Kolko ti je dnevnica??molotovljev je napisao/la:Trenutno nema.miden je napisao/la:I šta onda? Šta su oni, nedodirljivi? Nema boljih i spozobnijih od njih?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- molotovljev
Što pitaš, treba li ti šta para da ti posudim?adem993 je napisao/la:Kolko ti je dnevnica??molotovljev je napisao/la:Trenutno nema.miden je napisao/la:I šta onda? Šta su oni, nedodirljivi? Nema boljih i spozobnijih od njih?
F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Molotovljev ne ofiraj se, pricas gluposti vec sedmicu dana.
Ljudi te ubiju argumentima, cinjenicama, jasnim stvarima, a tvoj argument je da ti vjerujes ovim ljudima.
Nemoj ba opet te molim
Ljudi te ubiju argumentima, cinjenicama, jasnim stvarima, a tvoj argument je da ti vjerujes ovim ljudima.
Nemoj ba opet te molim
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- molotovljev
Produži ba, kontaš... šta tebe boli racku šta ja pričam.FrancescoTotti je napisao/la:Molotovljev ne ofiraj se, pricas gluposti vec sedmicu dana.
Nemoj ba opet te molim
eto vama ću vjerovati...
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 28 mar 2016, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Je li grijeh ako ja zelim da mi klub bude bolji i ako smatram da se realno puno vise moglo uraditi sa postojecim kapacitetima?molotovljev je napisao/la:Loše stvari? hmm... Stvar je u tome da li ti kao pojedinac ili ja nebitno, vjeruješ ovim ljudima ili ne. Ja vjerujem.
P.S. I fakat bespotrebno ti je to racku i sllicni pokusaji vrijedjanja sugovornika.
Mozemo se ne slagati, ali nema potrebe da se vrijedjamo. Svako od nas svakoga moze blokirati i staviti na ignor listu.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neka ga bolan.
Ocigledno ovu tematiku uzima previse licno.. Sto li
Mene placaju da pljujem po hupravi al idalje imam manju dnevnicu od koktela
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nadam se da ce Dino Selimovic dobiti svoju ulicu u Sarajevu, a i neki spomenik ne bi bilo loše skuckati. Naš novi stadion nazvati po Kusturici, covjek je to zasluži s obzirom na to koliko fura raju sa tom šupljom.
Das Ist Walter
Estadio di Dino
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- molotovljev
Nije grijeh naravno, svi mi želimo najbolje za naš klub, ali nekad u toj želji pretjerujemo tako da stvaramo kontraefekat i na krajuEvander je napisao/la:Je li grijeh ako ja zelim da mi klub bude bolji i ako smatram da se realno puno vise moglo uraditi sa postojecim kapacitetima?molotovljev je napisao/la:Loše stvari? hmm... Stvar je u tome da li ti kao pojedinac ili ja nebitno, vjeruješ ovim ljudima ili ne. Ja vjerujem.
P.S. I fakat bespotrebno ti je to racku i sllicni pokusaji vrijedjanja sugovornika.
Mozemo se ne slagati, ali nema potrebe da se vrijedjamo. Svako od nas svakoga moze blokirati i staviti na ignor listu.
uradimo nešto što nismo trebali. Ovo je zaista opširna tema i teško je procijeniti koliko smo mogli uraditi, mada i ja sam više
očekivao svakako, ali opet kažem sebi ma biće to abd onako kako smo zamislili samo treba malo strpljenja.
Iskreno ja sam više očekivao od Tana, tako da lakše podnosim tešku situaciju i zbog toga dajem podršku ovim ljudima jer im
je iekako neophodna, ne zbog toga da bi oni ostali u klubu iako to zaslužuju za sav svoj uloženi trud, nego što smatram da bi
nam ta podrška došla kao vjetar u leđa i vjerujem da bi bili puno jači...
F.K.SARAJEVO
-
bordobijeli
- Kontakt:
na koji nacin mislite dovesti novu upravu 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ama ba necemo mi dovodit upravu hahahah ko smo to mi?
Tan ima sve u svojim rukama, i kako se prica to je vec gotova stvar. Nova uprava ce doci. Nema potrebe da stvaramo tenzije ovdje na forumu.
Ako neko ima kakvu rodbinu trenutno u klubu nek izmoli kakav dres, dok se jos moze
Tan ima sve u svojim rukama, i kako se prica to je vec gotova stvar. Nova uprava ce doci. Nema potrebe da stvaramo tenzije ovdje na forumu.
Ako neko ima kakvu rodbinu trenutno u klubu nek izmoli kakav dres, dok se jos moze
Mi niti mozemo otjerati, niti mozemo dovesti bilo koga. Tan je taj koji smijenjuje ili postavlja. Odnosno, to moze neko koga Tan odredi da sprovede.bordobijeli je napisao/la:na koji nacin mislite dovesti novu upravu
- molotovljev
Ti baš čvrsto odlučio da zakuhaš samnom. Dobro mališa, nije problem.FrancescoTotti je napisao/la:Neka ga bolan.
Samo da ti kažem ovo; da je mišljenje navijača Sarajeva ( sa tri foruma) da si ti najveći prevrtljivac od svih.
Čak su te pojedini od milja prozvali @kako_vjetar_puše
F.K.SARAJEVO
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Postujem. Ovo je vec Molotovljev kakvog sam ja zapamtio. Imas svoj stav i to postujem.molotovljev je napisao/la:Nije grijeh naravno, svi mi želimo najbolje za naš klub, ali nekad u toj želji pretjerujemo tako da stvaramo kontraefekat i na krajuEvander je napisao/la:Je li grijeh ako ja zelim da mi klub bude bolji i ako smatram da se realno puno vise moglo uraditi sa postojecim kapacitetima?molotovljev je napisao/la:Loše stvari? hmm... Stvar je u tome da li ti kao pojedinac ili ja nebitno, vjeruješ ovim ljudima ili ne. Ja vjerujem.
uradimo nešto što nismo trebali. Ovo je zaista opširna tema i teško je procijeniti koliko smo mogli uraditi, mada i ja sam više
očekivao svakako, ali opet kažem sebi ma biće to abd onako kako smo zamislili samo treba malo strpljenja.
Iskreno ja sam više očekivao od Tana, tako da lakše podnosim tešku situaciju i zbog toga dajem podršku ovim ljudima jer im
je iekako neophodna, ne zbog toga da bi oni ostali u klubu iako to zaslužuju za sav svoj uloženi trud, nego što smatram da bi
nam ta podrška došla kao vjetar u leđa i vjerujem da bi bili puno jači...
Smatras da ono stoo su ucinili je dovooljno da zakamufllira propuste. Mozda i jeste.
Razlika izmedju tvog I mog misljenja je da ja ne smatram dovoljnim ono sto su uraadili nekad ranije. Relevantnije mi je sta su uradili unazad godinu dana.
Mozda ja grijesim, ali to je moje misljenje.
Ok je da imaju kredite za stvari od raanije, ali nije ok da su ti krediti beskonacni.
Ako se lose radi u necemi, onda je neko kriv i mora preuzeti odgovornost i sankcije za to.
Svi mi zivimo od onog danas sta uradimo.
Nigdje zvanično ne piše za krov ni u FS BiH niti u UEFA pravilima, guglajte malo ljudinije stojafico je napisao/la:Imam jedno pitanje vezano oko stadiona. Koliko znam od sljedece sezone 2016/17, svaki stadion će morati imati određeni dio tribina natkriven. Nisam siguran koliko tacno mjesta. Eh sad, bez obzira ko nam sjedio u Upravi preko ljeta, da li mislite da bismo mogli natkriti npr. istok, bez ikakvog nadograđivanja, samo da se izgradi krovna konstrukcija? Koliko je ova ideja realna? Nadam se da nam ovi iz Saveza nece ''izaći u susret'' i uvažiti nam to što je loža natkrivenaRealno krovna konstrukcija se može izgraditi za kratak period, oni iz Lištice su prošlo ljeto natkrili onu drugu tribinu.
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- molotovljev
Postavlja se pitanje; da li je do njih i da li su uopšte mogli uraditi nešto više unazad godinu dana? Upravo iz razloga jer smo
očekivali puno više od Tana, pa vjerovatno su i oni isto očekivali. Puno smo eksperimentisali unazad godinu dana, pa i dvije,
a morali smo tako, to nam sad puno znači... Da bi nešto više napravili, Boga mi potrebno je vrijeme, iskustvo, novac, trpiti
kritike, podvale itd. A, taman smo došli do tog posljednjeg nivoa i posle bi to išlo puno lakše i jednostavnije, osim ako se
sad ponovo ne vratimo na početak...
očekivali puno više od Tana, pa vjerovatno su i oni isto očekivali. Puno smo eksperimentisali unazad godinu dana, pa i dvije,
a morali smo tako, to nam sad puno znači... Da bi nešto više napravili, Boga mi potrebno je vrijeme, iskustvo, novac, trpiti
kritike, podvale itd. A, taman smo došli do tog posljednjeg nivoa i posle bi to išlo puno lakše i jednostavnije, osim ako se
sad ponovo ne vratimo na početak...
F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ni sa kim ja nemam namjeru kuhat preko foruma, nisam toliko bolestan...molotovljev je napisao/la:Ti baš čvrsto odlučio da zakuhaš samnom. Dobro mališa, nije problem.FrancescoTotti je napisao/la:Neka ga bolan.
Samo da ti kažem ovo; da je mišljenje navijača Sarajeva ( sa tri foruma) da si ti najveći prevrtljivac od svih.
Čak su te pojedini od milja prozvali @kako_vjetar_puše
Prozvan na tri foruma a osim ovoga napisao desetak postova na infu i jedan na sport1ba... I na tim forumima imam ovaj isti nick jer nisam osoba koja se skriva i ne misli ono sto napise!
Jedino kad sam promjenio misljenje na ovom forumu je u vezi uprave, noc prije revansa sa slobodom!
Do tad su imali moju podrsku!
I to je jedini razlog zasto ti tako pricas prema meni i zasto psujes.
U najmanju ruku prvi rod je u upraviFrancescoTotti je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Nije mi niko iz familije u Upravi, uostalom šta tebe boli racku i da jeste.
Oda se coek sam tako
Mene prosto frustrira kad vidim sta ljudi u drugim klubovima rade sa puno manje mogucnosti u odnosu na one koje mi imamo ili koje smo imali,prvenstveno u sportskom dijelu.
I nemojte mi sada spominjati vracene dugove,akademiju ili kamp! Sve je to bio dogovor i uslov da Tan preuzme upravljacka prava,da rijesi sve ovo pobrojano.
A evo unazad godinu dana svjedoci smo stagnacije,cak i nazadovanja. Dakle uradilo se ono sto je svakako moralo biti uradeno Tanov ulaskom u klub i nakon toga nista.
Kako bi se sta uradilo da Tan nije ni dosao?! A evo vidimo druge klubove puno toga uradise i postigose,a nemaju Tana nikako!
I nemojte mi sada spominjati vracene dugove,akademiju ili kamp! Sve je to bio dogovor i uslov da Tan preuzme upravljacka prava,da rijesi sve ovo pobrojano.
A evo unazad godinu dana svjedoci smo stagnacije,cak i nazadovanja. Dakle uradilo se ono sto je svakako moralo biti uradeno Tanov ulaskom u klub i nakon toga nista.
Kako bi se sta uradilo da Tan nije ni dosao?! A evo vidimo druge klubove puno toga uradise i postigose,a nemaju Tana nikako!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bvsic, OzmoodPinglewood, Sazg, Vanja8 i 30 gostiju.