dema je napisao/la:kobe protiv bostona ima 40% sut a u karijeri 45% mislim da bi on morao popravit to i eksplodirat te ako hoce u drustvo velikana pogledajte samo brojke magica birda ili jordana u finalima on mora bar 1 u seriji otic preko 40 poena i pokazat da je sposoban bit medu najvecim ja to cekam pa vidjecemo ne smije gubit ovoliko lopti jer ak bynum ne bude mogao onda on mora povuc jos vise
1.Zaboravljas da Kobe igra pod nekoliko veoma teskih povreda a uz to igra 40 minuta po mecu uz velike napore sa Rondom u odbrani i u napadu gdje su na njega fokusirana minimalno 2 igraca
2.U ove zadnje 2 utakmice ostajao je bez snage u zadnjoj cevrtini tako da Lakersi moraju naci nacin kako da ga rasterete a ne da bude cilj da on sam dobija utakmice
3.Kobe da postigne 50 poena a Lakersi izgube i ti kao i vecina drugih bi rekli kako je on sebican,kako igra sam i kako nije pravi lider...tako da je najvaznije naci nacin da se pobjedi-a lakersi su dosad nasli nacin...2-2 u ovom trenutku je sasvim OK
4.Za izgubljene lopte se slazem ali nije 7 izgubljenih bas konstanta za kobe-ja tako da ce to sigurno biti manje u predstojecim mecevima