Kad cete vratiti stadion?hskzmostar je napisao/la:Lamine diarra je znao silovati Slobodu na Tusnju i to kao cehinju dobru prilkom sexa od 6 puta za redom,kasnije najbolji strijelac Partizana !
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gledaj što se postrojiše. 
Diarra je dominirao terenima u BiH, kasnije je išao u Portugal ja mislim, pa onda u crno-bele
Sve u svemu, dobar igrač, nisam siguran gdje je sada...
Diarra je dominirao terenima u BiH, kasnije je išao u Portugal ja mislim, pa onda u crno-bele
Kad ovaj vrati konju glavuNYKnicks Fan je napisao/la:Kad cete vratiti stadion?hskzmostar je napisao/la:Lamine diarra je znao silovati Slobodu na Tusnju i to kao cehinju dobru prilkom sexa od 6 puta za redom,kasnije najbolji strijelac Partizana !
Nad tobom sunce najljepše sja
I meni jedno dvadeseta notifikacija na ovaj postVirtu4l je napisao/la:Izvinjavam sealan_kardec je napisao/la:oj koliko ste puta citirali ovog lacijala zahvaljujući meni. žao mi momka
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Evo ti jos jednabrile je napisao/la:I meni jedno dvadeseta notifikacija na ovaj postVirtu4l je napisao/la:Izvinjavam sealan_kardec je napisao/la:oj koliko ste puta citirali ovog lacijala zahvaljujući meni. žao mi momka
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Za Antalyaspor 149 utakmica, 50-ak golova i 18 asistencija. Znamo da mu je Fener bio redovna musterija. Masina od igraca.johnnyyK je napisao/la:Gledaj što se postrojiše.
Diarra je dominirao terenima u BiH, kasnije je išao u Portugal ja mislim, pa onda u crno-bele![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Alo ti što si kod Emenikea u džepu, kakav ti je to nick ? 
Alen Avdic bio u litvaniji prvak sa kaunasom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Znaci osim Luke i Dzeke taraba sta znace menadzeri i podobni selektori.
samo Sloboda
samirr je napisao/la:Alen Avdic bio u litvaniji prvak sa kaunasom.
i Semir Kerla sa Zalgirisom dvije titule prvaka drzave, jednom kup i 2x superkup.
Da li je objavljeno koje utakmice prenosi mojatv, a koje bht i arena?
Ja kako znam moja tv prenosi Borac - Sarajevo, Arena prenosi Željo - Boracv.. BHT valjda prenosi Slavija - Zrinjski.kyrgios je napisao/la:Da li je objavljeno koje utakmice prenosi mojatv, a koje bht i arena?
Kako Zeljo - Borac??? Mislis Olimpik na tv?!
Zadnja izmjena: vlakanje, dana/u 29 mar 2016, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
To Borac igra dvije tekmearelinho je napisao/la:Ja kako znam moja tv prenosi Borac - Sarajevo, Arena prenosi Željo - Boracv.. BHT valjda prenosi Slavija - Zrinjski.kyrgios je napisao/la:Da li je objavljeno koje utakmice prenosi mojatv, a koje bht i arena?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hvalaarelinho je napisao/la:Ja kako znam moja tv prenosi Borac - Sarajevo, Arena prenosi Željo - Boracv.. BHT valjda prenosi Slavija - Zrinjski.kyrgios je napisao/la:Da li je objavljeno koje utakmice prenosi mojatv, a koje bht i arena?
Ako neko od kona hoce, jeftino mu prodam stream
Greškafukara87 je napisao/la:To Borac igra dvije tekmearelinho je napisao/la:Ja kako znam moja tv prenosi Borac - Sarajevo, Arena prenosi Željo - Boracv.. BHT valjda prenosi Slavija - Zrinjski.kyrgios je napisao/la:Da li je objavljeno koje utakmice prenosi mojatv, a koje bht i arena?
Ma ovog vikenda kupimo 6 bodovafukara87 je napisao/la:To Borac igra dvije tekmearelinho je napisao/la:Ja kako znam moja tv prenosi Borac - Sarajevo, Arena prenosi Željo - Boracv.. BHT valjda prenosi Slavija - Zrinjski.kyrgios je napisao/la:Da li je objavljeno koje utakmice prenosi mojatv, a koje bht i arena?
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Da volim pitu?Prijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Da volim pitu?Prijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili![]()
![]()
![]()
![]()
? &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.