Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
bolji od Jokica, ne znam sta ubleha Malone vidi u onom panju 

Nemojmo tako. Jokic je vrlo talentovan mlad igrac koji ima (skoro) sve predispozicije da postane dobar NBA igrac.Chinaglia je napisao/la:bolji od Jokica, ne znam sta ubleha Malone vidi u onom panju
Medjutim kad su u pitanju oni dvojica, 10 puta od 10 bi izabrao naseg Jusufa. Samo naprijed!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Majstor !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jokic da je malo brzi bio bi odlicna cetvorka.
slab juka, rodman je znao imati i po 20 skokova kad dodje iz nocnog klubaYucca je napisao/la:baglama je napisao/la:odlican jukin nastup, onako mamuran izdominirao (mozete mislit gdje je bio sinoc u gradu grijeha)
steta za ono slobodno da zaokruzi na cvaju
plus 4 kad je u igri
hejteri na agregatima
Poranio jutros iz nocnog kluba i ubacio samo 19 poena![]()
![]()

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Igrao je žvaljo sinoć dobro , ali u tkz. "Garbage time"
Da je igrao protiv D.Jordana i imao ove brojke to bi bio respect, ovako mu je to dobro samo za ličnu statistiku.

Da je igrao protiv D.Jordana i imao ove brojke to bi bio respect, ovako mu je to dobro samo za ličnu statistiku.
Postovi od ljudi koji zbog Harun vs Juka situacije nisu nimalo objektivni ne doprinose ovoj temi. Da ne kazem da su obicno prkno.Kobe Bryant je napisao/la:Igrao je žvaljo sinoć dobro , ali u tkz. "Garbage time"![]()
Kajzer10 je napisao/la:Postovi od ljudi koji zbog Harun vs Juka situacije nisu nimalo objektivni ne doprinose ovoj temi. Da ne kazem da su obicno prkno.Kobe Bryant je napisao/la:Igrao je žvaljo sinoć dobro , ali u tkz. "Garbage time"![]()
NBA treba da promijeni pravila

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Po tebi nisam "objektivan", ako kažem da je Harun ubjedljivo najbolji sekretar bilo kojeg kolekitivnog popularnog sporta. Hele nejse....Kajzer10 je napisao/la:Postovi od ljudi koji zbog Harun vs Juka situacije nisu nimalo objektivni ne doprinose ovoj temi. Da ne kazem da su obicno prkno.Kobe Bryant je napisao/la:Igrao je žvaljo sinoć dobro , ali u tkz. "Garbage time"![]()
Gledao sam tekmu i opet mi je drago kada Jusuf igra odlično bez obzira što mi je "žvaljo" zbog ove drame oko njega.
@lumani ne moraš karikirati, ali govorim ono što je fakat, kada opet bude starter onda treba pratiti , ipak imam puno veća očekivanja od njega nego za Jokića. Po meni Juka može biti kao i M. Gasol znači franshizni centar ....
igra zadnjih 7,8 tekmi preko 20 min,meni dovoljno..
Imao je Juka trenutaka protiv Jordana kada mu ovaj meda nije mogao. Onaj napad kad je ugurao Jordana u reket ko nista 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači gled'o sam Juku ali nisam pola tih poena vidio. Jutros pročitah dao 19 koševa i pitam se gdje sam ja bio? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Do cetvrtog perioda imao je ja mislim samo 4-6 poena, i onda je krenuo "show" zadnji desetak minutaUnofficialpage je napisao/la:Znači gled'o sam Juku ali nisam pola tih poena vidio. Jutros pročitah dao 19 koševa i pitam se gdje sam ja bio?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali opet nisam vidio sve te poenesajo10 je napisao/la:Do cetvrtog perioda imao je ja mislim samo 4-6 poena, i onda je krenuo "show" zadnji desetak minutaUnofficialpage je napisao/la:Znači gled'o sam Juku ali nisam pola tih poena vidio. Jutros pročitah dao 19 koševa i pitam se gdje sam ja bio?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ko zna u šta ti gledašUnofficialpage je napisao/la:Ali opet nisam vidio sve te poenesajo10 je napisao/la:Do cetvrtog perioda imao je ja mislim samo 4-6 poena, i onda je krenuo "show" zadnji desetak minutaUnofficialpage je napisao/la:Znači gled'o sam Juku ali nisam pola tih poena vidio. Jutros pročitah dao 19 koševa i pitam se gdje sam ja bio?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najviše u one plesačice 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
zato bolje pratiš tenis nema ništa da te ometaUnofficialpage je napisao/la:Najviše u one plesačice

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije meni mrsko da me ometaju 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.