BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Nije se niko usrao, samo smo izanalizirali da je Kukushkin večeras jasni favorit
Sheyi je napisao/la:U koliko bi trebalo početi?
oko 00:30
Idem se razbiti vinom,pivom i sl.Ne znam za vas,ali mene opasna trema puca 
Od početka 2014. godine, igrači koji su dobijali Rafu u narednim mečevima turnira imaju skor od 7 pobjeda (3 puta Novak) i 21 poraza
A ljudi, najjaci je kad se najmanje nadamo. E moj Damire, lik ce te istrest iz gaca veceras.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
bodi123 je napisao/la:Sta ste se usrali svi, kakav je to pesimizam ?
Ne mogu da vjerujem pojedinci pisu kao da Damir igra finale Wimbledona sa Federerom a ne mec 3. kola sa hebenim Kukushkinom. Rafa je proslost Damir ce uci u mec samo sa mislima na Kukushkina a drugo je ako ga covjek pobjedi jer realno je u ovom trenutku u boljoj formi a i otvorio mu se zrijeb ispadanjem Rafe. Damire samo hrabro i ja ocekujem makar set, pa sta Bog dadne.
Na početku "kakav je to pesimizam?", a na kraju "Damire samo hrabro i ja ucekujem makar set".
Ovo je još jedan turnir za iskorak na ATPu, jednom nije iskoristio, ovaj put bi trebao.
Damire, dobro razmisli hoćeš li biti miran i igrati onako kako znaš ili ćeš radi svoje nervoze i ostalog upropastiti još jednu priliku.
Damire, dobro razmisli hoćeš li biti miran i igrati onako kako znaš ili ćeš radi svoje nervoze i ostalog upropastiti još jednu priliku.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ajde procitaj jos jednom moj post pa mucni glavom.remA1 je napisao/la: Na početku "kakav je to pesimizam?", a na kraju "Damire samo hrabro i ja ucekujem makar set".
Odgovorio sam na ove komentare:
Meni se cini da je ovo za Damira nemguca misija nakon one velike pobjede.
Uglavnom ne mirise na dobro, nadam se da nisam u pravu..Sretno Damire.
Napisao sam da ocekujem makar set, a za nesto vise ce mu trebati i srece i losiji dan Kazahstanca, a po ovim iznad komentarima ljudi pisu kao da covjek igra protiv Rafe iz primea na sljaci i kao da ce skupljati gemove u mecu.Realno je da će ga Kukushkin pomesti, ne zbog kvaliteta već zbog toga što je Damiru još uvijek u glavi Nadal.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Beluci kaze da je izgubio 5-6 kila za meca protiv kukuskina a nisu ni odigrali 2 puna seta... Ako nista tek sad mozda imamo uvid da je damir zaista prespreman sto se tice fizicke spreme 
Bilo kako bilo, sretno Damire!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma ja iskreno vjerujem da ce Damir uzeti Kukushkina,i to sa 2:0,lagano. Moje neko misljenje pa sad,vidjecemo..
FK Sarajevo !
-
oldtown1990
- Kontakt:
Damir sigurno nece poceti prije 02:00h
-
admir12345
- Kontakt:
Da on hoce pobjedit pa makar cekao mec i do 05:00 h u svakom slucaju sretno Damire 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
1H:5min igraju samo 1. set, neće one 24h završit 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jedino da neko preda meč.Unofficialpage je napisao/la:1H:5min igraju samo 1. set, neće one 24h završit
Valjda ću moći gledati 4. kolo.
"We need to suffer. And we need to fight."
A samo jedan meč prije Damira ima ili ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još dva, singl i dubl.Janez je napisao/la:A samo jedan meč prije Damira ima ili ?
@Captain možda RBA preda. Umoran je nakon meča sa Tsongom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Koja su dva pa ide njegov meč,de malo budite konkretni 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji su to mecevi,ak nije problemLiverpool. YNWA je napisao/la:još dva meča pa onda Damirov
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.