Jednostavno nismo.miden je napisao/la:Na osnovu cega si ovo zakljucio?keli1946 je napisao/la:Vi niste racionalni, niko ne sumnja u vasu ljubav prema klubu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ovo lagano postaje Mamicevi i oni protiv Mamica 
Upravo su oni racionalni i s razlogom zabrinuti za nas klub. Jer ovo gdje nas vodi trenutna uprava ne mirise nikako na dobro.keli1946 je napisao/la:Vi niste racionalni, niko ne sumnja u vasu ljubav prema klubu
Imati takve uslove za rad, sponzore, takav vjetar u ledja, takve navijace a pogledaj poziciju na tabeli, pogledaj posljednji rezultat Kup utakmice koju smo odigrali na Kosevu.
Sistem bilo koje vrste nazalost ne stanuje na Kosevu.. Ko je duzan da izgradi sistem? Uprava! Ko ne zna sta je sistem? Uprava!
1+1=2!
Haad je nejerovatna sramota za klub!
Keli, nista licno...
Ne sumnjamo ni mi u vasu ljubav, al u odanost itekako.keli1946 je napisao/la:Vi niste racionalni, niko ne sumnja u vasu ljubav prema klubu
Vole klub, odani upravi. Ugodno s korisnim. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
bože dragi kakvo rasulo i gluposti ovdje pročitati, izađi vani malo proluftaj taj frizura-holder jbt život
kakav haad i kakve trice, sportski segment je u krizi , tim , ekipa koja ne zna ni T od taktike, igrači koji ne znaju primiti/smiriti loptu i dodat suigraču
Delač i Benko dok su bili zajedno su držali ovu ekipu i dizali je 70% od stvarnih mogućnosti...
Kodro je jedini koji je zaista radio na timu, grupi , kretanju , taktici, ubacio im dodatni trening na dan tekme da bi se uigrali bolje, i VODIO tekmu, protivnici su reagovali na nas, a ne obrnuto , lomio utakmice Duljom s klupe ili zatvarao po potrebi, i čovjek je odmah rekao to je proces koji traje...
što prije to shvatimo i počnemo taj proces prije će biti rezultata...ovako samo odgađamo neminovno, pitanje je koliko treba da trehnemo da bi došli sebi...
kakav haad i kakve trice, sportski segment je u krizi , tim , ekipa koja ne zna ni T od taktike, igrači koji ne znaju primiti/smiriti loptu i dodat suigraču
Delač i Benko dok su bili zajedno su držali ovu ekipu i dizali je 70% od stvarnih mogućnosti...
Kodro je jedini koji je zaista radio na timu, grupi , kretanju , taktici, ubacio im dodatni trening na dan tekme da bi se uigrali bolje, i VODIO tekmu, protivnici su reagovali na nas, a ne obrnuto , lomio utakmice Duljom s klupe ili zatvarao po potrebi, i čovjek je odmah rekao to je proces koji traje...
što prije to shvatimo i počnemo taj proces prije će biti rezultata...ovako samo odgađamo neminovno, pitanje je koliko treba da trehnemo da bi došli sebi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jah, sreća pa je nas vlast gurala
Vidim aktuelna prica o jakni ..... pa reko da i ja kazem svoje misljenje .....
Jakna je BLAGO RECENO KATASTROFA ....ja neznam ko bi normalan u ovome prosetao kroz grad .... podsjeca me na "autfit" ljudi koji rade na aerodromima koji nemaju signalizaciju pa oni treba da budu uocljivi ....
Ovo je vise za ljude koji u kucama zive pa da ne izadju kratkih rukavaiza kuce koje drvo za potpale iscjepat .....
I ono najbolje za kraj .....CIJENA ..... necu spominjat nikave brendove al mislim da se za "dvije glave" u Sarajevu moze kupit jako dobra i KVALITETNA jakna....Ovo je brukanje kluba i ***avanje nas fanova u zdrav mozak....
Pooozzzz svima aBd BORAC MORA PASTI !
Jakna je BLAGO RECENO KATASTROFA ....ja neznam ko bi normalan u ovome prosetao kroz grad .... podsjeca me na "autfit" ljudi koji rade na aerodromima koji nemaju signalizaciju pa oni treba da budu uocljivi ....
Ovo je vise za ljude koji u kucama zive pa da ne izadju kratkih rukavaiza kuce koje drvo za potpale iscjepat .....
I ono najbolje za kraj .....CIJENA ..... necu spominjat nikave brendove al mislim da se za "dvije glave" u Sarajevu moze kupit jako dobra i KVALITETNA jakna....Ovo je brukanje kluba i ***avanje nas fanova u zdrav mozak....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
BitiSrcemVezan je napisao/la:joj stanja na temi, "plaćenici vs pljuvači", borbe bez granica
ne bih ih nazvao pljuvachima,prikladniji naziv bi bio "raja bez stavova"
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Garmond drži fanshop, to je već poznato , vrlo rijetko nađem nešto da je dobro i da cijena nije astronomija, to nije način na koji fanshopovi funkcionišu, niti im je to svrha...za novinare koji idu na pressicu pitanje za upravu: Da li je osnovano pravno lice koje treba da vodi fanshop i putničku agenciju kako ste najavljivali, kako bi prihodi išli u klub? ili je to Garmond? i generalno gdje stoji klub sa svim planovima koji su najavljeni...procenat ostvarenih , najavljenih???DBR1987 je napisao/la:Vidim aktuelna prica o jakni ..... pa reko da i ja kazem svoje misljenje .....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ovo malo starije raje bi se trebalo sjetiti ratnih jakni od vreca za spavanje....ova me neodoljivo podsjeca na nju...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nije osnovano, mora Kantardzic omastiti brk, zato je produzeno sa Garmondom. I dok su ovi ljudi tu, pomaka nema.DenchiNL je napisao/la:Garmond drži fanshop, to je već poznato , vrlo rijetko nađem nešto da je dobro i da cijena nije astronomija, to nije način na koji fanshopovi funkcionišu, niti im je to svrha...za novinare koji idu na pressicu pitanje za upravu: Da li je osnovano pravno lice koje treba da vodi fanshop i putničku agenciju kako ste najavljivali, kako bi prihodi išli u klub? ili je to Garmond? i generalno gdje stoji klub sa svim planovima koji su najavljeni...procenat ostvarenih , najavljenih???DBR1987 je napisao/la:Vidim aktuelna prica o jakni ..... pa reko da i ja kazem svoje misljenje .....
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jednostavno se ne slazemo, ne posmatramo stvari iz istog ugla, ljude sa stavom(@malotovljev @sekac @evander @pantelija) je tesko ubjediti u nesto drugo jer ljudi koji znaju razmisljti ne donose sud preko noci nismo svi francesko toti da mjenjamo misljenje kako vjetar puse samo da bi bili dio VIP foruma.
Gore sam naveo cetiri lika razlicitih stavova svjesno.
@joker je moj naj drazi "pljuvac"
Gore sam naveo cetiri lika razlicitih stavova svjesno.
@joker je moj naj drazi "pljuvac"
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Kantardžića treba otjerati prije Dine Selimovića i svih ostalih. Taldžija 1/1
SRETAN BROJ - 1725
Podrska za Dinu i upravu.
Skontao sam da sam svo vrijeme u krivu bio.
Ako oni odu, crni dani nam predstoje.
Vratit ce se Baljak i eto opet virsli-
Toti, Joker, Pantelia, vrijeme je da i vi progledate ili ste samo placenici koji zele da naruse atmosferu u klubu.
Sramota
P.S. I sto vise gledam onu jaknu, sve mi se vise svidja. Mislim da fakat vrijedi onih 220KM i da to nije puno.
Skontao sam da sam svo vrijeme u krivu bio.
Ako oni odu, crni dani nam predstoje.
Vratit ce se Baljak i eto opet virsli-
Toti, Joker, Pantelia, vrijeme je da i vi progledate ili ste samo placenici koji zele da naruse atmosferu u klubu.
Sramota
P.S. I sto vise gledam onu jaknu, sve mi se vise svidja. Mislim da fakat vrijedi onih 220KM i da to nije puno.
Ako Dino ode raspadamo se .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jes tite mikenanbrajic je napisao/la:Ovo malo starije raje bi se trebalo sjetiti ratnih jakni od vreca za spavanje....ova me neodoljivo podsjeca na nju...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Garmond drži fanshop, to je već poznato , vrlo rijetko nađem nešto da je dobro i da cijena nije astronomija, to nije način na koji fanshopovi funkcionišu, niti im je to svrha...za novinare koji idu na pressicu pitanje za upravu: Da li je osnovano pravno lice koje treba da vodi fanshop i putničku agenciju kako ste najavljivali, kako bi prihodi išli u klub? ili je to Garmond? i generalno gdje stoji klub sa svim planovima koji su najavljeni...procenat ostvarenih , najavljenih??[/quote]
J*** ti MOJA TV ,BHRT prenosi u nedjelju Slavija-Zrinjski,a nas u subotu u 18 i30 MOJA TV
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordobijeli, DoktorXabaras, johntravolta123, nedimmmm1337, rimljanin90, Rule_hz i 127 gostiju.