BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Samo ne znam je li ko spomenuo ,ovaj Nebojsa Viskovic sto je komentirao meč Damira i Nadala je jedan od najboljih komentatora koje sam ja slusao..
Čak sam se i dop si s njim na fb ,uglavnom lik je bas strucan,bio je nekad i teniski trener,toliko lezerno komentarise,jednostavno,precizno,bas kako treba,melem za usi.
Čak sam se i dop si s njim na fb ,uglavnom lik je bas strucan,bio je nekad i teniski trener,toliko lezerno komentarise,jednostavno,precizno,bas kako treba,melem za usi.
FK Sarajevo !
Da hoče samo počet pa taman na ovom Sport klubu golf bio,taman su na ovaj HS ili sad Telemach nabacali milion ovih sport klubova.Može i na peticu i nako tamo nikad ništa nema xD
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Cim zavrsi ovaj mecgaston je napisao/la:Pa jbg dan, kad počinje više ?!
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ista situacija, čak moram i prije ustati , u 7Captain4 je napisao/la:Biti naspavan i odmoran za sutrašnji dan (moram ustat u 8) ili gledati Džumhura?
ali hajde drug, nije ovakva situacija svaki dan, neću žaliti da ostanem i do 5 budan samo nek on dobije aBd
#Ynwa
Captain4 je napisao/la:Da.COYS je napisao/la:SK1?![]()
Živ bio.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Najbolji sportski komentator na ovim prostorima sigurno, a i najpopularnijibadel62 je napisao/la:Samo ne znam je li ko spomenuo ,ovaj Nebojsa Viskovic sto je komentirao meč Damira i Nadala je jedan od najboljih komentatora koje sam ja slusao..
1946
Ovo drugo.Captain4 je napisao/la:Biti naspavan i odmoran za sutrašnji dan (moram ustat u 8) ili gledati Džumhura?
Ujutro popijes kahvu+caj , a i zalijes sve energy drinkom.
Hajd vozdra , ode spavat. Valja se sa hemijom sutra patit 
Damire rastavi ga na proste faktore , kad ustanem na sabah da vidim pobjedu na rezult.ati.com aBd
Damire rastavi ga na proste faktore , kad ustanem na sabah da vidim pobjedu na rezult.ati.com aBd
"We need to suffer. And we need to fight."
- themaniaks
- Kontakt:
hocel biti gdje prenos,vidim na sk1 najavljuju monfilsa
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Vjerovatno će Monfilsa prenositi dok Damir ne počne.themaniaks je napisao/la:hocel biti gdje prenos,vidim na sk1 najavljuju monfilsa
Dzumhur u 1:30 pise u cosku
Aferim SK
Aferim SK
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 29 mar 2016, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde Damire pokloni mi pobjedu za rodjendan

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Taman da zavrsim flasu vina do pola dva

Samo opušteno raja , bez nerviranja. Laku noć. 

Sretan rođendan , sve najbolje.Bihac96 je napisao/la:Hajde Damire pokloni mi pobjedu za rodjendan![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde Nick još jedan brzinski 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Niko nije bolji od Edina Avdica a ni popularnij.BitiSrcemVezan je napisao/la:Najbolji sportski komentator na ovim prostorima sigurno, a i najpopularnijibadel62 je napisao/la:Samo ne znam je li ko spomenuo ,ovaj Nebojsa Viskovic sto je komentirao meč Damira i Nadala je jedan od najboljih komentatora koje sam ja slusao..
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako neko ima link od SK1 nek baci ovdje, ja ne mogu nac nijedan da radi 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nebojša je za tenis ono što je Edin za košarku, da ne davimo ljude džaba s tom pričom ovde 
1946
ako bude sk 4,5 ili 6 radit cu stream
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
kod mene je SK1 hrvatski, nadam se da će isto odraditi , jer evo ovdje ne piše to za Džumhura
#Ynwa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.