BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Igraju sutra?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne igraju sutra. U ponedjeljak igraju. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
srce k'o džamija večeras
i zaista ne kontam potrebu da se forsiraju gluposti vezane za štrumfove, pitare i ostale oko ovog momka
i zaista ne kontam potrebu da se forsiraju gluposti vezane za štrumfove, pitare i ostale oko ovog momka
1946
neprocjenjivo
Svaka čast Damire, a to da je Rafa predao jer je gubio su gluposti. Ko je ikad bar malo pratio Rafu zna kakav je to momak 
Damire ti si ponos države!
Damire ti si ponos države!
Bravo Damire! Čestitke!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
čovjek je zadnji put predao prije 6 godina, protiv Murraya, znači ne predaje tako lako.
Trebamo biti ponosni na ovog momka
Trebamo biti ponosni na ovog momka
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kad igra Damir protuv Kukuskina?
Greska,u pon ipak igraju..badel62 je napisao/la:Igraju.Harika je napisao/la:Igraju sutra?
FK Sarajevo !
- Ne bih da se umanjuje moja pobjeda, jer je Nadal predao meč, pogotovo jer znam koliko sam emocija, snage i energije uložio u ovaj meč. Sreo sam Novaka Đokovića poslije meča i on mi je rekao da moram biti ponosan na sebe, jer Nadal nikada prije u svojoj karijeri nikome nije predao meč. I jesam, ponosan sam. Napravio sam veliku stvar. Borio sam se i dao sam sve od sebe da pobijedim
- I meni je bilo loše. Vrućina je nesnošljiva, ali pomislio sam kako možda neću opet imati priliku igrati protiv Nadala i nastavio sam. Skupio sam snagu i igrao sve bolje i bolje i na kraju slavio pobjedu. Uostalom, Nadal je pao tek u trećem setu, a do tada smo vodili veliku borbu za svaki poen. Emotivno i fizički sam se jako iscrpio.
- Molio sam Boga da Nadal ne preda meč, da ga završi, pa makar i izgubio, ali ko god da dobije Nadala, mora biti zadovoljan. Ponosan sam na sebe, na moje navijače i ovu pobjedu poklanjam svojoj porodici i svim onim navijačima, koji vjeruju u mene i naravno svojoj zemlji, kazao je Džumhur.
- I meni je bilo loše. Vrućina je nesnošljiva, ali pomislio sam kako možda neću opet imati priliku igrati protiv Nadala i nastavio sam. Skupio sam snagu i igrao sve bolje i bolje i na kraju slavio pobjedu. Uostalom, Nadal je pao tek u trećem setu, a do tada smo vodili veliku borbu za svaki poen. Emotivno i fizički sam se jako iscrpio.
- Molio sam Boga da Nadal ne preda meč, da ga završi, pa makar i izgubio, ali ko god da dobije Nadala, mora biti zadovoljan. Ponosan sam na sebe, na moje navijače i ovu pobjedu poklanjam svojoj porodici i svim onim navijačima, koji vjeruju u mene i naravno svojoj zemlji, kazao je Džumhur.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sad ce svi predati i Damir ide do fin
ala. 
svaki put nas tjera da jedemo svoja ****...
sad da napišem šta fino on ce u sljedecem mecu ujebat sve, a može....
sad da napišem šta fino on ce u sljedecem mecu ujebat sve, a može....
-
oldtown1990
- Kontakt:
Javljaju kisu u ponedjeljak ali ce temperatura svejedno bit negdje oko 30 CJohnCleese je napisao/la:Bilo bi super kada bi se ponovile ovakve vremenske prilike i da igraju ponovo u ovom dijelu dana. Ok, nije ovo bas idealno za Damira, ali tek za Rusa, moglo bi biti pogubno.
Ma lik je azdaha jednostavno ... sjetite se AO, na isti fazon. Jedan od najspremnijih igraca na touru, dajem glavu.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- DragonGirl
- Kontakt:
Kako bolan nema Bosne?!

Velika pobjeda za Damira ali i za naš sport!
(#feelingproud
)
Velika pobjeda za Damira ali i za naš sport!
Znaci bit ce vlage i gušenja, treba javiti Dzumhuru da pripremi inhalator unaprijedoldtown1990 je napisao/la:Javljaju kisu u ponedjeljak ali ce temperatura svejedno bit negdje oko 30 CJohnCleese je napisao/la:Bilo bi super kada bi se ponovile ovakve vremenske prilike i da igraju ponovo u ovom dijelu dana. Ok, nije ovo bas idealno za Damira, ali tek za Rusa, moglo bi biti pogubno.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Nazalost ima i slabijih u trecem kolu.Nije Kukushin naivan igrac.Pa jedva ga Djokovic dobi prije par sedmica.Za mene je blagi favorit Kukushin mada Damir ima sansu ako bude psihicki na terenu.kvalitet je napisao/la:Slabijeg tenisera u trećem kolu bilo kojeg Mastersa teško da je mogao dobiti. Ovo mu je velika prilika.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Damire svaka ti čast na historijskom uspjehu, bravo majstore!
Neću puno pričati samo ću reći za pojedince koji umanjuju uspjeh predajom Nadala, i Džumhur se žalio početkom drugog seta ali je nastavio igrati, također drugi set je odigrao maestralno, oni ubačeni prvi servisi i vraćanje Rafinih servisa u drugom setu nemaju nikakve veze sa predajom Nadala, ono je jednostavno vrhunska igra i ko umanjuje ovu pobjedu ili nije gledao meč ili je jednostavno trol!
Na stranu što je Damir dobro dobro zakinut od strane sudija pred kraj drugog seta
Neću puno pričati samo ću reći za pojedince koji umanjuju uspjeh predajom Nadala, i Džumhur se žalio početkom drugog seta ali je nastavio igrati, također drugi set je odigrao maestralno, oni ubačeni prvi servisi i vraćanje Rafinih servisa u drugom setu nemaju nikakve veze sa predajom Nadala, ono je jednostavno vrhunska igra i ko umanjuje ovu pobjedu ili nije gledao meč ili je jednostavno trol!
Na stranu što je Damir dobro dobro zakinut od strane sudija pred kraj drugog seta
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.