Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Djedo10
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Djedo10 » 26 mar 2016, 18:03

Svi se pitamo, kako je uopste moguce da ovaj covjek dobiva pozive u A tim??? :?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 19:18

totasef1 je napisao/la:
Ali ajd odigro je koliko je odigrao ali on nije odigrao nijednu DOBRU utakmicu u reprezentaciji.. Ili je bio neprimjetan i prosjecan ili ispodprosjecan.
Sta je trebao da uradi da bi bio iznadprosjecan, obzirom na pozicije koje je igrao? Da zabije hettrik sa pozicije stopera, ili? Da ukliza jos deset puta i presijece jos deset lopti?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 mar 2016, 19:23

Momčina Hadžić je, kako u reprezentaciji, tako i u Sturmu, odigrao svaku partiju onako veoma dobro, što je privuklo pažnju brojnih klubova širom Evrope, od kojih je najbrže reagovao Eskisehirspor, ekipa koja je bila zadnja na tabeli prilikom transfera.
Sturm, koji ga je doveo kao velikog talenta, nije mu želio produžiti ugovor i želio ga se riješiti što prije, čak u nekim utakmicama prije transfera nije bio standardan.

Naš univerzalac i patriota je mnogim stvarima kupio i navijače, a Boga mi i selektore i sada je neizostavan član reprezentacije i jedan od igrača u užem izboru za prvih jedanaest.
Naš patriota je imao najjači izmjereni udarac u Austrijskoj ligi, imao je par eurogolova, čak se omakne i neki autogo i to je sve dovoljno da se od njega očekuje da bude prevaga na svakoj poziciji koju može odigrati.

Ovo je realnost.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 26 mar 2016, 20:32

Besic je dosta navikan. Hadzic i Besic su u pet deka, mislim da bi neka rotacija bila najbolje rjesenje. Spominjati Cimirota i Grahovca je smjesno, ni jedan nema iskustvo Anela Hadzica.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 mar 2016, 20:34

PapeSusic je napisao/la:Besic je dosta navikan. Hadzic i Besic su u pet deka, mislim da bi neka rotacija bila najbolje rjesenje. Spominjati Cimirota i Grahovca je smjesno, ni jedan nema iskustvo Anela Hadzica.
Je l ti Anel neki rod?

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 26 mar 2016, 20:46

Rokoko87 je napisao/la:Momčina Hadžić je, kako u reprezentaciji, tako i u Sturmu, odigrao svaku partiju onako veoma dobro, što je privuklo pažnju brojnih klubova širom Evrope
Slazem se

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 26 mar 2016, 20:49

Rokoko87 je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:Besic je dosta navikan. Hadzic i Besic su u pet deka, mislim da bi neka rotacija bila najbolje rjesenje. Spominjati Cimirota i Grahovca je smjesno, ni jedan nema iskustvo Anela Hadzica.
Je l ti Anel neki rod?
Hadzic ima 12-13 nastupa za A repku, ima iskustvo SP, ima iskustvo i Bundeslige i turkse lige. Hoces da kazes da nije iskusnij od Grahovca i Cimirota?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 mar 2016, 20:50

Nemoj više molim te. :facepalm:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 mar 2016, 00:59

Znači ne vjerujem :lol:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 27 mar 2016, 01:04

PapeSusic je napisao/la:Hadzic i Besic su u pet deka.
:urnebes:
DD

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 mar 2016, 01:13

Naklatili ste se na momka, nevjerovatno je čitati neke komentare.
Da li je Anel Hadžić vrhunski igrač? Nije
Da li će donositi prevagu? Neće
Da li ćemo od njega očekivati maestralne poteze, uklizavanja i slično? Nećemo.
On je tu da zakrpi rupe, radi prljavi dio posla, da neprestano trči i to je to. Znači prosječan igrač koji još uvijek (koliko ja znam) nije napravio veći kiks koji nas je koštao nečega?
Cimirot kad se oporavi, njemu je klupa zagarantovana, a i poziv će doći u pitanje sa obzirom da će mu tim ispasti u 2. ligu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 mar 2016, 01:17

beze su se ovdje mnogi naklatili momku na ledja, ako momak nema kvalitet (mada nije da nema i da ne moze pomoci), krivite selektora koji ga je pozvao, a ne njega sto se odazvao jer kao i svaki igrac voli bio dio svoje repke!

kao sto sam maloprije napisao na drugoj temi, njegove dvije tekme koje je sticajem okolnosti odigrao na stoperskoj poziciji, odradio je vise nego korektno i kao takav pokazao da moze biti od pomoci

skontajte se malo, ako nije kvalitet za pocetni sastav, ne znaci da je po defaultu los i neupotrebljiv igrac ;)

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 27 mar 2016, 18:54

edoo3 je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Hadzic nije ničim zadužio ovu reprezentaciju da se može opravdati njegov poziv u reprezentaciju pogotovo jer je od debija za istu samo nazadovao u karijeri...

Šta mi smeta još ? Smeta mi što je došao " da se isproba " tj upao je na gotovo u selekciju za SP pa čak i igrao početnu postavu onu zadnju utakmicu protiv Irana ...

Ali ajd odigro je koliko je odigrao ali on nije odigrao nijednu DOBRU utakmicu u reprezentaciji.. Ili je bio neprimjetan i prosjecan ili ispodprosjecan.

Ja nemam ništa protiv momka lično ali imam protiv njegovog pozivanja u reprezentaciju jer smatram da uzima mjesto nekom perspektivnijem igraču kao što je Krunić ili Cimirot a na kraju krajeva uzima i mjesto Medunjaninu recimo koji je ipak dao svoj doprinos historijskom plasmanu na SP i bio jedan od nasih najboljih igraca te kvalifikacije
U rijec :thumbup: :thumbup:
Posve nebitan igrac za reprezentaciju, nit smrdi nit mirise, doduse ni ne moze drugacije kad se stalno krije na terenu.Ne znam uopste u kakvoj je on formi u Turskoj, ne pratim ga ali sve da je u odlicnoj on pored Cimirota nema mjesta na spisku.Medunjanin je klasa za njega iako je stariji od njega a trenutno u ovakvoj formi treba da ima prednost.Neko gore spomenu da nama smeta sto on pjeva himnu a ne smetaju nam pogreske Spahica, Vranjesa...to nije tacno, ja bih prvi volio da oni svi pjevaju himnu ali do himne postoji x stavki koje imaju prioritet nad istom.
Prvo treba poloziti ispit na travnjaku.Medjutim, kod njega iritira to sto on konstantno forsira taj neki patriotizam, vise nego bilo koji drugi nas igrac a teren manje vise.
Na svjetske smotre ne vodi pjevanje himni, bacanje selfija sa opisima "jedna jedina" nego kvalitet na travnjaku a on to nazalost nema.
To je to, pocne normalno iznositi svoje misljenje ma kako ono po meni ne bih rekao pogresno (vise radikalno) bilo, a onda se dofati himne, jedna si jedina, selfija i slicno. Ko si ti da mjeris neciji patriotizam i ocjenjujes je li pretjerao???? Cuj pretjerao sa patritizmom???? Sto se tice opaske koju fudbalski "znalci" cesto upotrebaljavaju i za Pjanica - nevidljivi igrac, lazni igrac i slicne salabajzerske fraze, to prolazi samo kod onih koji nikada ozbiljnije fudbal nius ne samo igrali nego i gledali. Cesto igrac dobije zadatak da pokriva prostor, da trci bez lopte kada nije u fokusu da daje loptu prvome do sebe i to je Anel radio prilicno solidno. Naravno da nije Jaja Ture, Alonso, niti Toni Kros, ali je bio najbolje sto smo tada imali i sasvim zasluzeno je igrao. Za dvije partije na poziciji centarhalfa i to protiv ekipa koje se se DIREKTNO plasirale od kojih je jedna u vrhu svjestskog fudbala, to ce naravno ovi sto smo ih ja i Virtual opisali naravno preskociti, zazmuriti...jer se to ne uklapa u njihovu bolest iako bi mogli to pokusati uzeti kao lijek, kao penicilin. Ako treba opet podvuci - osim protiv Izraela kada je cijala ekipa izlgedalo smijesno Anel Hadzic nije podbaciio niti jednu utakmicu i na svakoj je dao minimum ono sto se od njega ocekivalo i zasto je pozvan.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 27 mar 2016, 19:26

Nisam ja niko da evaluiram neciji patriotizam niti imam zelju da to radim.U deficitu ostalih fudbalskih sposobnosti i umjeća, on je taj koji forsira patriotizam i normalno je da će skoro svakog navijaca ove reprezentacije sam pomen Anela Hadzica asocirati na to.
Ne mrzim momaka niti imam bilo kakvu averziju prema njemu kao licnosti, prelisataj moje postove i vidjet ces da nikad ama bas nikad niti jednog reprezentativca nisam vrijedjao kao sto se ovdje nerijetko radi ppa tako ni njega.Moje misljenje je da je on nedovoljno kvalitetan igrac za nasu reprezentaciju i da njegovim pozivanjem ne dobijamo nista (doduse ni ne gubimo) jer taj momak nikad nije donio ni najmanju prevagu na terenu a odigrao je 600 minuta za reprezentaciju sto nije malo.Koji je onda smisao pozivati igraca od koje nemas nikakve koristi osim da zauzima mjesto kvalitetnijim od sebe.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2016, 20:26

Chinaglia je napisao/la:beze su se ovdje mnogi naklatili momku na ledja, ako momak nema kvalitet (mada nije da nema i da ne moze pomoci), krivite selektora koji ga je pozvao, a ne njega sto se odazvao jer kao i svaki igrac voli bio dio svoje repke!

kao sto sam maloprije napisao na drugoj temi, njegove dvije tekme koje je sticajem okolnosti odigrao na stoperskoj poziciji, odradio je vise nego korektno i kao takav pokazao da moze biti od pomoci

skontajte se malo, ako nije kvalitet za pocetni sastav, ne znaci da je po defaultu los i neupotrebljiv igrac ;)
Odlican post.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 27 mar 2016, 20:49

Sabinho je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:beze su se ovdje mnogi naklatili momku na ledja, ako momak nema kvalitet (mada nije da nema i da ne moze pomoci), krivite selektora koji ga je pozvao, a ne njega sto se odazvao jer kao i svaki igrac voli bio dio svoje repke!

Odlican post.
Upravo to, Anel nije igrač svjetske klase, a mi u reprezentaciji imamo samo par takvih igrača. Kvalitet za prve postave nije jer imamo popunjena ta mjesta, ali u ovom slucaju kada nema ni Susica, ni Cimirota on uvijek moze naci svoje mjesto. Ima tu konkurencije sigurno, ali i zavisi kakav je protivnik i zavisi hoce li praviti drustvo besicu nazad, ili ce mijenjati pjanica naprijed.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 28 mar 2016, 03:07

Placenici finansirani od strane menadzera Zukanovica i Cimirota ne odustaju, dzabe transfer i odlicna minutaza Hadzica u jakoj turskoj ligi.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 28 mar 2016, 10:54

PapeSusic je napisao/la:Placenici finansirani od strane menadzera Zukanovica i Cimirota ne odustaju, dzabe transfer i odlicna minutaza Hadzica u jakoj turskoj ligi.
:urnebes: :urnebes: :thumbup: :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 mar 2016, 19:30

Stekao sam dojam da bi Anel bio pozvan i da su na raspolaganju bili Cimirot, Susic, Jajalo i Milicevic. Jednostavno momak uvijek bude iz nekog razloga pozvan. U isto vrijeme jedan mladi igrac tipa Bajica ne moze igrati ni u U21. Nisu iste pozicije ali samo pokazivam kako nasi selektori razmisljaju. Nasa 3 napadaca su isti tip igraca a selektor poziva DM kojeg nikad nece staviti da igra u bilo kakvoj bitnijoj utakmici. Ovo sa Anelom mi uopce nije jasno. Ja osobno smatram da on ne moze pomoci u ekipi i njegov poziv prirodno uvijek oslabi jednu poziciju jer je pozivom njemu ukinut rezervni igrac na nekoj drugoj poziciji. Valjda ga zele prodati jer mu je trenutni klub na ivici 2-ge lige. Volio bi da ga Bazdarevic vise ne zove ili da ga ubaci u vatru sa Svicarcima na njegovoj prirodnoj poziciji umjesto Besica(drugo poluvrijeme) da se konacno uvjeri u njegove stvarne mogucnosti. Povlacenje ovakvih igraca uz ekipu ce nas kostati prije ili kasnije.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 mar 2016, 19:39

Dubrovnik touch down.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”