Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

HankMoody
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la HankMoody » 23 mar 2016, 01:27

Mnogi ne znaju da je Sigmundu Freudu srednje ime bilo husika, iz ove analize možemo vidjeti i zašto :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 23 mar 2016, 11:17

Husika je odlican poznavatelj nasih igraca, upravu je sto kaze da je Horic najbolji igrac bio u Celiku, a sad je i u DOmzalama, cak je i kapiten. Na ljeto vjerujem slijedi iskorak, a ako bi dobio poziv za repku da odigra neku prijateljsku kao naprimjer taj Kup u Japanu ili gdje vec to bi ubrzalo njegov transfer.
Opstanak moramo izboriti

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 mar 2016, 12:18

Kakav samo medijski pritisak vrse ovi sto guraju Baggia Husidica u reprezentaciju.. :damn:

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 23 mar 2016, 12:37

Goalgetter je napisao/la:Kakav samo medijski pritisak vrse ovi sto guraju Baggia Husidica u reprezentaciju.. :damn:
Da takav pritisak i guranje ima Horic dosad bi igrao u repci
Opstanak moramo izboriti

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 mar 2016, 13:10

Goalgetter je napisao/la:Kakav samo medijski pritisak vrse ovi sto guraju Baggia Husidica u reprezentaciju.. :damn:
Čovjek je Baggio. Mi se qrčimo previše. Talijani i sada obožavaju jednog Baggia, a mi drugom ne damo ni da prismrdi reprezentaciji. Baš smo stoka. :?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 23 mar 2016, 16:01

Najveca mi je glupost zvati u najbolju selekciju igrace jer su perspektivni, odnosno zbog onog sto bi oni eventualno mogli postati. Za najbolju selekciju trebaju igrati najbolji bez obzira da li imaju 22, 28 ili 33 godine. Horic iz Domzala ne zasluzuje poziv samo zbog toga sto bi on mogao napraviti ''dobar'' transfer na ljeto. Kad i ako ga napravi onda mozemo pricati o njegovom eventualnom pozivanju u reprezentaciju. Ako nema mjesta Bicakcic, koji je vjerovatno bolji igrac od svih u slovenskoj ligi, onda nema ni Horic.
S druge strane, u redu mi je pozvati igraca iz domace lige cisto radi promocije lige, da se u Evropi vidi da i kod nas ima dobrih igraca. Poziv je pomogao Cimirotu, pomoci ce sigurno i Duljevicu i Graovcu pri transferu i daljoj karijeri.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 mar 2016, 16:13

Jest da je poplacao puno tekstova ali mislim da treba dobiti sansu. Igra centralnog veznog a nije nam bas prevelika konkurencija na toj poziciji ako izuzmemo Pjanica. Standardan je u sve jacem i jacem MLS-u i ako nista zasluzio je da dobije svojih 90min. u prijateljskoj kao slag na dosadasnju karijeru i da omladinci nasih korijena u SAD-a vide da ne moraju igrati u Europi kako bi se culo da postoje.
Gledao sam ga 2 puta i mislim je sasvim solidan.
Nad tobom sunce najljepše sja

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 23 mar 2016, 17:40

pinoglavi je napisao/la:
Jest da je poplacao puno tekstova ali mislim da treba dobiti sansu. Igra centralnog veznog a nije nam bas prevelika konkurencija na toj poziciji ako izuzmemo Pjanica. Standardan je u sve jacem i jacem MLS-u i ako nista zasluzio je da dobije svojih 90min. u prijateljskoj kao slag na dosadasnju karijeru i da omladinci nasih korijena u SAD-a vide da ne moraju igrati u Europi kako bi se culo da postoje.
Problem je sto nije standardan, a neprestano se gura u repku preko avazovog sporta. Nekad prije je vjerovatno trebao biti pozvan, vec sada je druga prica.
Sto se tice Horica, ja mislim da je jako kvalitetan stoper, za svoju visinu je dosta brz, ima dobar pas i ne izbacuje loptu napamet prema veznoj liniji, solidan je u skoku, mozda se jedino slabije pozicionira, sto je recimo Zuki najjaca strana. Slicne visine je ko Sunjic, a dosta je brzi. Trenutno su ispred njega u repki vjerovatno Zukanovic, Bicakcic, Sunjic, Cocalic i Spahic (koji uskoro ide i umjesto njega bih ja ubacio Horica), ali vjerujte da nije mnogo losiji od navedenih (s nekima je u pet deka, a na njegov mlin svakako idu godine). Anicic je po meni losiji, Graovac isto, ali podrzavam njegovo pozivanje kao najboljeg stopera lige iz razloga koje ste vec navodili. Uvjeren sam da bi Horic pokazao da zasluzuje biti na okupljanjima samo da mu se pruzi prilika za to.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 mar 2016, 20:39

Samo kod nas internet "selektori" mogu pozeljkivati tipove poput Baggia :mrgreen: . Mogu glavu dati da ga niste nikad gladali, da jeste vrlo lahko je vidjeti da je momak katastrofa. Za njega je Anel Hadzic Pogba. Kakv Husidic, sta je vama. Gledao sam ga vise puta i momak nema kvaliteta za repku. On je propao u drugoj Svedskoj ligi.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 24 mar 2016, 08:32

kobe24 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Problem je sto nije standardan, a neprestano se gura u repku preko avazovog sporta. Nekad prije je vjerovatno trebao biti pozvan, vec sada je druga prica.
Sto se tice Horica, ja mislim da je jako kvalitetan stoper, za svoju visinu je dosta brz, ima dobar pas i ne izbacuje loptu napamet prema veznoj liniji, solidan je u skoku, mozda se jedino slabije pozicionira, sto je recimo Zuki najjaca strana. Slicne visine je ko Sunjic, a dosta je brzi. Trenutno su ispred njega u repki vjerovatno Zukanovic, Bicakcic, Sunjic, Cocalic i Spahic (koji uskoro ide i umjesto njega bih ja ubacio Horica), ali vjerujte da nije mnogo losiji od navedenih (s nekima je u pet deka, a na njegov mlin svakako idu godine). Anicic je po meni losiji, Graovac isto, ali podrzavam njegovo pozivanje kao najboljeg stopera lige iz razloga koje ste vec navodili. Uvjeren sam da bi Horic pokazao da zasluzuje biti na okupljanjima samo da mu se pruzi prilika za to.
SVe si fino objasnio, slazem se s tobom
Opstanak moramo izboriti

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 28 mar 2016, 19:50

kaze seforvic da nije kriv sto ne igra za nas, da nije bilo poziv-a.. ovake se stvari ne smiju desavati. :nene:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 28 mar 2016, 20:34

Boskvalitet je napisao/la:kaze seforvic da nije kriv sto ne igra za nas, da nije bilo poziv-a.. ovake se stvari ne smiju desavati. :nene:
Pusti suplju, covjek je bio pozivan u bosnu, cak i na ono okupljanje jednom koliko se sjecam. Zatim pricao sa dzekom i spahom i obecavao neke dolaske plus je sjecam se jednom dolazio u bosnu na dodjelu one nagrade ne znam koju je dobio tacno, ali je bilo neko pokroviteljstvo sportsport.ba i prenosilo se na hayat-u. Uglavnom lik je htio vjecito igrat za bosnu sve dok nije shvatio da ga svicarska hoce i da su jaci.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 mar 2016, 21:21

DeeWa je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:kaze seforvic da nije kriv sto ne igra za nas, da nije bilo poziv-a.. ovake se stvari ne smiju desavati. :nene:
Pusti suplju, covjek je bio pozivan u bosnu, cak i na ono okupljanje jednom koliko se sjecam. Zatim pricao sa dzekom i spahom i obecavao neke dolaske plus je sjecam se jednom dolazio u bosnu na dodjelu one nagrade ne znam koju je dobio tacno, ali je bilo neko pokroviteljstvo sportsport.ba i prenosilo se na hayat-u. Uglavnom lik je htio vjecito igrat za bosnu sve dok nije shvatio da ga svicarska hoce i da su jaci.
Svicarska nije jaca,izvini se citavom forumu poslije tekme!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 mar 2016, 21:32

Istina, zato mi igramo na EP a Švicarska ne.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 mar 2016, 21:43

PipiDugaCarapa je napisao/la:Istina, zato mi igramo na EP a Švicarska ne.
Moraas ti koplja ukrstiti sa nekim,samo kontra! :damn:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 mar 2016, 22:13

Naš veliki problem je što smo sami sebe izvikali, a ruku na srce, prosječna smo reprezentacija. Koje argumente ti imaš da bi potkrijepio izrečeno, odnosno da su slabiji od nas? Ljudi će za razliku od nas na EP, a igrali smo u relativno laganoj grupi. Nismo u stanju nadigrati enormno jaki Luksemburg, golove zabijaju sami sebi, molimo da ga Pjanić uvali iz slobodnjaka.. Nemamo igru, za šta je prvenstveno selektor odgovoran. Imamo nekoliko fudbalera koji igraju u dobrim klubovima, i to bi bilo to.. Čime smo mi zavrijedili toliko poštovanje? Nismo kompaktna reprezentacija, ne vidim bilo kakve kombinacije u igri, ne znamo istrčati kontru. Na našu veliku zalost, tako je. Koliko god mi pokušavali osporiti sve ovo, znamo dobro šta je istina.

Nije kontra, niti ukrštanje koplja. Jednostavno mislim tako, i trenutno nema naznaka da bi se moglo šta promijeniti.
Evo, ako ćemo imati rezultate, mozemo igrati kao Grčka kada je EP osvojila. Nemam nikakav problem sa tim, ali ni to nam baš ne ide od ruke..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 mar 2016, 23:22

Danasnja izjava Harisa Seferovica kako nije nikada bio pozvan u repku!!!
Ovaj momak uveliko laže !!! On i njegov otac su sve ljude izigrali jer je upravo Haris Seferovic dogovorio sa Ottmarom Hitzfeldom tadašnjim selektorom Švicarske igranje za tu zemlju!! Haris Seferovic je slagao Edina Dzeku i Emira Spahica koji su ga licno kontaktirali i pozvali na okupljanje reprezentacije BiH !!!
slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2016, 23:34

Lakoste je napisao/la:Danasnja izjava Harisa Seferovica kako nije nikada bio pozvan u repku!!!
Ovaj momak uveliko laže !!! On i njegov otac su sve ljude izigrali jer je upravo Haris Seferovic dogovorio sa Ottmarom Hitzfeldom tadašnjim selektorom Švicarske igranje za tu zemlju!! Haris Seferovic je slagao Edina Dzeku i Emira Spahica koji su ga licno kontaktirali i pozvali na okupljanje reprezentacije BiH !!!
slika
Lazov i djubre familiju mu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 mar 2016, 23:45

Ali kako su ovi kvazinovinari prosječnom glupom Bošnji utuvili u glavu da je Baggio igračina pa se na svakom postu priziva, nevjerovatno kakve ovce koje ne znaju svojom glavom mislit
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 mar 2016, 17:00

Treba traziti lijevog beka rezervnog, trenutno smo jedino na Kolasincu kojem je zamjena standardni stoper Zukanovic. Ne smije nam se desiti da Zukanovica moramo zrtvovati na beku u slucaju da ne mozemo racunati na Kolasinca. Nadam se da cemo saznati uskoro za koga ce se Subic odluciti, on bi mozda mogao biti taj rezervni bek.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, haklamas, Micron, Muumii, riki46, Shategabri, Yucca i 48 gostiju.