FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 29 mar 2016, 00:38

BordoArmy88 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Pa znaju li ovi smradovi kakava se jakna moze uzeti za 220KM u bilo kojoj normalnoj radnji?? Ovo da je 45KM, mozda bih uzeo za oko kuce da imam, gdje me nece vidjeti puno ljudi. :lol:

slika
I kada mi neko kaže "bolje domaći brend, ako ništa bit' će jeftinija roba..." :pinokio:

Pa majku mu ni Adidas jakna ne bi koštala više...valjda! :think:

EDIT:

http://shop.fcbayern.de/en/676/613/-fc- ... ren.Jacken

Svega 10 Eura skuplja! :guz:
Ovo je za rubriku vjerovali ili ne!
I onda kad procitaš nešto u smislu ''uprava sluša navijace'' :facepalm:
Das Ist Walter

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 29 mar 2016, 01:29

Zip je napisao/la:Ljudi iz uprave koji prate forum zamolili su vas da naucite citirati, da bi mogli lakse da citaju.

LP
:lol:

Boja kao da je narandzasta il' sam ja daltonista. Oblik bezveze skroz. Grb samo sto ni'e sis'o pod pupak. Zuto :puke: kapuljaca vrecasta, mada mozda bi dobro doslo ovo preko usta naprijed zimi kad puse vjetarcina na Kosevu. Cijena :urnebes:
I sto neko spomenu bolje domace kupiti. Jeste, ali kad je nesto kvalitetno, u suprotnom nema smisla.
Ima li neko da mu se 'dja? :D
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 mar 2016, 01:32

Ovu jaknu im ne bi ni @Majkl i @keli kupili! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 mar 2016, 07:58

joker90 je napisao/la:Ovu jaknu im ne bi ni @Majkl i @keli kupili! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Jeftiniji BBI od Fan shopa haman. :kafa:
Samo Saraj'vo.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 29 mar 2016, 11:16

:lol: :nedam: :nedam:
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 29 mar 2016, 12:06

Ja sam kupio dres i bruku majica ,a i jaknu ću kupiti samo sad nisam pri parama.Kome se ne sviđa ima Bajern,Real pa kupujte.Za voljeni klub nije skupo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 mar 2016, 12:09

:urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 29 mar 2016, 12:13

Majkl je napisao/la:
Ja sam kupio dres i bruku majica ,a i jaknu ću kupiti samo sad nisam pri parama.Kome se ne sviđa ima Bajern,Real pa kupujte.Za voljeni klub nije skupo.
Majkl,ljudi su sve prethodno objasnili za ove jakne,tako da...
Druga stvar,fan shop nije klubski vec privatni i samo simbolican procenat ide klubu.
I ako ti mislis da se ljubav prema klubu ispoljava punjenjem necijih privatnih dzepova,placajuci nerealne cijene za robu koja ne opravdava svoj ne/kvalitet onda ne znam u cijem interesu ti je ova prica.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 mar 2016, 12:14

Ma napisao bi on da je uzeo go.Ovno, samo ne talasaj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 29 mar 2016, 12:25

zagorski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Majkl,ljudi su sve prethodno objasnili za ove jakne,tako da...
Druga stvar,fan shop nije klubski vec privatni i samo simbolican procenat ide klubu.
I ako ti mislis da se ljubav prema klubu ispoljava punjenjem necijih privatnih dzepova,placajuci nerealne cijene za robu koja ne opravdava svoj ne/kvalitet onda ne znam u cijem interesu ti je ova prica.
Prvo ne ide u privatne đepove nego se zna svaki dinar gdje ide .Drugo za svaki proizvod se dobije fiskalni račun.Kad nešto voliš moraš i platiti to ti je ko treba.Ja plaćam članarine kupujem u fan shopu ,to je ljubav prema klubu.Meni je draži i prije bi za iste pare ili skuplje kupio dres Sarajeva nego Reala ili Barselone .To je tako.Isto ko što bi prije otišao gledati Sarajevo nego finale LP .Možda ćete reci da sam budala ali to je tako.To je ljubav.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 29 mar 2016, 12:30

Ja mislim da se tako voli klub.Ja mislim da se dolaskom redovnim na domaće utakmice bez obzira na rezultate voli klub.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 29 mar 2016, 12:34

E moj Majkl

Hajmo ljudi navalite hvaliti upravu, dobili smo novog sponzora/medijskog pokrovitelja.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 29 mar 2016, 12:34

Majkl je napisao/la:Prvo ne ide u privatne đepove nego se zna svaki dinar gdje ide .Drugo za svaki proizvod se dobije fiskalni račun.Kad nešto voliš moraš i platiti to ti je ko treba.Ja plaćam članarine kupujem u fan shopu ,to je ljubav prema klubu.Meni je draži i prije bi za iste pare ili skuplje kupio dres Sarajeva nego Reala ili Barselone .To je tako.Isto ko što bi prije otišao gledati Sarajevo nego finale LP .Možda ćete reci da sam budala ali to je tako.To je ljubav.
Opasan si spiner postao... Prešao si velik put od trola za Saida do ovog sada. Pare idu u privatne "đepove" jer klub nije vlasnik Fan Shopa, čak mislim da je produžena ta "saradanja" skoro. To što se izdaje fiskalni račun ne znači ništa, na svu sreću postoje načini da se dobije info za svakog pravnog subjekta u državi. A to spinovanje kako ti je to draže, kako je to ljubav - pusti kraju, niko ovdje nije napisao da bi radije kupio dres Bajerna, Reala ili čega već, nego uporedili cijene FK Sarajevo sa cijenama jednog svjetskog velika - cijene "u pet deka", a kvalitet robe, standard života i svi ostali parametri nebo i zemlja.

Plus to za članarine, evo ja to sve plaćam, člansku, sezonsku, svaku kartu kupim, ko god ispred stadiona pita dam da kupi kartu... To znači da ja volim više klub od nekoga ko nije baš finansijski u stanju da izgura to sve? Malo bi ti mjerio ljubav emocijama, pa onda posle bi mjerio novcima.. Nisi konzistentan ni malo.

Bio si nekada zanimljiv, sada si samo trol, spiner i ništa više. Mahanje. :wave:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 29 mar 2016, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 mar 2016, 12:34

Ja koliko znam, svi članovi foruma koji su u mogućnosti, dolaze na svaku utakmicu. Ja ću ić, pa taman igrali kantonalnu ligu. Ali ljubav prema klubu nije proporcionalna stepenu poltronstva prema ljudima u istom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 mar 2016, 12:36

Zbog ovakvih kao Majkl, uprava dize cijene svega i svacega..
Ima levata da to kupi :lol:
No hard feeling bro Majkl :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 mar 2016, 12:41

uNbx je napisao/la:Ja koliko znam, svi članovi foruma koji su u mogućnosti, dolaze na svaku utakmicu. Ja ću ić, pa taman igrali kantonalnu ligu. Ali ljubav prema klubu nije proporcionalna stepenu poltronstva prema ljudima u istom.
Objasnio :thumbup:

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 29 mar 2016, 12:45

PitarBordo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Prvo ne ide u privatne đepove nego se zna svaki dinar gdje ide .Drugo za svaki proizvod se dobije fiskalni račun.Kad nešto voliš moraš i platiti to ti je ko treba.Ja plaćam članarine kupujem u fan shopu ,to je ljubav prema klubu.Meni je draži i prije bi za iste pare ili skuplje kupio dres Sarajeva nego Reala ili Barselone .To je tako.Isto ko što bi prije otišao gledati Sarajevo nego finale LP .Možda ćete reci da sam budala ali to je tako.To je ljubav.
Opasan si spiner postao... Prešao si velik put od trola za Saida do ovog sada. Pare idu u privatne "đepove" jer klub nije vlasnik Fan Shopa, čak mislim da je produžena ta "saradanja" skoro. To što se izdaje fiskalni račun ne znači ništa, na svu sreću postoje načini da se dobije info za svakog pravnog subjekta u državi. A to spinovanje kako ti je to draže, kako je to ljubav - pusti kraju, niko ovdje nije napisao da bi radije kupio dres Bajerna, Reala ili čega već, nego uporedili cijene FK Sarajevo sa cijenama jednog svjetskog velika - cijene "u pet deka", a kvalitet robe, standard života i svi ostali parametri nebo i zemlja.

Plus to za članarine, evo ja to sve plaćam, člansku, sezonsku, svaku kartu kupim, ko god ispred stadiona pita dam da kupi kartu... To znači da ja volim više klub od nekoga ko nije baš finansijski u stanju da izgura to sve? Malo bi ti mjerio ljubav emocijama, pa onda posle bi mjerio novcima.. Nisi konzistentan ni malo.

Bio si nekada zanimljiv, sada si samo trol, spiner i ništa više. Mahanje. :wave:
Ti si trol,kojem je dosadno i koji izmišlja neke krađe i lopovluke.Nemaš pojma ,lijecis ovde frustracije optužujući nekog da krade i da radi razne lopovluke.Ja sam rekao svoje mišljenje ,kad nešto voliš moras i platiti.Ja sam dva mjeseca ostavljao pare da kupim dres,za sezonsku po nekoliko mjeseci skupljam .Kad treba za kartu smanjim kladionicu ,smanjim pivu pa kupim kartu.Nije skupo ništa u fan shopu jer se tamo ne oblacis i cijene se ne formiraju po kvalitetu i po imenu proizvođača.Cijene se formiraju da klub zaradi i da direktno pomogneš klubu.Mjesas kruške i jabuke.Nije ti fan shop butik pa da gledaš koliko sta vrijedi i koja je marka.Fan shop je za navijače i one koji to nisu da kupe nešto ,da imaju suvenir.To ti je isto ko kad npr.kupis set tanjira koji je 15 maraka ,a npr. na carsiji tanjir sa slikom sebilja ili sl je 15 maraka,i sta treba reci jao pljačke pa set je 15 km.Fan shop je to ljudi halo.I zaobiđi me nemam namjeru s tobom da se raspravljam
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 29 mar 2016, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2016, 12:46

Je li moguce da je Majkl ovakvo sto napisao?
Druze, sad si ga fakat pretjerao. :)

Sorry, ali niti smo ovce koje ce neko tjerati u tor, niti smo glupi.
Moju ljebav nece niko odredjivaati prema mom novcaniku, niti cu placati porez na budale.
Za svoje pare kupovaat cu samo ono sto smatram da vrijedi tih para.
Kao prvo, neke od ovih stvari ne bih kupio ni da su dzaba, jer su grozne.
To sto na njima stoji grb Sarajeva, ne znaci da ne trebaju izgledati bar pristojno i imati cijene prilagodjene tome.

A o tome kome idu pare i ko je vlasnik, znamo svi. Nema potrebe da prosipas suplju.
Ja Hadov dres nikad necu kupiti. Jednostavno mi se ne svidja I ne bih nikad nosio nesto onako lose kvalitete.
Kupovao sam par majcica i to je to.
Kad budem smatrao da mi se nesto svidja i da je to vrijedno ulozenih para, onda cu i kupovati.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 mar 2016, 12:47

Nekad je bio zanimljiv ovaj Majkl!

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 29 mar 2016, 12:51

Majkl je napisao/la:Ti si trol,kojem je dosadno i koji izmišlja neke krađe i lopovluke.Nemaš pojma ,lijecis ovde frustracije optužujući nekog da krade i da radi razne lopovluke.Ja sam rekao svoje mišljenje ,kad nešto voliš moras i platiti.Ja sam dva mjeseca ostavljao pare da kupim dres,za sezonsku po nekoliko mjeseci skupljam .Kad treba za kartu smanjim kladionicu ,smanjim pivu pa kupim kartu.Nije skupo ništa u fan shopu jer se tamo ne oblacis i cijene se ne formiraju po kvalitetu i po imenu proizvođača.Cijene se formiraju da klub zaradi i da direktno pomogneš klubu.Mjesas kruške i jabuke.Nije ti fan shop butik pa da gledaš koliko sta vrijedi i koja je marka.Fan shop je za navijače i one koji to nisu da kupe nešto ,da imaju suvenir.To ti je isto ko kad npr.kupis set tanjira koji je 15 maraka ,a npr. na carsiji tanjir sa slikom sebilja ili sl je 15 maraka,i sta treba reci jao pljačke pa set je 15 km.Fan shop je to ljudi halo
Prije svega potrudi se da citiraš ispravno, oči mi krvare. A evo još jednom ću te zamoliti da mi citiraš taj moj neki komentar koji je proizišao iz dosade te se u istom nalazi bezrazložno izmišljanje gore navedenih stvari.

Dalje, znamo mi svi šta je Fan Shop, samo što onaj u Titovoj je za mrvicu ispred bilo kojeg štanda na pijaci koji prodaje dresove FK Sarajeva. Kad bolje razmislimo bolje onda otići tim ljudima platiti, jer onda će oni imati para da odu gledati FK Sarajevo. Ali si vješto izbjegao činjenicu da Fan Shop nije klupski.

Bio si nekad zanimljiv, više nisi, pa ti raja ni ne popušta na te umnoutrnjujuće izjave. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bavaracmujo, Braachuka, Google [Bot], Imamkarbarum, johntravolta123, KarlMarx, MaroonBjelave, Pitar6785, Puas, ubipara i 236 gostiju.