Mi se zakacimo za Evropu samo nam ona u glavi jel smo odigrali 2 tekme da se preko ljeta ima šta gledat to je nama citv svijet vamo mlatni 5 utakmica na strani i onda nam mozes prodavat muda pod bubrege , doslo je vrijeme da se radi nesto i na stadionu i na poboljsanju svega **** samo i igrace da svrsavamo na njih a oni odigraju 2 tekme na ljeto mogu i domaci sto igraju za kilo faširanog igrat 2 tekme na ljeto , eto Radnik zamalo da ce se domoc Evrope a sta ima ulozeno igraci neki dovedeni tamo vamo a mi ispkasapili pare i sad da se zadovoljis Evropom te 2 tekmice i to je tozagorski je napisao/la:Mene prosto frustrira kad vidim sta ljudi u drugim klubovima rade sa puno manje mogucnosti u odnosu na one koje mi imamo ili koje smo imali,prvenstveno u sportskom dijelu.
I nemojte mi sada spominjati vracene dugove,akademiju ili kamp! Sve je to bio dogovor i uslov da Tan preuzme upravljacka prava,da rijesi sve ovo pobrojano.
A evo unazad godinu dana svjedoci smo stagnacije,cak i nazadovanja. Dakle uradilo se ono sto je svakako moralo biti uradeno Tanov ulaskom u klub i nakon toga nista.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- molotovljev
Ne znam što vam to treba da vrijeđate na takav način i onda kad vam se odgovori plačete...Zip je napisao/la:U najmanju ruku prvi rod je u upraviFrancescoTotti je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Nije mi niko iz familije u Upravi, uostalom šta tebe boli racku i da jeste.![]()
Oda se coek sam tako![]()
U stvari, želite na taj način nekoga da natjerate da promijeni mišljenje tako što ćete ga nazvati plaćenikom i sl. Igrate igru.
Nemate dovoljan broj glasova, treba vam podrška? Od mene je nećete dobiti.
F.K.SARAJEVO
Po meni, greske su se mogle trpiti do ove sezone. I bas kad smo svi ocekivali da su se te neke djecije bolesti prebrodile, da su sami skontali neke stvari, nama se desi najgora sezona od dolaska Tana.
Toliko toga loseg se nakupilo da to vise nije jednostavno ni ocistiti sve.
I da im damo podrsku nakon svega, sta dobijamo sa tim?
Uvjerili smo se da ne uce na vlastitim greskama i da ih ponavljaju.
Sa jedne strane, mi navijaci smo isto krivi.
Tapsali smo ih po ramenu I kad nije trebalo. Dan poslije titule smo trebali kritikovati, jer je itekako bilo mjesta za kritiku.
Nije nam strano nikom da se pocnemo oholo ponasati, kad nam se moze. Upravo to su uradili pojedini iz uprave. Mislili su da su nedodirlljivi i bezgresni.
Sad je sva ova nasa kritika bezvrijedna. Trebamo se konsolidovati, zavrsiti sezonu sto bolje mozemo, a onda sjesti I pogledati istini u oci. Sami sebi svi trebaju priznati neke stvari.
Putem koj smo krenuli, ne moze se dalje. Da li ce se mijenjati ljudi ili samo politika, vidjet cemo.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Toliko toga loseg se nakupilo da to vise nije jednostavno ni ocistiti sve.
I da im damo podrsku nakon svega, sta dobijamo sa tim?
Uvjerili smo se da ne uce na vlastitim greskama i da ih ponavljaju.
Sa jedne strane, mi navijaci smo isto krivi.
Tapsali smo ih po ramenu I kad nije trebalo. Dan poslije titule smo trebali kritikovati, jer je itekako bilo mjesta za kritiku.
Nije nam strano nikom da se pocnemo oholo ponasati, kad nam se moze. Upravo to su uradili pojedini iz uprave. Mislili su da su nedodirlljivi i bezgresni.
Sad je sva ova nasa kritika bezvrijedna. Trebamo se konsolidovati, zavrsiti sezonu sto bolje mozemo, a onda sjesti I pogledati istini u oci. Sami sebi svi trebaju priznati neke stvari.
Putem koj smo krenuli, ne moze se dalje. Da li ce se mijenjati ljudi ili samo politika, vidjet cemo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
vidim raja je upoznata shta che tan uraditi na kraju sezone,ma zukanovic i kinosvra su male mace[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Trebaju svi sjesti za sto i popricati , ne znam koji je k urac selimovicu trebalo da se sastaje sa husicem ili dogovara .. ovako omalozavao i nas i klub i igrace .. Ibrak to je crv u jabuci , radi njega pola dijela jabuke je truhla sad kad je ostranjen treba i taj dio jabuke osjeci ...
Ma nama tako malo fali da budemo po svemu broj jedan.
Imamo situaciju da nam niko ne stoji iznad glave sa tuzbama I sllicno.
Imamo najbolje mlade igrace u drzavi.
Imamo solidan prvi tim, koji uz samo par pojacanja ce opet biti najaci u ovoj ligi.
Fali nam samo neko da to ukomponuje i povede na pravi nacin.
Imamo situaciju da nam niko ne stoji iznad glave sa tuzbama I sllicno.
Imamo najbolje mlade igrace u drzavi.
Imamo solidan prvi tim, koji uz samo par pojacanja ce opet biti najaci u ovoj ligi.
Fali nam samo neko da to ukomponuje i povede na pravi nacin.
Nas zenski tim ostvaruje nase snove, omjer 14-0-0, gol razlika 91-1 sunce ti poljubim!
Ucite pickice muske! Sreca njihova pa Bulic nije manager i zenama, inace bi nam razjebao i ovaj tim! I sreca pa nema nekog velikog novca u zenskom fudbalu, pa feminizirani ne moze i tu dovesti Muminovice i taldzije.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Priznaj da ti djevojka igra fudbal u klubu, pa ih zato hvalisjoker90 je napisao/la:Nas zenski tim ostvaruje nase snove, omjer 14-0-0, gol razlika 91-1 sunce ti poljubim!Ucite pickice muske! Sreca njihova pa Bulic nije manager i zenama, inace bi nam razjebao i ovaj tim! I sreca pa nema nekog velikog novca u zenskom fudbalu, pa feminizirani ne moze i tu dovesti Muminovice i taldzije.
[img]http://i.imgur.com/pTnCQEx.png[/img]
Manager sam Jasni Đokovic i Almi KamericEvander je napisao/la: Priznaj da ti djevojka igra fudbal u klubu, pa ih zato hvalis
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A sta su to jos ocekivali? Da im halali bacene pare na Stepanova, Alispahica, Ikandea, Kostice, Protice itd..., i gurne jos love da oni nastave po svom? Mislim da je samo Tan mogao ocekivati vise od njih.molotovljev je napisao/la:Postavlja se pitanje; da li je do njih i da li su uopšte mogli uraditi nešto više unazad godinu dana? Upravo iz razloga jer smo
očekivali puno više od Tana, pa vjerovatno su i oni isto očekivali.
Sto se tice vjerujes, ne vjerujes, nije ovo vjerska ustanova. Vjerujem u ono sto vidim. Vjerujem da smo treci, sa ekipom koja ce tesko i to zadrzati. Vjerujem da smo ispali iz kupa. Vjerujem da seljaci ispiraju usta s nama po medijima. I zbog svega navedenog, upravi ne vjerujem!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Najbolja recenica u postu!pasica je napisao/la:A sta su to jos ocekivali? Da im halali bacene pare na Stepanova, Alispahica, Ikandea, Kostice, Protice itd..., i gurne jos love da oni nastave po svom? Mislim da je samo Tan mogao ocekivati vise od njih.molotovljev je napisao/la:Postavlja se pitanje; da li je do njih i da li su uopšte mogli uraditi nešto više unazad godinu dana? Upravo iz razloga jer smo
očekivali puno više od Tana, pa vjerovatno su i oni isto očekivali.
Sto se tice vjerujes, ne vjerujes, nije ovo vjerska ustanova. Vjerujem u ono sto vidim. Vjerujem da smo treci, sa ekipom koja ce tesko i to zadrzati. Vjerujem da smo ispali iz kupa. Vjerujem da seljaci ispiraju usta s nama po medijima. I zbog svega navedenog, upravi ne vjerujem!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
Uglavnom smo dovodili igrače za koje nismo plaćali obeštećenje, odnosno slobodne igrače i usput gledalo se da to ne budu
neki anonimusi, već neka poznata imena. Istina ti igrači nisu bili na tom nivou, ali iz iskustva sa Saidom vjerovali smo da te
igrače možemo vratiti u pravu formu. Dakle, eksperimentisali smo. Vjerujem da bi drugačije bilo da je Tan izdvojio dva,tri miliona
za par igrača pod ugovorom... E to je ono što smo očekivali od njega, plus negativno iskustvo sa Ješićem i dobili smo ovakvu
situaciju. A, što se tiče 'vjerovanja' to se odnosi na konflikt sa Husićem.
neki anonimusi, već neka poznata imena. Istina ti igrači nisu bili na tom nivou, ali iz iskustva sa Saidom vjerovali smo da te
igrače možemo vratiti u pravu formu. Dakle, eksperimentisali smo. Vjerujem da bi drugačije bilo da je Tan izdvojio dva,tri miliona
za par igrača pod ugovorom... E to je ono što smo očekivali od njega, plus negativno iskustvo sa Ješićem i dobili smo ovakvu
situaciju. A, što se tiče 'vjerovanja' to se odnosi na konflikt sa Husićem.
F.K.SARAJEVO
Mi potpisemo ugovor sa panjem on dobije primanja ko reis .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Na kojeg reisa mislis ?Besic je napisao/la:Mi potpisemo ugovor sa panjem on dobije primanja ko reis .
Sabrine mi moje!
S obzirom koliko su para iskesirali na plate, i raskide, mogli su platiti odstetu za igrace koji bi bili kvalitet koji je potreban za osvajanje ove lige. To sto su oni "kontali" i eksperimentisali, to je njihov problem. Neko bi s nasim budjetom na pocetku sezone pojeo ligu. Dovedu Ikandea i Alispahica, daju im beton ugovore, a oni invalidi, bukvalno! Sta cemo s tim? Kako su prosli ljekarski kad imaju hronicne povrede? Ili je i to eksperiment?
Cuj negativno iskustvo s Jesicem, pa koliko smo mi takvih negativnih imali u zadnjih par godina? Ko dovodi te Jesice?
Cuj negativno iskustvo s Jesicem, pa koliko smo mi takvih negativnih imali u zadnjih par godina? Ko dovodi te Jesice?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Ha ha ha ha ha hanukleusmember je napisao/la:vidim raja je upoznata shta che tan uraditi na kraju sezone,ma zukanovic i kinosvra su male mace[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Dje je onaj Reuf? Mislim da bi nam on mogao reci hoce li biti nekih smjena i drugih desavanja.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- molotovljev
Jarane, baš sam se potrudio da prethodni post napišem u normalnom tonu, bez imalo agresivnosti, cinizma i ironije...pasica je napisao/la:S obzirom koliko su para iskesirali na plate, i raskide, mogli su platiti odstetu za igrace koji bi bili kvalitet koji je potreban za osvajanje ove lige. To sto su oni "kontali" i eksperimentisali, to je njihov problem. Neko bi s nasim budjetom na pocetku sezone pojeo ligu. Dovedu Ikandea i Alispahica, daju im beton ugovore, a oni invalidi, bukvalno! Sta cemo s tim? Kako su prosli ljekarski kad imaju hronicne povrede? Ili je i to eksperiment?
Dok sa druge strane ti meni pucaš kontru, dosta agresivno, što samim tim znači da ako nastavimo diskutovati da će to otići
u drugom pravcu i na kraju će ponovo administrator biti prinuđen da reaguje.
F.K.SARAJEVO
Jel Kadusic ovo ima 3 zuta? Nece igrati u Bl?