FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jbt nismo pitari ba da se lupamo ciframa nekim. Najskuplji igrač Espanjola vrijedi možda 5-6 miliona uera, a sa druge strane mali ne ide trenirati sa prvom ekipom, nego na njihovu akademiju.
Treba 60 trazit ako pogba vrijedi 100 moze Zeric za 60
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
E cuj 6,5 miliona 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Vidi se da Amazon zna o cemu prica prekaljeni fudbalski znalac i svaka mu cast nista ne treba ni pricati ispod 6.5 miliona.TikTak je napisao/la:Amazon cijeni naše igrače i zbog toga je rekao 6.5 miliona. Dao Bog da to tako ide i da danas sutra prodamo igraca za milion eura. Trebamo biti realni, ja bih malog dao za 500.000 eura i procenat neki.
- amazon
- Kontakt:
Sjedio sam s ljudima iz EspanjolaEuzebio je napisao/la:Vidi se da Amazon zna o cemu prica prekaljeni fudbalski znalac i svaka mu cast nista ne treba ni pricati ispod 6.5 miliona.TikTak je napisao/la:Amazon cijeni naše igrače i zbog toga je rekao 6.5 miliona. Dao Bog da to tako ide i da danas sutra prodamo igraca za milion eura. Trebamo biti realni, ja bih malog dao za 500.000 eura i procenat neki.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Novi insajder, Amazon. Mislim ipak da si se salio, da nisi bio ozbiljan.amazon je napisao/la:Sjedio sam s ljudima iz EspanjolaEuzebio je napisao/la:Vidi se da Amazon zna o cemu prica prekaljeni fudbalski znalac i svaka mu cast nista ne treba ni pricati ispod 6.5 miliona.TikTak je napisao/la:Amazon cijeni naše igrače i zbog toga je rekao 6.5 miliona. Dao Bog da to tako ide i da danas sutra prodamo igraca za milion eura. Trebamo biti realni, ja bih malog dao za 500.000 eura i procenat neki.
- amazon
- Kontakt:
Hahah, ma jarane jesi lud, kakvih ba 6,5 milsamoplavi je napisao/la:
Novi insajder, Amazon. Mislim ipak da si se salio, da nisi bio ozbiljan.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/
Da me neko ustine. Ovo je stvarno i vise od snova.
Da me neko ustine. Ovo je stvarno i vise od snova.
Kako sam ja shvatio ukoliko pocinje gradnja istocne tribine (nove) to bi znacilo onda za europske utakmice nece istok biti u opticaju jer se nece zavrsiti do juna...SvenZ je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/
Au sto puce ko grom iz vedra neba
Mislim halal im sve ako naprave ovo sto najavljuju...
Mozda bi mogli i na Kosevo jos ove godine pa onda 2017.da to bude sve kao zavrseno...
Mislim, meni svejedno, samo naglas razmisljam
pitanje: da li bez obzira na broj stolica svi dobijaju zahvalnicu...realno mogu kupiti dvije kad bude tupla sad nekad?
Semper Fidelis
- plavousrcu
- Kontakt:
Koliko sam shvatio, svi dobijaju zahvalnicu. I svaka ti cast brate.fixator je napisao/la:pitanje: da li bez obzira na broj stolica svi dobijaju zahvalnicu...realno mogu kupiti dvije kad bude tupla sad nekad?
- amazon
- Kontakt:
Ma samo neka pocnu da prave, stvarno ne moramo igrati evropu bas ove godine ako je izborimo. Samo nek dignu sve u pm da znamo da rade.
Mislim da se prva faza moze uraditi do Evrope a nakon toga ce se nastaviti s radom. Docekali smo konacno i ovo, onima koji je zapalise tokom agresije veceras treba biti vuna. Ne mogu zapaliti koliko Zeljina porodica moze izgraditi.
Pored svih dobrih vijesti VOLIO bih jos da se prilikom gradnje JUZNE tribine obrati paznja na par stvari koje nece povecati cijenu same gradnje a doprinjeti ce boljem Zelji..
Treba posebnu paznju posvetiti samom Kopu Manijaka, tj treba rasporediti sektore i tribinu tako da navijanje bude akusticnije i lakse za organizovati...
To su sitnice a Manijacima ce znaciti sve na svijetu, i praviti razliku izmedju dobrog i odlicnog stimunga...
To nije tesko, u njemackoj sve navijacke tribine su prilagodjene navijacima, od "sipke" , centralnog trans., do megafona po sipkama sirom tribine(megafon se ne cuje okolo tako da vodjenje navijanja ne smeta i ne cuje se na terenu za razliku od razglasa zvucnikom) tako da dovoljno je samo pogledati kako se to radi i ne praviti neke pocetnicke greske...
Znam da bespotrebno pametujem, ali to mi prvo palo na pamet, da ako se vec radi, da se pokusa udovoljiti Manijacima jer sada ce to biti SAMO navijacka tribina, ostali ce imati izbora na istok i sjever.
kao recimo ja.
I jos jedna kritika!
Mislim da je Uprava trebala postepeno da objavljuje dobre vijesti, ovako niko ne moze da vjeruje hahahah
ili ko Dinokio nakon loseg rezultata ide nova bombasticna vijest, pa da ne znamo dal da se smijemo ili placemo.
Treba posebnu paznju posvetiti samom Kopu Manijaka, tj treba rasporediti sektore i tribinu tako da navijanje bude akusticnije i lakse za organizovati...
To su sitnice a Manijacima ce znaciti sve na svijetu, i praviti razliku izmedju dobrog i odlicnog stimunga...
To nije tesko, u njemackoj sve navijacke tribine su prilagodjene navijacima, od "sipke" , centralnog trans., do megafona po sipkama sirom tribine(megafon se ne cuje okolo tako da vodjenje navijanja ne smeta i ne cuje se na terenu za razliku od razglasa zvucnikom) tako da dovoljno je samo pogledati kako se to radi i ne praviti neke pocetnicke greske...
Znam da bespotrebno pametujem, ali to mi prvo palo na pamet, da ako se vec radi, da se pokusa udovoljiti Manijacima jer sada ce to biti SAMO navijacka tribina, ostali ce imati izbora na istok i sjever.
I jos jedna kritika!
Mislim da je Uprava trebala postepeno da objavljuje dobre vijesti, ovako niko ne moze da vjeruje hahahah
ili ko Dinokio nakon loseg rezultata ide nova bombasticna vijest, pa da ne znamo dal da se smijemo ili placemo.
Zadnja izmjena: tu i tamo, dana/u 27 mar 2016, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
evo odmah prijedlog...sve sto moze klub da ustedi tako sto cemo volontirati...ja se odmah prijavljujem...bilo koji fizicki rad na stadionu a da klub ne mora tipla ja sam spreman da radim.Organizovati se napraviti plan i to je to.Bila bi mi cast da to uradim.
Semper Fidelis
Dobre prijedloge dajes i vidi se da poznajesa materiju. O ovom za Manijake se treba dobro razmisliti. Samo molim te, nemoj nam anamo njih nikako ovdje. Goni ih u onu stvar, nek se zabavljaju o svom jadu.tu i tamo je napisao/la:Pored svih dobrih vijesti VOLIO bih jos da se prilikom gradnje JUZNE tribine obrati paznja na par stvari koje nece povecati cijenu same gradnje a doprinjeti ce boljem Zelji..
Znam da bespotrebno pametujem, ali to mi prvo palo na pamet, da ako se vec radi, da se pokusa udovoljiti Manijacima jer sada ce to biti SAMO navijacka tribina, ostali ce imati izbora na istok i sjever.kao recimo ja.
I jos jedna kritika!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI. sta insan drugo da kaze sad
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Manijaci imaju predstavnika u klubu tako da imaju mogucnost da daju svoj prijedlog i siguran sam da su to vec uradili. Nema brige za to 
Evo nekih skica kada je u oktobru 2012. bilo predstavljanje idejnog projekta. Nisam uspio pronaci bolje slike nazalost pa ako neko jeste, neka obavezno postavi
Znaci ovo je osnov za sve radove na stadionu.

Evo nekih skica kada je u oktobru 2012. bilo predstavljanje idejnog projekta. Nisam uspio pronaci bolje slike nazalost pa ako neko jeste, neka obavezno postavi

To je konacni idejni izgled stadiona. Ovi paneli bi tek se postavili nakon sto bi se zavrsili svi ostali radovi. Novi krov na sjeveru vjerovatno takodjer.TikTak je napisao/la:Ova slika s logom klixa, na kraju sto si je stavio, ustvari predstavlja stadion kakav ce izgledati kad svi radovi budu zavrseni ili se radi o necemu drugom?
Ocito je klub svjestan takodjer da ce zapadna tribina biti ubjedljivo najskuplja za izgradnju zbog svih potrebnih prostorija pa njena izgradnja jos nije najavljena. Ja vjerujem da ce zapad kostati i oko 12-15 miliona KM tj. 50% ukupne predvidjene vrijednosti stadiona jer je i nova uprava kluba rekla da se ocekuje da ce stadion kostati oko 30 miliona KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.