BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: BiH Tenis

Post Postao/la Evander » 26 mar 2016, 22:40

kobe24 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:@evander hoces ja da ti kazem ko je bio rafa nadal??? prevara, kinez, indijanac, jaje!!!
Malo duze pratim tenis tako da nema porebe da mi takvi kao ti ista objaasnjavaju.

Ja cu tebi zato objasniti sta je tenis.
Tenis je gospodski sport u kojem se protivnik postuje, sto je tebi ocito strano.
U tenisu nema navijanja protiv nekog. Mozes samo navijati za nekog.
Svako ko prati tenis postuje Nadala, Samprasa, Agasia, Bekera, Federera...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Kapa dole drug, samo ignorisi primitivce. Ja sam neko ko navija za Svajcarca otkako znam za sebe, ali je Rafa definitivno neko ko ne predaje mec dok nema debeo razlog za to. Ovdje se vise Damir nesportski ponio, jer se poceo radovati kao malo dijete nakon sto je Nadal predao. Mada, njemu to naravno niko ne moze i ne smije uzeti za zlo, jer se ovakva pobjeda desava vjerovatno jednom u zivotu. Kapa dole Damire, Kukuskin se itekako moze uzeti, iako se svi sjecamo kako je nedavno dobrano namucio prvog reketa svijeta.
P.S. Mislim da i Slovak Hrbaty ima pozitivan skror sa Rafom. :lol:
Ma niko Damiru nece zamjeriti to radovanje, jer ovakva pobjeda se ne desava cesto.
Dobio je top 5 igraca svih vremena.
Sutra da prestane igrati tenis, ima sta unucima pricati.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 mar 2016, 22:40

anonymousHD je napisao/la:Nadal predao jer je vidio da ga malac dobija.
Pi*kast potez, nek je slavio. Ha ja. ;)
Sve si rekao u dvije rečenice. Kazu, nije se trebao radovati zato što je ovaj predao.. Ne mogu da vjerujem kako vi razmišljate. :urnebes:
Eto, trebao je plakati što je dobio Nadala. Ja da sam na njegovom mjestu, tako bih burno reagovao da bi video čitav svijet obišao. Boli me ku.rac..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 22:42

Da budem iskren, boli me qrac što je Rafa predao. Ovo su bodovi zlata vrijedni i pobjedom protiv Kukushkina bi došao na 90 bodova, taman toliko brani u Casablanci.

Kukushkin je zayeban, gledali smo ga protiv Novaka, a ove godine je uglavnom gubio od top igrača. Damir će biti autsajder u tom meču, ali vidjećemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: BiH Tenis

Post Postao/la Momciluk » 26 mar 2016, 22:42

Evander je napisao/la: Ma niko Damiru nece zamjeriti to radovanje, jer ovakva pobjeda se ne desava cesto.
Dobio je top 5 igraca svih vremena.
Sutra da prestane igrati tenis, ima sta unucima pricati.
A i damir bi vise volio da kaze unucima pobijedio ga u tri seta.. a ne da im prica kako je nadalu skocio pritisak cim ga je poceo razvaljivat i ovaj predao, malo ce se unuci razocarat.
This time next year we'll be millionaires.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 mar 2016, 22:43

Unofficialpage je napisao/la:Treba Damir onog starog safatat izgleda neki dobar diler, neka uzme još boba. U njima se izgleda nakazi duh Novaka. :mrgreen:

@Mokes baš tad :rol:
što nisi kao JA to napisao na forumu. Yebeš ti svoje demone šta je moje stručno znanje :kafa:

@momčiluk i evander ne dr.kajte više
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 mar 2016, 22:44

Čestitke paša :bih: :bih: :bih: :bih:

Kad se igra sljedeća?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 26 mar 2016, 22:46

Kaunas je napisao/la:Čestitke paša :bih: :bih: :bih: :bih:

Kad se igra sljedeća?
Vjerovatno u ponedjeljak.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 mar 2016, 22:47

Slika govori hiljadu rijeci...

slika

Dodjem kuci kad stari kaze Nadal predo. Kontam opet se zayebava samnom kad... Jao ogromne cestitke Damire!

Na redu je Mikhail Kukushkin (ATP, 90). :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 mar 2016, 22:49

Da je Damir servirao u drugom kao u prvom sigurno bi ovo bilo rutinskih 2-0 za Nadala a o povredi istog vjerovatno niko ne bi ni pricao,.

Ono što je najbitnije Damir igra trece kolo i skuplja nužne bodove a i ovakav mec i pobjeda bez obzira na predaju Nadala su velika stvar za njegovo samopouzdanje,.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 mar 2016, 22:49

Hajd da je igrao protiv nekog anonimusa pa se radovao ali protiv Rafe i dobio. Emocije su to. Nije to lako kontrolisat. Niko živ mu to ne može zamjerit, mislim da je na kraju i zaplakao. :D

Dobra igra. Malo slabiji retern, ali u suštini je pokušavao što dublje da šalje loptice i to je odlično bilo, par puta je mlako i u servis polje odigrao i to je Rafa kažnjavao. Damir pokazuje još jednom da je ima odličnu fizičku spremu, jedan Rafael Nadal nije izdržao a Damir jest a svi znamo šta je Nadal po pitanju fizičke spreme. :bih:

Sljedeće kolo Kukushkin. Igrač koji se da pobjedit i kojeg Damir može dobit. Nema puno vremena za slavlje, neka poslije turnira slavi a sutra odmah u pripreme. Taktički je odličan, tačno zna šta treba da radi. DS večeras odličan, odlično ih je sakrivao. Servis i fh još popravit i može puno toga napravit. Ovako kako se na ovom turniru ponašao mora uvijek tako igrat i bez svađa. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 mar 2016, 22:51

Evander je napisao/la:Par puta je skratio loptu u rangu top 10 igraca.

Imao je i par vinera iz forhenda i bekhenda, izrađenih poena a meni je najjači poen bio kada je stigao Nadalova dropshot i prebacio u kontra stranu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 26 mar 2016, 22:57

Servirao je odlično, za svoje standarde naravno, precizno. Skraćene loptice savršene, igra na mreži savršena, forhendom je odradio ono što može, branio se visokim lopticama po dijagonali, a paralelom napadao što se moglo napasti uz rano hvatanje loptice, bekendom je izgradio par strašnih poena za prvi break u drugom setu, za drugi je istrčao onaj DS koji je i najljepši osvojeni poen u meču.

http://pokit.org/get/?993ee4e3805dd66eb ... 697915.jpg

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 26 mar 2016, 23:01

Slabijeg tenisera u trećem kolu bilo kojeg Mastersa teško da je mogao dobiti. Ovo mu je velika prilika.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 mar 2016, 23:03

Unofficialpage je napisao/la:Ovako kako se na ovom turniru ponašao mora uvijek tako igrat i bez svađa. :bih:
Znamo i ja i ti zasto se na ovom turniru ovako ponasa. Zato sto je igrao protiv 2 igraca koji su mnogo poznatija od njega, bio autsajder u oba meca i zato sto je Miami ipak jedan od vecih turnira na svijetu.

Prvi naredni losiji protivnik(relativno nepoznat kao Damir) ili neki CH i ponovo cemo gledati Damirovo nabrajanje i svadjanje sa sudijom, to je njegova realnost nazalost, jednostavni bosanski mentalitet.

Cak je i danas ulazio u neke rasprave sa sudijom ali sva sreca pa je imao na raspolaganju challenge inace bi opet indicente pravio uvjeren sam.

Protiv Kukushkina se moze igrati dakako, ajmo po historijsku pobjedu i plasman u 1/8 finala Mastersa. :bih:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 26 mar 2016, 23:05

bodi, nadam se da su danas skraćene loptice bile OK? :P

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 mar 2016, 23:08

Pobijediti čovjeka koji je guzio Federera i Shakiru. :tokralju:
Džumhur je ovaj lud lik skroz , izgubi od nekih levata , pobijedi 5. igrača svijeta (iako je predao) .
"We need to suffer. And we need to fight."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 mar 2016, 23:11

bodi123 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ovako kako se na ovom turniru ponašao mora uvijek tako igrat i bez svađa. :bih:
Znamo i ja i ti zasto se na ovom turniru ovako ponasa. Zato sto je igrao protiv 2 igraca koji su mnogo poznatija od njega, bio autsajder u oba meca i zato sto je Miami ipak jedan od vecih turnira na svijetu.

Prvi naredni losiji protivnik(relativno nepoznat kao Damir) ili neki CH i ponovo cemo gledati Damirovo nabrajanje i svadjanje sa sudijom, to je njegova realnost nazalost, jednostavni bosanski mentalitet.

Cak je i danas ulazio u neke rasprave sa sudijom ali sva sreca pa je imao na raspolaganju challenge inace bi opet indicente pravio uvjeren sam.

Protiv Kukushkina se moze igrati dakako, ajmo po historijsku pobjedu i plasman u 1/8 finala Mastersa. :bih:
To jest. Ali nadam se da više ch neće morati igrati i da će biti ovih mečeva puno. U svim mečevima se ovako mora ponašat. Ali challenge je odlično uzimao, na liniji par milimetara. :D

Ja vjerujem da može da ga dobije ali inače igrači nakon velike pobjede sljedeću gube ali nadam se da to neće biti slučaj sa Damirom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 26 mar 2016, 23:12

Dzumhur did win, rafaholics. Both had heat problems but the stronger player eventually prevailed. It was a battle of attrition, and Nadal just felt he could no longer continue.
Objasnio. :salut:

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 26 mar 2016, 23:13

Basic najbolji bh teniser? :D

Protiv Kukushkina je Damir igrao u finalu challengera (njegov prvi nastup u finalu ) Kosice 2013, izgubio je 1:2 u setovima.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 26 mar 2016, 23:16

Bilo bi super kada bi se ponovile ovakve vremenske prilike i da igraju ponovo u ovom dijelu dana. Ok, nije ovo bas idealno za Damira, ali tek za Rusa, moglo bi biti pogubno.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.