FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Ko je gledao stream vidio je da nam je malo falilo da uzmemo bod. Ali dobro, Zrinja je bio bolji i zasluzena pobjeda. Dali smo dva gola, golcina Kantara i augol cini mi se Pekije. 

Predistražne radnje u vezi sa radovima na travnatoj površini gradskog stadiona u Prijedor počele su prije pola godine, a u posljednjih mjesec i po aktivno se preduzimaju mjere i radnje, izjavio je načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor Dalibor Ivanić.
„Sve mjere i radnje vršimo po naredbi i pod nadzorom Odjeljenja za privredni kriminalitet Okružnog tužilaštva Banjaluka“, rekao je Ivanić Srni.
Načelnik Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor Radomir Dukić rekao je da su prije oko pola godine počele predistražne radnje, a da je sada u toku faza istrage.
„Očekuje nas niz vještačenja i provjera na stadionu“, rekao je Dukić Srni.
On je dodao da je u ovom momentu nemoguće predvidjeti kad će istraga biti završena niti hoće li se ili neće utvrditi postojanje krivičnog djela.
Rekonstrukcija travnate površine gradskog stadiona počela je 2014. godine. Međunarodni tender za izbor izvođača radova raspisao je grad Prijedor i u poslovima je učestvovalo više izvođača. U finansijskoj konstrukciji učestvovali su UEFA sa oko 180.000 KM i grad Prijedor sa oko 100.000 KM.
Autor: SRNA
„Sve mjere i radnje vršimo po naredbi i pod nadzorom Odjeljenja za privredni kriminalitet Okružnog tužilaštva Banjaluka“, rekao je Ivanić Srni.
Načelnik Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor Radomir Dukić rekao je da su prije oko pola godine počele predistražne radnje, a da je sada u toku faza istrage.
„Očekuje nas niz vještačenja i provjera na stadionu“, rekao je Dukić Srni.
On je dodao da je u ovom momentu nemoguće predvidjeti kad će istraga biti završena niti hoće li se ili neće utvrditi postojanje krivičnog djela.
Rekonstrukcija travnate površine gradskog stadiona počela je 2014. godine. Međunarodni tender za izbor izvođača radova raspisao je grad Prijedor i u poslovima je učestvovalo više izvođača. U finansijskoj konstrukciji učestvovali su UEFA sa oko 180.000 KM i grad Prijedor sa oko 100.000 KM.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Iz ovoga se vidi da ce se na tome i zavrsiti....dakle ne spominju se izvodjaci, a svi znamo da ih nije bilo vise nego samo jedan. I sve je mozda...dakle bolje da mi vise ne izlaze sa ovim pricama u novine jer mi se dize pritisak.Prijedor je napisao/la:

- BatistutA19
- Kontakt:
Pozzz prijedorcani sad malo reprezentacija al opet blizi vam se Celil sta ocekujete onako realno na formu na igrace na igru .Jel vas strah Celika il mislite lahko pobjedit i jestel odustali il se nadate opstanku a steta Prijedor nije mali grad zasluzuje jaci klub i znatel da sve i jedna utakmica u Prijedoru zavrsena rezultatom 1-1 ..
Po meni iks u glavuBatistutA19 je napisao/la:Pozzz prijedorcani sad malo reprezentacija al opet blizi vam se Celil sta ocekujete onako realno na formu na igrace na igru .Jel vas strah Celika il mislite lahko pobjedit i jestel odustali il se nadate opstanku a steta Prijedor nije mali grad zasluzuje jaci klub i znatel da sve i jedna utakmica u Prijedoru zavrsena rezultatom 1-1 ..

? &
- BatistutA19
- Kontakt:
I po meni nerjeseno mada sve je moguce da bude .Valjda ce teren bit normalan..Nije mi jasno za teren kako su vas pokrali dobili ste pare od saveza preko uefe a nista niste napravili..Debelo vas je neko pokro prevario..Mogli ste imati teren extra ko npr Radnik sto je uradio .Lijepa ona tribina i mozda jos jednu i bolju za goste mogla i mlada reprezentacija igrat al travnjak je cista nula ..pozzzPrijedor je napisao/la:Po meni iks u glavuBatistutA19 je napisao/la:Pozzz prijedorcani sad malo reprezentacija al opet blizi vam se Celil sta ocekujete onako realno na formu na igrace na igru .Jel vas strah Celika il mislite lahko pobjedit i jestel odustali il se nadate opstanku a steta Prijedor nije mali grad zasluzuje jaci klub i znatel da sve i jedna utakmica u Prijedoru zavrsena rezultatom 1-1 ..Em tradicija em obe ekipe tvrd orah...
Istraga je u toku kazu odgovarace neko ali znas i sam da od toga nema nista... Bice fina posjeta kao i uvijek protiv celika, neka pobjedi bolji fudbalBatistutA19 je napisao/la:I po meni nerjeseno mada sve je moguce da bude .Valjda ce teren bit normalan..Nije mi jasno za teren kako su vas pokrali dobili ste pare od saveza preko uefe a nista niste napravili..Debelo vas je neko pokro prevario..Mogli ste imati teren extra ko npr Radnik sto je uradio .Lijepa ona tribina i mozda jos jednu i bolju za goste mogla i mlada reprezentacija igrat al travnjak je cista nula ..pozzzPrijedor je napisao/la:Po meni iks u glavuBatistutA19 je napisao/la:Pozzz prijedorcani sad malo reprezentacija al opet blizi vam se Celil sta ocekujete onako realno na formu na igrace na igru .Jel vas strah Celika il mislite lahko pobjedit i jestel odustali il se nadate opstanku a steta Prijedor nije mali grad zasluzuje jaci klub i znatel da sve i jedna utakmica u Prijedoru zavrsena rezultatom 1-1 ..Em tradicija em obe ekipe tvrd orah...

? &
- BatistutA19
- Kontakt:
Kod nas samo istrage al nista konkretno al zalosno je dobili ste dobre pare a travnjak nula .Neko je tu kupio travu neku za 1000 maraka bezveznu a ostatak u dzep svoj a i ostalo drenaza nula ..U Subotu vidjecemo nek pobjedi bolji bice tvrda tekma a tradicija u Prijedoru mirise na 1-1:...pozzz
-
- Kontakt:
To samo govori koliki su to majstori za šanuti....BatistutA19 je napisao/la:Kod nas samo istrage al nista konkretno al zalosno je dobili ste dobre pare a travnjak nula .Neko je tu kupio travu neku za 1000 maraka bezveznu a ostatak u dzep svoj a i ostalo drenaza nula ..U Subotu vidjecemo nek pobjedi bolji bice tvrda tekma a tradicija u Prijedoru mirise na 1-1:...pozzz

Teren super, vrijeme idealno, interesovanja ima… Bice to fin fudbalski dan u Prijedoru 

? &
@Prijedor jesi bio na tekmi??Kakva je tekma bila jel bilo kakvih sansi?pozz
moSa likCe
nikakva, vjerujem da je zanimljivije bilo pratiti preko teleteksta
Par polusansi Celika, dva puta jedan na jedan sa golmanom ste promasili i jednu precku ste pogodili… Rudar dosta slabije izgledao, nemocni su bili napadaci nasi naspram onog grmalja od stopera broj 5jagamu je napisao/la:@Prijedor jesi bio na tekmi??Kakva je tekma bila jel bilo kakvih sansi?pozz

? &
Hvala za izvjestaj
znaci nismo tolike tarabe bili.Mislim da je ta 5 povratnik u Celik Dzidic slobodno mogu reci jedan od najboljih stopera u ligi trenutno.Nadam se da se vracate u Premijer ligu prvom prilikom jer Prijedor zasluzuje stabilnog premijerligasa bolje Rudar nego Krupe, Obarske itd.

moSa likCe
-
- Kontakt:
Pa mi se vracamo svakako, jer ako sad Krupa udje nema nam ko parirati onda u RS. Mi se trebamo okrenuti razigravanju nasih mladjih igraca ovih par kola. Da malo oni osjete utakmice PL. Onda opet gostovanja Donji Sepak i slicno.jagamu je napisao/la:Hvala za izvjestajznaci nismo tolike tarabe bili.Mislim da je ta 5 povratnik u Celik Dzidic slobodno mogu reci jedan od najboljih stopera u ligi trenutno.Nadam se da se vracate u Premijer ligu prvom prilikom jer Prijedor zasluzuje stabilnog premijerligasa bolje Rudar nego Krupe, Obarske itd.

- djoleprijedor
- Kontakt:
Forsirati igrače iz omladinskog pogona,iz Prijedora i Krajine generalno.Sa strane dovesti samo igrače koji prave RAZLIKU a ne one što već imamo u gradu
Uvijek smo imali dobre mlade igrače.Ako treba,dobru generaciju pustiti da igra i 2-3 sezone u 1.ligi RS-a,a onda ih tako uigrane i sa iskustvom određenim malo pojačati i ići na 1.mjesto i povratak u PL,gdje će igrati bitnu ulogu a ne stalno se klati za opstanak 

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Pa uvijek je takva prica, samo od price nema nista. Na kraju igraju neki debili i debeli bek, a svima je jasno da u svakoj generaciji nasih djecaka ima bar jedan koji se istice i koji moze da se uvrsti u prvi tim. A sto se tice igraca sa strane, zanimljivo je da su se mnogi koje su ovaj prelazni rok pokusali da dovedu zahvalili na ponudi jer kako oni kazu "culi su da u Prijedoru uprave nisu korektne". Toliko o prethodnim upravama i ljudima u klubu....uz sve lose rezultate i kriminalne transfere dodje i ova prica sa travom.djoleprijedor je napisao/la:Forsirati igrače iz omladinskog pogona,iz Prijedora i Krajine generalno.Sa strane dovesti samo igrače koji prave RAZLIKU a ne one što već imamo u graduUvijek smo imali dobre mlade igrače.Ako treba,dobru generaciju pustiti da igra i 2-3 sezone u 1.ligi RS-a,a onda ih tako uigrane i sa iskustvom određenim malo pojačati i ići na 1.mjesto i povratak u PL,gdje će igrati bitnu ulogu a ne stalno se klati za opstanak
Ja se uvijek nadam pozitivnim stvarima, uvijek mislim da ce u klub uci neko kome je stalo bar malo do Rudara, Prijedora i onih ljudi sto ih godinama prate. Cini mi se samo da su neki ljudi nanijeli toliku stetu klubu da vise niko i nece da se bakce sa seljackim Rudarom.
Ama ljudi najzalosnije je sto su otjerali narod sa stadiona, uvijek smo imali dobru posjetu...
? &
-
- Kontakt:
Prijedor je napisao/la:Ama ljudi najzalosnije je sto su otjerali narod sa stadiona, uvijek smo imali dobru posjetu...
Pa sta se desava je li to grad prestao da daje podrsku tj opstina ili uprava samo misli kako da sta uzme u djep.Steta Rudar ima tradiciju I uvijek je bio u vrhu tj nije bio neka provincijalna ekipa .Rudar je bio ekipa za respect.U svakom slucaju nadam se povratku nakon jedne sezone u prvoj ligi.
Sa 100.000+ stanovnika Prijedor je davno dobio status gradakakanjac62 je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ama ljudi najzalosnije je sto su otjerali narod sa stadiona, uvijek smo imali dobru posjetu...
Pa sta se desava je li to grad prestao da daje podrsku tj opstina ili uprava samo misli kako da sta uzme u djep.Steta Rudar ima tradiciju I uvijek je bio u vrhu tj nije bio neka provincijalna ekipa .Rudar je bio ekipa za respect.U svakom slucaju nadam se povratku nakon jedne sezone u prvoj ligi.

? &