BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ala mu yeba oca u drugom setu

Oj meni crnjak za Kukuskina
Ima izaç 
Vecina ovih boljih igraca na touru ima bolji servis od Nadala. Federer ima jedan od najboljih servisa na svijetu a isto je visok ko Nadal. I nizi je od Djokovica i Murraya od kojih isto tako bolje servira. Samo sam se osvrnuo na to da nije sve u visini kod servisa.bodi123 je napisao/la:Rafa nema nikakav servis ? Pa ako ti pod dobrim servisom podrazumijevas onaj Federerov ili Isnerov onda nema. Rafa i Novak recimo imaju sasvim dobar servis, koji je u drugom planu u odnosu na ostale udarce.Greivis je napisao/la: Rafa je toliko visi pa nema nikakav servis. Nije samo do toga.
Stvarno ima potencijala za top30.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nemoj da predaje mamicu mu nek ga oglaba do kraja, kvotu 10 sam skido protiv Nadala i juce 2.5 na Kerber kad je popusila prvi set i oboje predano.PipiDugaCarapa je napisao/la:Mene u svome ovome najviše zanima, kako nešto baš ovako ruzno moze izaći iz p.ičke?
Predaj se Kruško, izgubio si boj !
Mojne navlaciti i sad predaju, predano do sad 50 meceva u Miamiju, to treba sve da se ispita.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ja ne vjerujem, pa ovaj Kazahstanac ne zna šta ga je udarilo, neće sebi doći do Maja.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Tooo Solinasss...Agamemnon je napisao/la:Deri ga Damire tako je![]()
Pratim tenis u 3 ujutro.![]()
Mozda treci mec u zivotu ...![]()
Hajmoo poderi ga.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ajde sad samo potvrdi set nemoj zasrat ko sto imas obicaj
SEX ON THE BEACH !!!
SEX ON THE BEACH !!!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Džumi upalio "beast mode"
Predaj se Kukushkin
TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Predaj se Kukushkin
TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 29 mar 2016, 03:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ou Ou dečko što si na dandii
-
oldtown1990
- Kontakt:
Bravo Damkeeee ajmo sad smireno po pobjedu!
Napisao si da Rafa nema nikakav servis, ja sam se samo na to osvrnuo. Covjek ima sasvim solidan servis, drugo je to sto ne servira jako nego u njemu ima dosta slajsa i kika, nemoj da te to zavara.Greivis je napisao/la:Vecina ovih boljih igraca na touru ima bolji servis od Nadala. Federer ima jedan od najboljih servisa na svijetu a isto je visok ko Nadal. I nizi je od Djokovica i Murraya od kojih isto tako bolje servira. Samo sam se osvrnuo na to da nije sve u visini kod servisa.bodi123 je napisao/la:Rafa nema nikakav servis ? Pa ako ti pod dobrim servisom podrazumijevas onaj Federerov ili Isnerov onda nema. Rafa i Novak recimo imaju sasvim dobar servis, koji je u drugom planu u odnosu na ostale udarce.Greivis je napisao/la: Rafa je toliko visi pa nema nikakav servis. Nije samo do toga.
Stvarno ima potencijala za top30.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 29 mar 2016, 03:06, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da Damir od samog pocetka meca osjeca da ga moze uzeti bez problema, djeluje sigurnije u sebe vise nego ikad. Sto je najbitnije, ne panici kad izbaci vani neke zicer poene. Samo da ovako aBd nastavi i treci set, serva je mnogo bolja nego u mecu s Rafom, dosta prvih je ubacio. Naprijed majstore!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
S ovakvim servisom nema problema ni protiv dosta jacih protivnika...
Idemo jakoo 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
E hajde sad majstore
Uništeeeenjee !1
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.