jer je otkrio to..

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 mar 2016, 22:47

Realno,Dinu i Azemira kamiondziju kazniti zabranom obnasanja bilo kakve duznosti u BiH NS dozivotno a klubove Sarajevo i Slobodu posati u kantonalne lige pa nek tamo stimaju utakmice,imam info da su tamo manje cifre za namjestanja utakmica!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 mar 2016, 22:50

gle ovog, vasa pobjeda za titulu protiv Olimpica je bila cista, je l' tako slika

kako nece biti cista, vi ste uredno platili, a ne k'o ove sarajlijice

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 mar 2016, 22:54

uredno sa pdv a ne ko vi neki punci, palci i jarci, i komunikacija,drug ne bi tvog punca. A sve neke gazde.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2016, 22:55

dejavu je napisao/la:"Sudije će biti oni koji će vam pomoci"

[youtube][/youtube]

Poništen regularan gol Mladosti na 2:46 u 90+ za 3:3
PONISTEN REGULARAN GOL SLOBODI NA 0 0...ili :kafa: :kafa: :zviz: :zviz:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2016, 22:58

aleksandar_veliki je napisao/la:JoseeMourinho, rijetko postavljam ova pitanja tokom diskusije, ali tebi moram i nadam se da se neces naljutiti? Koliko godina imas? Hajde sad ponovo procitaj sta sam napisao i pokusaj pronaci ovo sto govoris da sam ja rekao? Dakle, gdje sam ja rekao da vjerujem direktoru Sarajeva, a ne vjerujem predsjedniku Slobode? Jos jednom cu ti ponoviti da smo ja, ti, peti i deseti u ovoj prici likovi koji nisu bitni. Ja sam za to da svako ko je je muljao dobro plati, pa taman da mi je to otac rodjeni. To od kuce poneses. No, s obzirom da mi u cjelini vec 20 i kusur godina dokazujemo da smo ovce, pokusavam se nekako otrgnuti od stada i mislim da u tome uspjevam. Meni nisu potrebni video zapisi, nacRtani snimci razgovora kao sto ti kazes, ali u ovakvim i slicnim slucajevima je to presudno, odnosno bitno je onima koji vode proces. Zakotrljalo se jeste, ali sad zasad iz onoga sto znamo, nikakvih dokazi za tvrdnje predjednika Slobode ne postoje iako mislim da on mozda ima jos nesto. Dakle, zelim reci da izjava jedne ili druge strane bez cvrstih dokaza nista ne predstavlja.
Aco mozes li iznijeti svoje misljenje oko famozne utakmice u Trebinju....evo samo na osnovu video snimka....posto znamo da si strumf :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 mar 2016, 22:58

hskzmostar je napisao/la:Realno,Dinu i Azemira kamiondziju kazniti zabranom obnasanja bilo kakve duznosti u BiH NS dozivotno a klubove Sarajevo i Slobodu posati u kantonalne lige pa nek tamo stimaju utakmice,imam info da su tamo manje cifre za namjestanja utakmica!
Cuj ovog :urnebes: vratite stadion prvo :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 mar 2016, 23:01

hskzmostar je napisao/la:Realno,Dinu i Azemira kamiondziju kazniti zabranom obnasanja bilo kakve duznosti u BiH NS dozivotno a klubove Sarajevo i Slobodu posati u kantonalne lige pa nek tamo stimaju utakmice,imam info da su tamo manje cifre za namjestanja utakmica!
Sta je to Sloboda nastimala?
Pobjedili su Mladost i ocekivali premiju. Sudije na utakmici protiv Mladosti i utakmica protiv Viteza, utakmica Viteza i Travnika su sve na Dini i Ibrakovicu. Sve to je posao celnika Sarajeva..

Sloboda je bila samo pogodna da pobjedi Mladost kao sto bi svaka ekipa u tom kolu bila da igra protiv Mladosti jer se Sarajevo "talilo" sa Vitezom. Znaci Sloboda je kriva samo jer je igrala u to vrijeme sa MVO.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 26 mar 2016, 23:08

tuzlak1987 je napisao/la:Meni je krivo sto je Azmir upetljan u ovo sve. Ima pare ima sve samo jos treba da dobije jos jednu suspenziju. Realno ovi iz saveza ti lupe bilo to logicno ili ne.
Prvu je dobio iako je u cijeloj prici on izgubio. Ulozio je novac veliki u Slogu da bi ispastao on i klub jer kantonalni i federalni savezi ne rade dobru koordinaciju. Jave ti za uslove koje trebas ispuniti za tu sezonu na kraju sezone, a uslovi koje je predao kantonalni savez klubovima u TK ligi nije isti kao u drugom savezu. Ko je tu nesposoban on je trebao dobiti neku kaznu jer je ostetio sve klubove u TK, a ne samo prvaka jer je svako mogao biti prvak i izvisiti. Uglavnom namjestena kazna..

Isto mi je zao sto sada svi Azmira gledaju kao neprijatelja, mediji ga mogu razapeti jer je previse izlazio u medije ali je u biti human covjek i tek uci neke stvari o vodjenju kluba..

Ovdje se vidi da tek uci, niti jedan drugi sportski radnik ne bi ovo uradio jer rusi neki nepisani kodeks. Progovorio je, a ovih stvari je u zadnjih 15 godina bio pun nas fudbal i svi su sutili. I u biti je razapet jer je otkrio to..
Sto se tice lose komunikacije izmedju federalnog saveza i kantonalnih odnosno od saveza do kluba, ukoliko klub zaista smatra da je ostecen zbog drugih i to moze dokazati neka podnese tuzbu i trazi odstetu za izgubljenu dobit od odgovornih lica. Kada bi savez bio pravomocno osudjen da je kriv za to i mora da isplati Slogi odredjeni iznos, pokrenuli bi onda savez postupak protiv svojih zaposlenih koji su glavni odgovorni za taj propust :)

Ova trenutna afera ce imati posljedice i na Slobodu i Husica (manje nego na Sarajevo) takodjer ukoliko se nesto dokaze, mislim da je to vec jasno. Ne znam iskreno kako da se osjecam na sve ovo jer zelim da se dodje do kraja ovoga i kazne odgovorni (ovo govorim za sve necasne radnje generalno, ne samo na ovu trenutnu) ali isto tako me brine kakve ce ovo sve posljedice imati na fudbal u BiH kratkorocno gledano jer dugorocno moze imati samo pozitivne posljedice.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []