BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
kakva je?Greivis je napisao/la:Joj Damiru cure. Nije mogao goru naci.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta fali Jeleni?Greivis je napisao/la:Joj Damiru cure. Nije mogao goru naci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima li sta pametno sem silnih lajkovabadel62 je napisao/la:Dobra Jelena brate,cesto odem na njen profil da vidim sta ima "novo"
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Hehe ma gori mala realnobadel62 je napisao/la:@Manuel Ima drug puno toga , Damir ima dobar ukus sto se tice zena
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Damir igra 6. meč na grandstandu,ne prije pola 8 po njihovom vremenu ,ne znam koliko je tad sati kod nas . Uglavnom poslije meca brace bryan Damir nastupa.
Ja mislim da nece prije ponoci po nasem vremenu.
FK Sarajevo !
Da li će biti na TV-u, kontam da bi moglo. Čini mi se da SK "ne radi" samo centralni terenbadel62 je napisao/la:Damir igra 6. meč na grandstandu,ne prije pola 8 po njihovom vremenu ,ne znam koliko je tad sati kod nas . Uglavnom poslije meca brace bryan Damir nastupa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bice sigurno.Raonffa je napisao/la:Da li će biti na TV-u, kontam da bi moglo. Čini mi se da SK "ne radi" samo centralni terenbadel62 je napisao/la:Damir igra 6. meč na grandstandu,ne prije pola 8 po njihovom vremenu ,ne znam koliko je tad sati kod nas . Uglavnom poslije meca brace bryan Damir nastupa.
FK Sarajevo !
Ako neće prije pola 8 po njihovom, to je pola 2 navečer kod nas 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
thelightblue
- Kontakt:
BiH = Miami + 6badel62 je napisao/la:Damir igra 6. meč na grandstandu,ne prije pola 8 po njihovom vremenu ,ne znam koliko je tad sati kod nas . Uglavnom poslije meca brace bryan Damir nastupa.
Auuu, bit ce veseloRaonffa je napisao/la:Ako neće prije pola 8 po njihovom, to je pola 2 navečer kod nas
Nad tobom sunce najljepše sja
-
oldtown1990
- Kontakt:
thelightblue je napisao/la:badel62 je napisao/la:Damir igra 6. meč na grandstandu,ne prije pola 8 po njihovom vremenu ,ne znam koliko je tad sati kod nas . Uglavnom poslije meca brace bryan Damir nastupa.
Mi smo +5 u odnosu na Miami sto znaci da bi Damir trebao poceti oko 0:30h
-
thelightblue
- Kontakt:
+6, promjenilismo sinoc satoldtown1990 je napisao/la:thelightblue je napisao/la:badel62 je napisao/la:Damir igra 6. meč na grandstandu,ne prije pola 8 po njihovom vremenu ,ne znam koliko je tad sati kod nas . Uglavnom poslije meca brace bryan Damir nastupa.
Mi smo +5 u odnosu na Miami sto znaci da bi Damir trebao poceti oko 0:30h
Kao da je bitno u koliko sati igra 
Trziste tendira Kukushkinu a vrijednost je na Damiru, ali znamo svi kako on podbaciti zna, ali eto nekako zelim da mu vjerujem jos ovaj put, mislim ako je vec odradio ovoliko posao, da ce dati maximum i protiv ovog Kazahstanca koji je u extra formi ove sezone. Ali nekako ga overplaya jbg. mora mu vise neko dohakat. Ja cu uzeti Damira cekacu do pred mec mislim da je ovo prevelika reakcija na pad kvote Kukushkina zato sto je Rafa izmorio Damira i zato sto je i Damir na kraju 1. seta zamalo predao. Ali mislim da do utorka u 00:30 kad je zakazan mec ce imati dosta vremena za odmor. A kako god ga okrenes Damir je odmorniji, jer nije morao igrao kvalifikacije, a bogami su ga na prethodnim challengerima poslali rano na odmaranjeSlevinKelevra je napisao/la:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
shminka je napisao/la:Džumi-Kukushkin 0-2
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Cuj 3km kvota u premijer ponudi, aj hvala
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.