BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Gospodski sport gdje agrikola cese guzicu 10 godina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur nije uspio osvojiti ITF Futures turnir "Kiseljak Open" u GROMILJAKU kod Kiseljaka, javlja Fena.
U finalnom meču Džumhur je kao prvi nosilac poražen od drugopostavljanog Mate Delića iz Hrvatske (460. igrača na ATP listi ) sa 5:7, 2:6.
Dzumhur porazio Rafaela Nadala.
U finalnom meču Džumhur je kao prvi nosilac poražen od drugopostavljanog Mate Delića iz Hrvatske (460. igrača na ATP listi ) sa 5:7, 2:6.
FK Sarajevo !
To vi umislite sebi pa prosipate ovu priču.Liverpool. YNWA je napisao/la:tako je drug, zar je moguće da ovo kod svakog normalnog Bosanca ne izaziva ponos,bhsport je napisao/la:Dodju kompleksasi sa fudbala koji mrze Damira što navija za Želju pa vrijedjaju ljude koji Damira prate od futuresa u Kiseljak.Rokoko87 je napisao/la:Koji smo mi smradovi, moramo se svađati i u ovako lijepim momentima za naš sport.
Fuj.
a ako je razlog to što momak navija za Želju, onda nek se mnogi zapitaju ...
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: BiH Tenis
Idi ba druze umij se spavaj ne interesuju me te price... gospodski sport gdje se svi dopinguju, namijestaju meceve, orgijaju medjusobno na touruEvander je napisao/la:Malo duze pratim tenis tako da nema porebe da mi takvi kao ti ista objaasnjavaju.Momciluk je napisao/la:@evander hoces ja da ti kazem ko je bio rafa nadal??? prevara, kinez, indijanac, jaje!!!
Ja cu tebi zato objasniti sta je tenis.
Tenis je gospodski sport u kojem se protivnik postuje, sto je tebi ocito strano.
U tenisu nema navijanja protiv nekog. Mozes samo navijati za nekog.
Svako ko prati tenis postuje Nadala, Samprasa, Agasia, Bekera, Federera...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Dodju kompleksasi sa fudbala koji mrze Damira što navija za Želju pa vrijedjaju ljude koji Damira prate od futuresa u Kiseljak.[/quote]
tako je drug, zar je moguće da ovo kod svakog normalnog Bosanca ne izaziva ponos,
a ako je razlog to što momak navija za Želju, onda nek se mnogi zapitaju ...[/quote]
To vi umislite sebi pa prosipate ovu priču.[/quote]
brate ja iz Tuzle
tako je drug, zar je moguće da ovo kod svakog normalnog Bosanca ne izaziva ponos,
a ako je razlog to što momak navija za Želju, onda nek se mnogi zapitaju ...[/quote]
To vi umislite sebi pa prosipate ovu priču.[/quote]
brate ja iz Tuzle
#Ynwa
@pinoglavi, nažalost, ima i takvih.
Mada ne gledam, niti bismo trebali gledati tenis kroz okvire klubova.
I da jeste i da nije Željin navijač meni bi svejedno srce bilo puno u ovim trenucima.
Mada ne gledam, niti bismo trebali gledati tenis kroz okvire klubova.
I da jeste i da nije Željin navijač meni bi svejedno srce bilo puno u ovim trenucima.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ko je ista ovdje napisao protiv Dzumhura?Liverpool. YNWA je napisao/la:tako je drug, zar je moguće da ovo kod svakog normalnog Bosanca ne izaziva ponos,bhsport je napisao/la:Dodju kompleksasi sa fudbala koji mrze Damira što navija za Želju pa vrijedjaju ljude koji Damira prate od futuresa u Kiseljak.Rokoko87 je napisao/la:Koji smo mi smradovi, moramo se svađati i u ovako lijepim momentima za naš sport.
Fuj.
a ako je razlog to što momak navija za Želju, onda nek se mnogi zapitaju ...
Ne prodajite muuda za bubrege.
Nema potrebe ispoljavati komplekse nazivajuci druge pogrdnim imenima.
Zar nije dovoljno cestitati Damoru I radovati se pobijedi, a ne seljacki vrijedjati prrotivnika, koji je uzgred pojam sportiste u svakom pogledu I jedan od najboljih ikad.
Budi dostojanstven I u porazu I u pobjedi.
Pa sto onda pratis ove turnire? O takvim legendama tako nesta reci... Jos smijesnije kad neko spomene nesta sta veze nema sa tenisomMomciluk je napisao/la:Idi ba druze umij se spavaj ne interesuju me te price... gospodski sport gdje se svi dopinguju, namijestaju meceve, orgijaju medjusobno na touruEvander je napisao/la:Malo duze pratim tenis tako da nema porebe da mi takvi kao ti ista objaasnjavaju.Momciluk je napisao/la:@evander hoces ja da ti kazem ko je bio rafa nadal??? prevara, kinez, indijanac, jaje!!!
Tenis je gospodski sport u kojem se protivnik postuje, sto je tebi ocito strano.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalkodyebi nisam ja robin soderlin da se pridrzavam nekih teniskih nepisanih pravila... nabijem i nadala i federera prevare, nema tog tenisera koji nije namjestio makar jedan mec za kladionice u karijeri.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
@lpool znam nego kažem da nijedan post nije napisan u tom smjeru, i niko ni ne razmišlja tako a opet imate potrebu pričati o tome i to me nervira
@bhsport ti si paćenik
@bhsport ti si paćenik
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 26 mar 2016, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta bi tek Mate Delić Rafi uradio. Imao je Rafa sreće.badel62 je napisao/la:Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur nije uspio osvojiti ITF Futures turnir "Kiseljak Open" u GROMILJAKU kod Kiseljaka, javlja Fena.
Ja sam ovu pobjedu na drugom forumu još pije 5 dana najavio, neka @shminka potvrdi
Evo i slika koja to dokazuje:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nema potrebe da se svadjamo u ovakvim trenucima, treba da slavimo! meni je zao samo sto je predao mec, Pobjeda bi bila cistija da je ovaj izdrzao do kraja! Damir odlican u drugom setu, sto je najbitnije, vidjelo se da je danas psihicki jak, da se nece lako predati nakon sto je bio lose na kraju prvog seta, kao i nakon one tri vezane duple greske.

Ne pratim tenis, al bravo ljudino samo naprijed
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Par puta je skratio loptu u rangu top 10 igraca.
Unofficialpage je napisao/la:
Šta bi tek Mate Delić Rafi uradio. Imao je Rafa sreće.![]()
Ja sam ovu pobjedu na drugom forumu još pije 5 dana najavio, neka @shminka potvrdi
Evo i slika koja to dokazuje:
Prestanite sa tom prepirkom, posljednje upozorenje.
Da nisi mozda sanj'o oko 2-3 da ce Damir dobiti Rafu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kapa dole drug, samo ignorisi primitivce. Ja sam neko ko navija za Svajcarca otkako znam za sebe, ali je Rafa definitivno neko ko ne predaje mec dok nema debeo razlog za to. Ovdje se vise Damir nesportski ponio, jer se poceo radovati kao malo dijete nakon sto je Nadal predao. Mada, njemu to naravno niko ne moze i ne smije uzeti za zlo, jer se ovakva pobjeda desava vjerovatno jednom u zivotu. Kapa dole Damire, Kukuskin se itekako moze uzeti, iako se svi sjecamo kako je nedavno dobrano namucio prvog reketa svijeta.Evander je napisao/la:Malo duze pratim tenis tako da nema porebe da mi takvi kao ti ista objaasnjavaju.Momciluk je napisao/la:@evander hoces ja da ti kazem ko je bio rafa nadal??? prevara, kinez, indijanac, jaje!!!
P.S. Mislim da i Slovak Hrbaty ima pozitivan skror sa Rafom.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 26 mar 2016, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- anonymousHD
- Kontakt:
Nadal predao jer je vidio da ga malac dobija.
Pi*kast potez, nek je slavio. Ha ja.
Pi*kast potez, nek je slavio. Ha ja.
Primijetih veceras da je dosta napredovao sa igrom na mrezi.Molim samo Boga da nađe nekog da poradi na servisu, ne bi bilo lose pokusati sa slajs servisima.
Eto jos malo psiha da se sredi i idemo na top 30 najmanje
Eto jos malo psiha da se sredi i idemo na top 30 najmanje
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba Damir onog starog safatat izgleda neki dobar diler, neka uzme još boba. U njima se izgleda nakazi duh Novaka. 
@Mokes baš tad
@Mokes baš tad
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Cestitke Damire 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.