FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Orad1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 28 mar 2016, 13:29

Po mom misljenj je najbolje da odma slobodu dobijemo dok su nam ove laganije utakmice u ligi da mozemo na oba fronta izgurat.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 mar 2016, 13:58

I ja sam misljenja da je Radnik najbolja opcija. Zasto? Oni nemaju neku ekipu. Trener im je najveci adut al cini mi se da i on postaje procitana knjiga. Opasni su kad treba igrati na nulu i zato se slazem da bi na Grbavici bilo bolje prvu odigrati. Minimalna pobjeda bi znacila nas prolazak u finale jer oni ne znaju igrati napadacki i ganjati rezultat.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 mar 2016, 15:16

Siroki u polufinalu je moja zelja. U ocajnom su stanju, Musa je izgubio konce, a ni u klubu im nije bog zna kakva situacija. Oni su mozda igracki najbolji od ovih ekipa koje mozemo dobiti ali su u ovom momentu meni najpozeljniji.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 mar 2016, 15:34

Baš sam, kao štovatelj ovog kluba, uzbuđen zbog ovog što se dešava. Svaka čast svima koji su omogućili ovakav ogroman napredak u kratko vrijeme, a naklon navijačima i svima koji sudjeluju u ovoj akciji. A Sarajevo i država zaslužuju normalan nogometni stadion u glavnom gradu. Samo se nadam da će novi jug biti jednoetažna tribina. :D
Hayley <3

plavidokraja
Kontakt:

Post Postao/la plavidokraja » 28 mar 2016, 16:21

Ma ja da se pitam napravio bi zapad malog kapaciteta, i nek bude samo za sponzore, legende i celnike kluba :) dosta su nam 3 tribine :)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 mar 2016, 16:24

plavidokraja je napisao/la:Ma ja da se pitam napravio bi zapad malog kapaciteta, i nek bude samo za sponzore, legende i celnike kluba :) dosta su nam 3 tribine :)
Jesi cuo za VIP lozu? ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

djermanovic
Kontakt:

Post Postao/la djermanovic » 28 mar 2016, 17:27

Đermanović na štakama ozlijeđen ne znam šta je vidim ga pored terena gleda trening.
DINO SELIMOVIĆ ljakse svjetske klase, najveća ponuda u PREMIJER LIGI ZA IGRAČA LIGE JE ONA ŽELJEZNIČARA.

Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 28 mar 2016, 17:31

Svraka izgleda na izlaznim vratima Istre. Eh valjalo bi kad bi došao, Nije Messi nije Kaka :D

Sorry ako je već neko prije postavljao.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 mar 2016, 18:03

Nema on mjesta u Zelji igracki on Istri ne moze igrat a mi gradimo sampionski tim

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

plavidokraja
Kontakt:

Post Postao/la plavidokraja » 28 mar 2016, 20:29

sajo10 je napisao/la:
plavidokraja je napisao/la:Ma ja da se pitam napravio bi zapad malog kapaciteta, i nek bude samo za sponzore, legende i celnike kluba :) dosta su nam 3 tribine :)
Jesi cuo za VIP lozu? ;)
Cuo sam a i mozes to normalno reci bez arogancije Skandinavac

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 mar 2016, 20:36

Cuj skandinavac :urnebes: Svraka nije odigrao dvije utakmice posteno u prosloj i ovoj godini. Propao ko zeton :(
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 mar 2016, 20:44

plavidokraja je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Jesi cuo za VIP lozu? ;)
Cuo sam a i mozes to normalno reci bez arogancije Skandinavac
Zar si se stvarno naso uvrijedzen hahah izvinjavam se ;) :urnebes: Joj skandinavac.. pa mogao si bolje makar, svedjanin? :lol: Eh moj, kad bi znao skim se dopisujes, nikad nebi to napisao :) ali nek ja budem skandinavac a ti bosnjo. Ok? :urnebes: :urnebes:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 mar 2016, 20:53

Privatni chat prebacite na fb pa supljirajte. Hvala
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 mar 2016, 22:15

Ja da se pitam Grbavica bi na zapadu imala samo male tribine i tu bi se spucala pa hajde da kazemo manja zgrada sa nekih 3-4 sprata gdje bi imali sve sto je potrebno znaci: prostorije kluba, muzej kluba, teretana, neka sala za druzenje igraca + restoran, sobe za snimanje/prenos utakmica itd.. a recima istok bi bila malo veca tribina mozda sa dvije terase kao sto je danas sjever a jug fakat jedna tribina bez terase i neki kapacitet od nekih 25-30 hiljada to bi za mene bilo merak pravi.

Nesto ovako samo naravno podrazumjeva se manji kapacitet i nadkriven stadion.

slika
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 mar 2016, 22:20

Ovo stadion Boce?

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 mar 2016, 22:26

amazon je napisao/la:Ovo stadion Boce?
Da
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 28 mar 2016, 22:29

TikTak je napisao/la:Uz duzno postovanje i hvalu za sve sto je ucinio za naseg Zelju, Muamer danas nema mjesta u ekipi. Ne samo u prvih 11 nego i medju 18. Nama igraci Istre i ostalih cirkus ekipa nisu potrebni.
Bogme, dodje nama Zola bas iz te Istre! ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 mar 2016, 22:48

Da nije Zahirovic tu, Zola bi igrao svaku.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 mar 2016, 23:11

A hoces da kazes da Bekric nije istrosen kad je dosao? Da se razumijemo nemam neko posebno misljenje o dolazku Svrake, onako konstatujem.

CR7
Kontakt:

Post Postao/la CR7 » 28 mar 2016, 23:41

Kada su u posljednje vrijeme akutelne rijeci EVROPSKA GRBAVICA evo da posjetim nas na staru slavu, nesto sto ja cuvam jos kad je moj otac dolazio na utakmice. Nadam se da ce tako ponovo da navijaci iz cijele Bosne dolaze na stadion i pune tribine:
Ulaznice:
slika
slika

Mini zastava:
slika

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 12 gostiju.