Safet Sušić - Pape

carina
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 15:28

Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da su ovo sasvim nebitne stvari.
U potpunosti se slazem. Ta, u nas nije ni bitno ko nam je selektor ni ko igra, a ne, zna li nesto o svjetskom prvenstvu, bar osnovne podatke.
Nego, samo se malo salimo :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 15:29

NoName je napisao/la:Jel to otišao Pape na neki ispit? Možda postdiplomski, dodiplomski? Da nisu počele nove kvalifikacije pod izmjenjenim uvjetima: Od sada idu selekcije na EP nakon kviza znanja selektora :?: Nevjerovatno je kako se sve može posmatrati sa dvije strane i kako se odmah mogu pronaći argumenti za i protiv ma kako važni ili nevažni bili.

PAPE ODLAZI jer nisi siguran kada je Maradona igrao rukom! Šta će nam takav selektor.

Usput, pošto vidim prozivke, da napomenem da nisam pitar i da da su mi, recimo, srcu puno bliži Željo, Velež, Čelik...
pitaj moju nanu kad je maradona dao gol rukom .
SVE GRUPE SP SELEKTOR JEDNE REPREZENTACIJE U SNU MORA DA NABROJI.

inace nek ide krompir okopavat jer selektori sve u dlaku moraju da znaju - kad, sta, ko, gdje.
Pa koji vrag svak to zna - a on ne - nije valjda da ga toliko ne interesuje fudbalska istorija.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 jun 2010, 15:30

Evo Bajevica ,susta suprotnost od naseg Suska!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 15:31

carina je napisao/la:
U potpunosti se slazem. Ta, u nas nije ni bitno ko nam je selektor ni ko igra, a ne, zna li nesto o svjetskom prvenstvu, bar osnovne podatke.
to vi mislite da su nebitni - slusajte Hadzibegeica i Bajevica i vidite koja kultura i znanje...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 jun 2010, 15:32

bparena je napisao/la:
NoName je napisao/la:Jel to otišao Pape na neki ispit? Možda postdiplomski, dodiplomski? Da nisu počele nove kvalifikacije pod izmjenjenim uvjetima: Od sada idu selekcije na EP nakon kviza znanja selektora :?: Nevjerovatno je kako se sve može posmatrati sa dvije strane i kako se odmah mogu pronaći argumenti za i protiv ma kako važni ili nevažni bili.

PAPE ODLAZI jer nisi siguran kada je Maradona igrao rukom! Šta će nam takav selektor.

Usput, pošto vidim prozivke, da napomenem da nisam pitar i da da su mi, recimo, srcu puno bliži Željo, Velež, Čelik...

inace nek ide krompir okopavat jer selektori sve u dlaku moraju da znaju - kad, sta, ko, gdje.
Pa koji vrag svak to zna - a on ne - nije valjda da ga toliko ne interesuje fudbalska istorija.
Čime se ti u životu baviš? Siguran sam da te svi znamo jer ako si tako pametan i uspješan u bilo kom poslu, makar to bilo i pranje ćilima po stanovima, siguran sam da smo morali čuti za tebe!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 15:33

bparena je napisao/la:
carina je napisao/la:
to vi mislite da su nebitni - slusajte Hadzibegeica i Bajevica i vidite koja kultura i znanje...
Hahah..Ma druze ovo je ironija...Ta nisam mislio ozbiljno.. Ovako da se javnosti obrati neki trener nekog normalnog saveza u Europi, protjerali bi ga skupa sa medijima za dvije i po sekunde...Shame :oops:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 15:34

evo mu taj momenat na TV mozda napokon upamti ono reda radi da se ne provaljuje - cuj da vidim grupe da vam kazem koja je najjaca. Stvarno se evo i sad smijem. :D :D :D
Ma da se razumijemo - covjeku zelim sve najboljei, ali ovo je nedopustivo neznanje za jednog selektora.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 jun 2010, 15:36

carina je napisao/la:Hahah..Ma druze ovo je ironija...Ta nisam mislio ozbiljno.. Ovako da se javnosti obrati neki trener nekog normalnog saveza u Europi, protjerali bi ga skupa sa medijima za dvije i po sekunde...Shame :oops:
Druže carina (Coca Cola -> Koka Kola), molim te da mi ovo pojasniš... Vidiš koliko ti znaš a nešto se praviš pametan. Kreni od sebe pa onda idi u komšijino.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 15:38

@Bparena
Vjeruj mi, da sam ga od ovog trenutka zavolio. Nikad vise necu napisati PAPE ODLAZI!!! Kad vec ne mogu da uzivam normalno u nasem fudbalu, da se bar dobro ismijem...
Samo Chuck Norris bolje poznaje svjetski fudbal od Papeta....

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 15:43

NoName je napisao/la:
carina je napisao/la:Hahah..Ma druze ovo je ironija...Ta nisam mislio ozbiljno.. Ovako da se javnosti obrati neki trener nekog normalnog saveza u Europi, protjerali bi ga skupa sa medijima za dvije i po sekunde...Shame :oops:
Druže carina (Coca Cola -> Koka Kola), molim te da mi ovo pojasniš... Vidiš koliko ti znaš a nešto se praviš pametan. Kreni od sebe pa onda idi u komšijino.
Ispravi me molim te po bosanskom :D Bez uvrede....U svojoj istoriji ucio sam mnoge jezike, srpski, hrvatski, sad mi dijete uci bosanski, a ja uvijek po mostarskom, jer svi ovi su mi nametnuti...bez uvrede..pozz...

neki trener ( jedan trener, nekakav trener, bilo koji trener ...)
nekog normalnog saveza ( misli se na normalne saveze, a mislim da je ovaj dio i razumljiv )....
u Europi ( moze i u Evropi )...
mozda sam i pomogao...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 jun 2010, 15:47

carina je napisao/la:@Bparena
Vjeruj mi, da sam ga od ovog trenutka zavolio. Nikad vise necu napisati PAPE ODLAZI!!! Kad vec ne mogu da uzivam normalno u nasem fudbalu, da se bar dobro ismijem...
Samo Chuck Norris bolje poznaje svjetski fudbal od Papeta....
Pogrijesili smo druze sto smo se osvrtali na ovog lika ,valjda smo mislili da bi nam selektor trebao nesto znat' ,ovako su se sve kockice poslozile ,znanje selektora je znanje Saveza ,ista kategorija ljudi ,kad gledam Papeta ,k'o da gledam Usanovica ,ili onoga starog mazluma Colakovica ,isto zbore ljudi!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 15:53

Sad samo treba pratiti onaj ekran kad bude snimao detalje sa tribina. Mislim, da ce u kadru uhvatiti Ilju, Colakovica i onog treceg mamlaza, sa ovim trubama...Ja mislim cim su ih vidjeli, uvalili su im one trube, a njima gotiva neka, odmah su prihvatili..Osjecaju se ko u rodnom zavicaju :D

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 jun 2010, 15:57

@No Name, otkud ti snaga da ovim neznalicama pojašnjavaš ono što oni ne vide i ne znaju......

Njima nikone valja....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 jun 2010, 15:57

carina je napisao/la:Sad samo treba pratiti onaj ekran kad bude snimao detalje sa tribina. Mislim, da ce u kadru uhvatiti Ilju, Colakovica i onog treceg mamlaza, sa ovim trubama...Ja mislim cim su ih vidjeli, uvalili su im one trube, a njima gotiva neka, odmah su prihvatili..Osjecaju se ko u rodnom zavicaju :D
Zamisli ti kakav je vakat dosao da takvi likovi hodaju po svijetu ,predstavljaju jednu zemlju sto se najvaznije sporedne stvari tice.
Probaj samo zamisliti blamaza na sastancima zvanicnika ,na vecerama ,domjencima ,prijemima..pa u pocasnim lozama kako su zbunjeni ,izgubljeni ,na engleskom jeziku ne znaju "ljubav" reci..cccc

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2010, 16:02

Mister No je napisao/la:@No Name, otkud ti snaga da ovim neznalicama pojašnjavaš ono što oni ne vide i ne znaju......

Njima nikone valja....
Baš sam ga to maloprije pitao na jednoj drugoj temi. Ovo su zaista nebitne stvari, ali izgleda da se ne propušta niti jedna prilika za pljuvanje.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 16:03

Zato su im i dali trube u ruke...Sad ces vidjeti kad krene trubadur a la BiH...nece se gasiti do kraja... 8-)

@mister no....
Ne zavadjaj...postujem svaki njegov post, procitam ga, a ovo je samo bio odgovor na onu malu nemoc sto je napisao 8-) Sta ce drugo covjek reci, i njega je stid ovog nastupa Papeta, ali jbg 8-)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 16:06

Virtu4l je napisao/la:
Mister No je napisao/la:@No Name, otkud ti snaga da ovim neznalicama pojašnjavaš ono što oni ne vide i ne znaju......

Njima nikone valja....
Baš sam ga to maloprije pitao na jednoj drugoj temi. Ovo su zaista nebitne stvari, ali izgleda da se ne propušta niti jedna prilika za pljuvanje.
E hajde mi molim te odgovori, mislis li ozbiljno, ali stvarno ozbiljno, da ovakvo nepoznavanje trenera nase repke, u najmanju ruku, nije sramotno??? I necu vise nista na njega, dajem obecanje...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 16:18

to je za vas pljuvanje - a ovdje ljudi goovre normalne stvari - slusajte Marjana koja legenda - covjek sve zna - covjek ubi podatcima - covjeka milina slusat - jest da selektor nije spiker/novinar, ali treba bar osnovne stvari znat kako bi hairli prohodo.... cinimi se da vise poznaje sastav Mahirove pizze na Kovacima nego nesto vezano za danasnji i raniji fudbal. Sramota za neznanje. :o

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 jun 2010, 17:07

bparena je napisao/la:

To neko fudbalsko/trenersko pravilo? Da nije to FIFA pripremila sad pred ovo SP :?: :roll:

Cim se bosnjo nece baviti :lol:

Pa Mikado je dao ostavku, a nije znao imena nekih igraca, sad vam nesto Pape smeta sto eto ne zna da nabroji grupe.

Skroz lose izvinjenje. Radije recite da ga jednostavno mrzite, a ne ovakvo podlo izmijavanje.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 11 jun 2010, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 11 jun 2010, 17:09

bparena je napisao/la:to je za vas pljuvanje - a ovdje ljudi goovre normalne stvari - slusajte Marjana koja legenda - covjek sve zna - covjek ubi podatcima - covjeka milina slusat - jest da selektor nije spiker/novinar, ali treba bar osnovne stvari znat kako bi hairli prohodo.... cinimi se da vise poznaje sastav Mahirove pizze na Kovacima nego nesto vezano za danasnji i raniji fudbal. Sramota za neznanje. :o
marjana za selektora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []