SP - Grupa A
Moderator/ica: admin
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: SP - Grupa A
hajmo Urugvaj

Nije mi jasno zasto su Meksikanci poceli bez Guardada i Ochoe pa i Hernandeza.Nije valjda njihov selektor mislio da ce i bez njih lako izaci na kraj sa domacinima.Mislim da ce Francuska i Urugvaj pobjediti Juznu Afriku i da ce ovaj remi na kraju kostati Meksico ispadanja.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta se na kraju ispostavilo za onaj ponisteni gol? Po kojoj osnovi je nevazeci? Po mojoj procjeni gol je regularan, izuzev ako mozda Vela nije igrao rukom, jer ofsajda nije bilo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gol nije regularan.Pravila nalazu da se izmedju napadaca i gola moraju nalaziti najmanje dva protivnicka igraca.Najcesce su to golman i zadnji igrac odbrane.U ovom slucaju golman je izisao ispred Vele,zato nema veze sto je Pienaar(cini mi se) bio na liniji.Ustvari,Pienaar je glumio golmana,a golman zadnjeg igraca.omerbavarac je napisao/la:Sta se na kraju ispostavilo za onaj ponisteni gol? Po kojoj osnovi je nevazeci? Po mojoj procjeni gol je regularan, izuzev ako mozda Vela nije igrao rukom, jer ofsajda nije bilo.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Omerbavarac
- Kontakt:
OK, hvala na objasnjenju. Iskreno, nisam znao za ovo pravilo.Johnyx95 je napisao/la:Gol nije regularan.Pravila nalazu da se izmedju napadaca i gola moraju nalaziti najmanje dva protivnicka igraca.Najcesce su to golman i zadnji igrac odbrane.U ovom slucaju golman je izisao ispred Vele,zato nema veze sto je Pienaar(cini mi se) bio na liniji.Ustvari,Pienaar je glumio golmana,a golman zadnjeg igraca.omerbavarac je napisao/la:Sta se na kraju ispostavilo za onaj ponisteni gol? Po kojoj osnovi je nevazeci? Po mojoj procjeni gol je regularan, izuzev ako mozda Vela nije igrao rukom, jer ofsajda nije bilo.Vela je bio iza golmana i u cistom offsideu.
Svasta se moze nauciti na ovom nasem forumu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Volio bi i ja da Urugvaj dobije ali eto imam neki osječaj da bi francuzi mogli bit hit prvenstva, pošto se baš i ne očekuje previše od njih. Navodno je izbila neka svadja izmedju Riberija i Gourcufa, kontam da je to posljedica slabog vodjenja repke od strane selektora. To je ujedno i glavna boljka francuske repke, jer objektivno, po imenima su najjači u ovoj grupi ali nisu ekipa.deni_23 je napisao/la:HOPLIT je napisao/la:Slažem se. Na prošlom SP Zidane je iznenadio( dobro, svi smo znali da je Zidane car ali ipak nije se očekivalo da će svoje zadnje utakmice u karieri odigrati tako maestralno), ovaj put to bi mogao bit Henry.armin je napisao/la:Imam osjećaj da Francuska večeras dobija i da bi mogli daleko otići iako mnogi sumnjaju u to !
nema samse uraugvaj dobija francusku sto posto 2.0 za urugvaj
YNWA!
pa kako da ne navijam za njih veceras, jos kadih odigras na kladionicicalcio je napisao/la:hajmo Urugvaj![]()
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Za Urugvaj igraju dva Ajaxova igraca, Suarez i Lodeiro. Sasvim dovoljno za siguran prolaz dalje 
Meksiko me skroz razocarao, pa ljudi napadaju s tri covjeka citavu utakmicu. Ako mi sta ide na onu stvar je to da iz te nazovi grupe Sjeverno srednja Amerika imamo 3 predstavnika svako Svjetsko. Pa hebes ga imaju 2 i po drzave a 3 mjesta na Svjetskom dok Azija s nakih 50-60 drzava, najmnogoljudniji kontinent, s par kvalitetnih repki, isto toliko.
Semper fidelis
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lodeiro će poslije SP biti najtraženiji igrač, sigurno !AFC Ajax je napisao/la:Za Urugvaj igraju dva Ajaxova igraca, Suarez i Lodeiro. Sasvim dovoljno za siguran prolaz dalje
Ma ovaj Domenech stvarno nije normalan, Henrry i Malouda na klupi
. Francuzi makar nešto pokušavaju dok Urugvaja za sada nema nigdje. Dosadna utakmica.
YNWA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Imam sreće što ne gledam na BHT neg sam sebi naso RTE streamFaraon iz Visokog je napisao/la:Ovaj komentator nezna razlikovat Diabia i Abidala ccc
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad će preokret kad Nicolas uđe 
I izađe NicolasOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad će preokret kad Nicolas uđe
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako boring 
Henry traži igranje rukom

Lodeiro ce biti najtrazeniji al u UFC-u.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 11 jun 2010, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sprdnje i nogometa, ovo je vjerojatno najdosadnija grupa na prvenstvu. Svi bi bili presretni sa tri nerijesene utakmice tri nastupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.