Trese se i sad ona stativa na Kosevu koja je nastradala ni kriva ni duzna.Sretno Šarane
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ni danas jos nisam shvatio kako nije zabio gol.miky_hz je napisao/la:[img]http://i65.tinypic.com/vxi7te.jpg[/img]
Trese se i sad ona stativa na Kosevu koja je nastradala ni kriva ni duzna.Sretno Šarane
Nema potrebe za ovim.Zip je napisao/la:Ovde samo budala velika moze biti na strani Dine Selimovica i uprave Sarajeva.
Rahma je napisao/la:Dok se ne dokaze to, ja cu vjerovati trenutnoj upravi. To sto je Dino sutio, ne dokazuje da je ''seljak iz Tuzle'' u pravu.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ja kol'ko se sjećam, a sjećam se dobro, ovaj iz Tuzle mu u oči kaže nudili ste nam to i to, a Dino šuti k'o mutav. Nije niko ovdje naivan, nego nam uprava ne daje argumente da ne vjerujemo dotičnom Husiću.
Nego, ima li onih koji, uz mene, jos vjeruju u titulu?
Aco molim te makni 'ovo' sa teme. mozda to tebi odgovara jer ce navuc' neistomisljenike koji ce i dalje prat' na temi ali to ne bi trebala biti svrha foruma. Ubi levat, ispira mozak svima jer danima i danima njake po forumu jedno te isto kao papagaj. Ogadi levat velikom broju posjetitelja i portal i forum i temu i upravu i navijace i politiku i protivnike i sport i loptu sve redom. Predajte mu temu pa nek do zore pise na njoj i lijeci se, dok se boje ne rastope. Vas cetvorica koliko vas preostane, se divite njegovim postovima i po neki put mu replicirajte da ne bude ofirno. Fuuuuj.aleksandar_veliki je napisao/la:Evander, ili mrzis previse ili pak nisi dobro vidio ili tjeras nas da budemo neciji advokati. Evo sam jos jednom gledao taj dokument i to sto ti tvrdis je jedna obicna laz. Dakle, da zakljucimo. Predsjednik Slobode je pokazao poruke, sto se vidi u zapisniku, a nakon toga je prema njegovim navodima, rekao da je razgovarao sa direktorom Sarajeva i da mu je tokom tog razgovora direktor Sarajeva rekao da ce dobiti sudije koje zeli. Mozda je to i istina, mozda i nije, mozda se moze dokazati nekim izlistavanjem razgovora u BH Telecomu, ali to nije dokaz nikakav. Poruka sa takvim sadrzajem nije stigla. Previse ste se podijelili na one za nesto i one protiv necega i onda niste realni, sto je sasvim ocekivano.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Ghost67, robertkosar i 24 gosta.