FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 mar 2016, 22:33

Kako nas vrli presjednik recce,dani komedije u bijeljini su samo ovi uz uprave niko vise!Koji klaunovi,sad ste 20 igraca otjerali i opet cirkus se nastavlja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2016, 22:36

Pantelija je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ne znam zasto se zamarate sta misle 2-3 lika. Vec je jasno da ce na kraju sezone biti cistka u klubu. Krenuvsi od UO pa do direktora. Nebitno je svakako sta se pise na forumu, bitno je sta kazu navijaci na stadionu. Bila titula ne bila na kraju sezone je noga svima. Sad se treba okrenuti utakmica protiv Borca.
Ostala ova uprava ili ne, ovo boldirano u buducnosti treba da bude najmanje bitno. Treba da prestanemo biti mahalski klub konacno, da pustimo ljude u klubu (ove ili bilo koje druge ponavljam) da rade svoj posao. ;)
znaci barselona je mahalski klub kada su cini se rajkarda nogirali sa bijelim zastavicama?
Ili real madriD?

na zalost, uprava da je SLUSAALA navijace mnogo toga se ne bi desilo sto se desilo, ili su navijai dovelu dzeku i facu u vip, a jesica za reenera i potpisali ugovore sa ikadneom, stepanovom i alispahicem? :stop:
Poredis nemoguce. Evo Real je stukao milijarde, mijenjao trenere, vjerovatno ni ove sezone kao i prosle i jos jednu nesto ranije nista nece osvojiti a isti ljudi im sjede u klubu. Vidis, tu se navijaci nista ne pitaju. Mogu mahati maramicama za trenera a ove stvari iznad se ne pitaju bas nista.

Pa bas zbog toga. Nisi li ti prvi najavio novo Sarajevo sa Jesicem, Ikandea predstavio kao boljeg od Cimirota i igracem kakvog liga nije vidjela itd.? Ne shvatam sad zasto pricas tako o Jesicu, Ikandeu kad si u to vrijeme drugacije pricao o njima?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 mar 2016, 22:37

bojler je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:
:nene:
Sad ide rekonstrukcija rekonstrukcije :hmmmmm:

Aaaaaaaaaj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Gori smo od SDA ocam. :bow:

Triput sjeci jednom Mjeri ! :opaopa:
To je to :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 mar 2016, 22:43

Sabinho je napisao/la: Poredis nemoguce. Evo Real je stukao milijarde, mijenjao trenere, vjerovatno ni ove sezone kao i prosle i jos jednu nesto ranije nista nece osvojiti a isti ljudi im sjede u klubu. Vidis, tu se navijaci nista ne pitaju. Mogu mahati maramicama za trenera a ove stvari iznad se ne pitaju bas nista.

Pa bas zbog toga. Nisi li ti prvi najavio novo Sarajevo sa Jesicem, Ikandea predstavio kao boljeg od Cimirota i igracem kakvog liga nije vidjela itd.? Ne shvatam sad zasto pricas tako o Jesicu, Ikandeu kad si u to vrijeme drugacije pricao o njima?
pa da si ti u to vrijeme sjedio na kafi sa clanom uprave i da ti je on rekao ono sto je meni i ti bi pricao.. a onda tri mjeseca poslie, sjednes sa covjekom kkoji je dao sarajevu ve a nije uzeo marke pa ti isprica sta se radi (a ne zivi ovdje nije mu cilj ni ulaziti u upravu ni bilo sta)...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 mar 2016, 22:45

A i ti @sabinho poredis nas i real jbt.
Njima je konkurent Barcelona, nama **** sloboda tuzla

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2016, 22:47

Pantelija je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Poredis nemoguce. Evo Real je stukao milijarde, mijenjao trenere, vjerovatno ni ove sezone kao i prosle i jos jednu nesto ranije nista nece osvojiti a isti ljudi im sjede u klubu. Vidis, tu se navijaci nista ne pitaju. Mogu mahati maramicama za trenera a ove stvari iznad se ne pitaju bas nista.

pa da si ti u to vrijeme sjedio na kafi sa clanom uprave i da ti je on rekao ono sto je meni i ti bi pricao.. a onda tri mjeseca poslie, sjednes sa covjekom kkoji je dao sarajevu ve a nije uzeo marke pa ti isprica sta se radi (a ne zivi ovdje nije mu cilj ni ulaziti u upravu ni bilo sta)...
Nisam sjedio sa ljudima iz uprave, ne znam nikoga licno. Problem je sto mi bez imena ne mozemo nista, ja ti garantujem da ako si ti sjedio sa nekim, 95% ostalih navijaca\forumasa\simpatizera nije. Zasto onda oni prave mahalu od kluba ako ne znaju to sto ti znas i zasto se petljaju u rad visih organa kluba?

@totti, ja poredio?

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 28 mar 2016, 22:49

Normalno da je bitno šta kažu navijaci na stadionu, sasvim logicno. Jesic je dobar primjer, jer ga ni podrška Tana(ako je bila) nije spasila.
FrancescoTotti je napisao/la:A i ti @sabinho poredis nas i real jbt.
:urnebes: :rol:
Das Ist Walter

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 mar 2016, 22:50

Ko se bolan petlja? ja jedino sto vidim da se petlja u rad kluba su menadzeri, ibrakovi jarani, dinini mafijasi i jarani sa čaršije (koji su neke face) i koji pametuju sta da rade!
E to je ta "mahala" , ne slusaju oni nikakav glas navijaca, to su price za djecu, jer da slusaju ne bi drzali one bolesne cijene ulaznica, ne bi haad prodavao jakne po 220 maraka!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 mar 2016, 22:50

Joj toti pa raduj se malo eto Delač nam se vraća ima li ikakve pozitive kod vas hljeba vam.E vidiš tu je problem karikiro je on za Real a kako če se porediti Sloboda i Barca a vala i Sarajevo i Real spusti se malo ste se više ufurali nego što stvarno jesmo to vas je i dovelo do tih razočarenja .
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2016, 22:54

Pantelija je napisao/la:Ko se bolan petlja? ja jedino sto vidim da se petlja u rad kluba su menadzeri, ibrakovi jarani, dinini mafijasi i jarani sa čaršije (koji su neke face) i koji pametuju sta da rade!
E to je ta "mahala" , ne slusaju oni nikakav glas navijaca, to su price za djecu, jer da slusaju ne bi drzali one bolesne cijene ulaznica, ne bi haad prodavao jakne po 220 maraka!
To za cijene sam kritikovao i to stoji bez dileme. Imenuj ih sve da i mi znamo, daj nam imena Dininih jarana, mafijasa da svi znaju! Evo ima dosta navijaca ne zivi ovdje i imaju zelju da znaju i pitaju se sta se desava, ko su ti ljudi? Ovako samo citaju "ovi" ili "oni" i nista im nije jasno, treba neko ko je upucen da jasno napise sve i stane iza toga.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 mar 2016, 22:56

sekac je napisao/la:
Joj toti pa raduj se malo eto Delač nam se vraća ima li ikakve pozitive kod vas hljeba vam.E vidiš tu je problem karikiro je on za Real a kako če se porediti Sloboda i Barca a vala i Sarajevo i Real spusti se malo ste se više ufurali nego što stvarno jesmo to vas je i dovelo do tih razočarenja .
Jeeeeeeee, vraca se Mateej :opaopa:

Ok? :D

Gle, fakat ne zelim da postanem tzv 'pljuvac', ne mogu bez odobrenja jokera vala, volio bi da dobijemo sve do kraja, bi bgm volio vise nego da prodjem statiku, al nasi igraci ce krv morat ispisat da bi samo izborili europu. To je realnost.
Evo ja cu od sad samo pozitivu gurat, o upravi vise necu rijeci rec, svejedno nema svrhe...

Let's go Sarajvo :thumbup:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 mar 2016, 22:57

miky_hz je napisao/la:Varaš se @Lakoste to za forum,neznam dali znas nekoga iz kluba,ali vjeruj da oni uveliko prate situaciju tu.I da se mnogo koraka po tom radilo.Npr za Dzenu je to bilo kada se slušao glas "navijača" a glas istih se čuje kroz forume.Ljudi niste svjesni koliko struja puse i svoje konje hvali i diže i prenosi i upravlja.Vjerujte da se neke stvari javno kažu da bi se mnogi postidili,ovo se vise na info odnosi i ko upravlja sa kime.Nevjerovatno je sta pare sitne rade
To za forum je spin koji se pokusava podvaliti. Za sve negativno optuze forum, pa i to da je Dzeno ostao zbog navijaca. :roll:
Jedini razlog zbog kojeg je Dzeno ostao je taj sto se cekalo da celavom Jesicu istekne ugovor pa da sjede na klupu po isteku. A Dzeno je bio jedina osoba koja bi pristala da vodi klub koliko treba, da ga se otjera kad god je njima cejf itd.
Forum pise 3 godine da Fan Shop ne valja pa se nije pomjerilo s te mrtve tacke. Jos masu stvari forum je osudjivao a nikom nije palo na pamet da mrdne da to promijeni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2016, 22:57

miden je napisao/la:Normalno da je bitno šta kažu navijaci na stadionu, sasvim logicno. Jesic je dobar primjer, jer ga ni podrška Tana(ako je bila) nije spasila.
Opet ponavljam, @pantelija je to uporedio i pitao mene za to. Nije ona yebena, ima covjeka koji je pred milionskom publikom javno rekao "Ulozicu 50 miliona u nesto itd.". Tako su vikali oni iz Levskog i Litexa kad su pravili dar mar u Evropi, yebeni Ludogorets pa evo peta godina stoje iza njega i tonu. Razlog? Pare. Ista situacija u Ceskoj recimo, Danskoj itd. U fudbalu odlucuje novac, nista drugo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 mar 2016, 22:58

FrancescoTotti je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Jeeeeeeee, vraca se Mateej :opaopa:

Ok? :D

Gle, fakat ne zelim da postanem tzv 'pljuvac', ne mogu bez odobrenja jokera vala, volio bi da dobijemo sve do kraja, bi bgm volio vise nego da prodjem statiku, al nasi igraci ce krv morat ispisat da bi samo izborili europu. To je realnost.
Evo ja cu od sad samo pozitivu gurat, o upravi vise necu rijeci rec, svejedno nema svrhe...

Let's go Sarajvo :thumbup:
:thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 mar 2016, 22:59

čuj i forum se znači čita

e svašta ćeš pročitati

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 mar 2016, 22:59

Pa znaju li ovi smradovi kakava se jakna moze uzeti za 220KM u bilo kojoj normalnoj radnji?? Ovo da je 45KM, mozda bih uzeo za oko kuce da imam, gdje me nece vidjeti puno ljudi. :lol:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 28 mar 2016, 23:04

joker90 je napisao/la:Pa znaju li ovi smradovi kakava se jakna moze uzeti za 220KM u bilo kojoj normalnoj radnji?? Ovo da je 45KM, mozda bih uzeo za oko kuce da imam, gdje me nece vidjeti puno ljudi. :lol:

slika
Hejteru jedan vidi koje nosi ! Vrijedi milju
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 28 mar 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 28 mar 2016, 23:04

Sabinho je napisao/la:
miden je napisao/la:Normalno da je bitno šta kažu navijaci na stadionu, sasvim logicno. Jesic je dobar primjer, jer ga ni podrška Tana(ako je bila) nije spasila.
Opet ponavljam, @pantelija je to uporedio i pitao mene za to. Nije ona yebena, ima covjeka koji je pred milionskom publikom javno rekao "Ulozicu 50 miliona u nesto itd.". Tako su vikali oni iz Levskog i Litexa kad su pravili dar mar u Evropi, yebeni Ludogorets pa evo peta godina stoje iza njega i tonu. Razlog? Pare. Ista situacija u Ceskoj recimo, Danskoj itd. U fudbalu odlucuje novac, nista drugo.
Nisi shvatio suštinu, jer ko to treba kritikovati i reci ako ne što ne valja, ako to nece biti navijaci?
Das Ist Walter

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2016, 23:05

Lakoste je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Varaš se @Lakoste to za forum,neznam dali znas nekoga iz kluba,ali vjeruj da oni uveliko prate situaciju tu.I da se mnogo koraka po tom radilo.Npr za Dzenu je to bilo kada se slušao glas "navijača" a glas istih se čuje kroz forume.Ljudi niste svjesni koliko struja puse i svoje konje hvali i diže i prenosi i upravlja.Vjerujte da se neke stvari javno kažu da bi se mnogi postidili,ovo se vise na info odnosi i ko upravlja sa kime.Nevjerovatno je sta pare sitne rade
To za forum je spin koji se pokusava podvaliti. Za sve negativno optuze forum, pa i to da je Dzeno ostao zbog navijaca. :roll:
Jedini razlog zbog kojeg je Dzeno ostao je taj sto se cekalo da celavom Jesicu istekne ugovor pa da sjede na klupu po isteku. A Dzeno je bio jedina osoba koja bi pristala da vodi klub koliko treba, da ga se otjera kad god je njima cejf itd.
Forum pise 3 godine da Fan Shop ne valja pa se nije pomjerilo s te mrtve tacke. Jos masu stvari forum je osudjivao a nikom nije palo na pamet da mrdne da to promijeni.
Bujrum brate možemo se naći na kafi nije problem,ide i jedan moderator sa infa pa da ti ispričam kako stvari stoje nije frka nikakva.Javi se na PP ako te interesuje da se nadjemo da čuješ neke stvari pa ćeš malo promijeniti mišljenje.

Ne kažem ni ja da se slusa u tolikoj mjeri ali da se prati i da se svašta tu radi to da
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 mar 2016, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 mar 2016, 23:06

Ali ova kapa,sta je ovo ovako inspiracija slonovvo uho.Stvarno je previse kesa!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.