Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cepi1981
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cepi1981 » 27 mar 2016, 06:44

prisutanod1964 je napisao/la:
Besic je napisao/la:slika

:shh: :shh: :shh: :shh:
Nakon ove izjave obabvezno mu tražiti medicinski nalaz čisto zbog triglicerida i glukoze. :wtf:
Pogotovo kada se uzme uobzir koje ovo izjavio. :crazy:
To je kao kad bi Hitler pricao o humanosti I sensibilnosti treceg rajha u pozitivnom smislu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 27 mar 2016, 08:49

samirr je napisao/la:Samo cu reci jedno Ibrak majstor namjestanja.A ove sto brane zelju i amara nek ga pitaju koliko je trazio od slobode da odigraju posteno u trebinju.
Jbg nije amar htjeo da čeka punca ;)

U da evo cim amar ustane ja cu ga zvati preko vibera da ga pitam :rol: :rol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 mar 2016, 11:35

Cocaine je napisao/la:*******. Jeli Mirza Čejvanović javno progovorio o vašim namještaljkama a posebno onoj kad ste kući pustili Budućnosti da ispadne Bosna Visoko. Ima tu jos dosta tekmi npr Iskra i Jedinstvo. I ss.ba je pisao o tome

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/cejvan ... icu/111306

Nema ekipa koje nisu namjestale. Stipu tu pricu

Cocaine pauzira ponovo.
Prozivanje forumasa licnim imenima nije dozvoljeno.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 27 mar 2016, 11:40

Ko je nevin, neka prvi bavi kamen.

Ko o cemu kur*a o postenju.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 27 mar 2016, 11:41

Izronit će brato. :lol:
Pastrmka ih sve do jednog provalio. :mrgreen:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 27 mar 2016, 11:43

Jel ovo Boris Gavran preuzeo Travnik? Znaci Travnika otpisati odma :lol: 'ebo sebe napio sam se kad je otisao iz Rudara, kakvo zlo od covjeka namjesta tekme
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 27 mar 2016, 11:43

Rahma je napisao/la:Mozete vi pricati sta god hocete o Sarajevu ovdje, mi smo i dalje najveci klub u BiH (trenutni prvak) ;)
Pravite samo od sebe budale ovom pricom o namjestanju, a o kojoj nista nije dokazano.
http://www.transfermarkt.de/fk-sarajevo ... verein/282
http://www.transfermarkt.de/fk-zeljezni ... erein/2573
Po cemu ste najveci de mi samo obajsni matere ti :?: :?: :?: :hmmmmm: :thumbdown:
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 mar 2016, 11:44

Najveći po cijenama na transfermarktu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 27 mar 2016, 11:53

hhahahahah bogami jesu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 mar 2016, 12:25

admin je napisao/la:Prozivanje forumasa licnim imenima nije dozvoljeno.
pa dje si kada mene prozivaju, nisu jednom .. just sayin' :zviz:

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 27 mar 2016, 12:49

Chinaglia je napisao/la:
admin je napisao/la:Prozivanje forumasa licnim imenima nije dozvoljeno.
pa dje si kada mene prozivaju, nisu jednom .. just sayin' :zviz:
segregacija
goveđigulašmajka

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 mar 2016, 12:50

samirr je napisao/la:.A ove sto brane zelju i amara nek ga pitaju koliko je trazio od slobode da odigraju posteno u trebinju.
Sto bi bilo potpuno legalno premiranje ;) Uostalom, zar vi niste samo o sebi zavisili taj dan? Mene bi bilo stid to uopste spominjati... :roll:

Meni je zanimljiva Husiceva motivacija da bude ovako otvoren. Mislim, i on ce biti upleten ako se sve ovo pokaze istinitim. Znao je da barem jedan tekma nece biti regularna i presutio je to. Ja sam gotovo uvjeren da ni zadnja tekma Sarajevo- Sloboda nije regularna, ali da se suti... za sada. Mozda mu je neko ponudio neku vrstu zastite ako sve isprica, jer je ovo zaista nevjerovatno priznanje s obzirom da znamo kako se u nas zavrsavaju takve stvari.

Sutnja iz Sarajeva je skoro pa nevjerovatna. Ljudi se ponasaju kao da se njih ovo uopste ne tice. Da Husic lupa gluposti, kao sto pojedinci tvrde, Sud bi vec bio upleten. Ovako, izgleda mi kao nedostatak bilo kakvog plana da se suoce s ovim, i skoro pa priznanje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 mar 2016, 12:52

SlevinKelevra je napisao/la:
samirr je napisao/la:.A ove sto brane zelju i amara nek ga pitaju koliko je trazio od slobode da odigraju posteno u trebinju.
Sto bi bilo potpuno legalno premiranje ;) Uostalom, zar vi niste samo o sebi zavisili taj dan? Mene bi bilo stid to uopste spominjati... :roll:
Jesmo sami o sebi ovisili i to opet ne mijenja činjenicu da je utakmica Leotar-Željo neregularna.
Nad tobom sunce najljepše sja

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 mar 2016, 12:57

pinoglavi je napisao/la: Jesmo sami o sebi ovisili i to opet ne mijenja činjenicu da je utakmica Leotar-Željo neregularna.
Cinjenicu? Pa moze li onda kakav dokaz, poruka, SMS, pismo... da podupre tu cinjenicu? :think:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 mar 2016, 12:58

pinoglavi je napisao/la: Jesmo sami o sebi ovisili i to opet ne mijenja činjenicu da je utakmica Leotar-Željo neregularna.
Cinjenicu? Pa moze li onda kakav dokaz, poruka, SMS, pismo... da podupre tu cinjenicu? :think:
E jebga

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 mar 2016, 12:58

Meni je zanimljiva Husiceva motivacija da bude ovako otvoren. Mislim, i on ce biti upleten ako se sve ovo pokaze istinitim. Znao je da barem jedan tekma nece biti regularna i presutio je to. Ja sam gotovo uvjeren da ni zadnja tekma Sarajevo- Sloboda nije regularna, ali da se suti... za sada. Mozda mu je neko ponudio neku vrstu zastite ako sve isprica, jer je ovo zaista nevjerovatno priznanje s obzirom da znamo kako se u nas zavrsavaju takve stvari.

Sutnja iz Sarajeva je skoro pa nevjerovatna. Ljudi se ponasaju kao da se njih ovo uopste ne tice. Da Husic lupa gluposti, kao sto pojedinci tvrde, Sud bi vec bio upleten. Ovako, izgleda mi kao nedostatak bilo kakvog plana da se suoce s ovim, i skoro pa priznanje.
:rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 mar 2016, 13:03

pinoglavi je napisao/la: E jebga
I ja kazem. Mahala ce uvijek mahalati, a kako kaze Balasevic: svi koji gube se ljute, to je poznata stvar... ;)
MortemHz je napisao/la:
:rol: :rol:
Ozbiljan klub bi do sada barem demant uputio. Vi, ili niste ozbiljan klub, ili ne smijete, da se klupko jos vise ne odmota. ;)

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 mar 2016, 13:06

Pukla zastavica sudija zaključan :urnebes:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 mar 2016, 13:09

pinoglavi je napisao/la: E jebga
I ja kazem. Mahala ce uvijek mahalati, a kako kaze Balasevic: svi koji gube se ljute, to je poznata stvar... ;)
Ono što hoću da kažem je da me nervira što vi nešto želite da se sve istjera do kraja. Ja ne bi volio da Sarajevo dobije kaznu, iako vjerujem da su mutili oko titule, samo iz razloga što je toga uvijek prije bilo i nijedan klub koji je igrao u PLBiH nije čist. Ovo je odlično došlo čisto da UEFA drži savez pod kontrolom, a savez da drži sudije i klubove pod kontrolom, a i teže će poslije ovoga pasti nekome napamet da nešto muti.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 mar 2016, 13:18

pinoglavi je napisao/la: Ono što hoću da kažem je da me nervira što vi nešto želite da se sve istjera do kraja. Ja ne bi volio da Sarajevo dobije kaznu, iako vjerujem da su mutili oko titule, samo iz razloga što je toga uvijek prije bilo i nijedan klub koji je igrao u PLBiH nije čist. Ovo je odlično došlo čisto da UEFA drži savez pod kontrolom, a savez da drži sudije i klubove pod kontrolom, a i teže će poslije ovoga pasti nekome napamet da nešto muti.
Cuj, nervira. :roll: Pa, mi smo najvise osteceni u cijeloj ovoj stvari. Ko zna kako bi se stvari razvijale da je sve bilo posteno. Nama ne treba titula za zelenim stolom, ali ne moze je imati ni onaj koji je kupio.
Druga stvar, Dino Selimovic. Znamo svi kako se ponasao prilikom proslave titule znajuci na koji su nacin dosli do nje. Pa, slikanje kod srusenog krova na Grbavici, pa onda spominjanje vode ove godine, pa nicim izazavana prepotencija.... Bilo bi mi zadovoljstvo da ga vidim kako pada.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []