Bas tako, nervira me ova lazna skromnost, cuj jedan od najboljih. Cim je nesto nase moramo omalovazavati, slobodno napisi da je najbolji stoper Bundeslige i jedan od najboljih ali u Europi sto nas Bico realno i jeste!HankMoody je napisao/la:Bara bara s Boatengom.pinoglavi je napisao/la:Ako ne i najboljikozluk je napisao/la: Ermin je jedan od najboljih stopera u Bundesligi
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Nad tobom sunce najljepše sja
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Toliko je dobar da ga cesto trener i ne stavlja u prvih 11, jer jednostavno ne zeli da se povredi.
Ne zeli da nista rizikuje sa tako dobrim stoperom.
Ma jok ba, Bicakcic je NAJLOSIJI stoper Bundes Lige i Evropi, sta ce on u poredjenju sa stoperom iz Kazahstana, Uzbekistana, Zrinjskog, Meshelina, sa trapavom rezervcinom Stutgarta
Ufati li ste se dvije rijeci iz cijeloga posta i ko fol pravite se vickasti, a poentu koju je momak jasno naglazio apsolutno ne primjecujete.
Bičakčić je veći kikser od Spahića-
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
DA, u najmanju ruku je neobjasnjivo da CURAN ne pominje igraca koji bi po mnogim parametrima morao biti cak i starter. Uz Spahici jedini od stopera u koliko toliko solidnom timu i uglavnom starter, cak i ispred igraca koji je debelo placen i za kojeg se smatralo da ce biti veliko pojacanje. Nije to neko svjetska klasa ali u poredjenju sa Sunjicem, koji nikako ne igra (nikada ali bas nikada mi nece biti jasno kako je ovaj dobacio do bundes lige), Anicicem koji igra u Uzbekistanu, Cocalicem (bolje da ne pisem nista - povraticu) Graovcem (Zrinjski - momak je trebo da se isproba ali nikako na ustrb Bicakcica), dakle u poredjenju sa njima Bico jeste ne jedan od najboljih u Bundesligi, nego u Evropi.kozluk je napisao/la:Citam nedavno izjavu Ermina Bicakcica da ga niko nije kontaktirao iz repke i da nije ni pozvan na pripreme iste.
Po meni malo cudno i nerazumljivo ponasanje selektora i celnih ljudi koji brinu o repki.
Ermin je jedan od najboljih stopera u Bundesligi a pametni Mesa ga izostavi iz repke bez ikakva objasnjenja i momak je u totalnoj nedoumici oko svog statusa jer ga niko vise i ne spominje cak ni sportski novinari a niti komentatori,koji se ubise objasnjavajuci da Medunjanin,Mujdza i Hajrovic ostaju i da su na pracenju.O Bicakcicu ni slova.Niti Mesa objasnjava svoj postipak.Momak je makar to zasluzio.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, moj Ermine, odvadi malokozluk je napisao/la: Ermin je jedan od najboljih stopera u Bundesligi
Bičakčić je jedan od najgorih štopera u Europi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
S Bičakčićem smo sigurni putnici za SP, bez njega padamo u europski prosjek
Bicakcic? Nisam ga pozvao jer sam doznao da voli curetinu?Probisvjet je napisao/la:
Bičakčić je prevara i to teška .
On je Sevko Okic među stoperima!Besic je napisao/la:Bičakčić je prevara i to teška .
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar dobarjoker90 je napisao/la:On je Sevko Okic među stoperima!Besic je napisao/la:Bičakčić je prevara i to teška .
Ma ne ba, sa Anicicem i Cocalic smo sigurni putnici. Uostalom sa Bicakcicem smo vec BILI i to NJEGOV GOL je bio jedan od presudnih, a sa ovima smo ispali iz baraza od kileve Irske. Nego mene zanima koja je tvoja potreba da non stop kontras te u tome kontranju cak zaboravis sta si prije pisao? Je li to potreba za paznjom, dokazivanjem ili sta li vec? Bicakcic je bolji od 5 stopera koji su pozvani i tu je kraj price, sta sad treba dokazivati da bas ni on nije kvalitet tipa Boatenga, Ramosa, Silve????? Ne mogu da kazem da ga je izostavio zbog nacionalnog balansa jer je onda imao mnogo realnije opcije npr Cocalica ili Hadzica, i zaista je tesko razumijeti sta se u curecoj glavi dogadja.pinoglavi je napisao/la:S Bičakčićem smo sigurni putnici za SP, bez njega padamo u europski prosjek
Ako smatram da je greška što nije pozvao Bičakčića to znači da se moram slagati sa time da je jedan od najboljih stopera u Bundesligi? Čim nekog nema na spisku odmah je taj igrač jedan od ključnih u ekipi. Poziva Meša previše stopera, nadam se da će ući do kvalifikacija odvojiti najbolja 3-4 stopera, i mislim da je Bičakčić jedan od njih. A da smo nešto vidljivo slabija reprezentacija bez njega - nismo, da ga treba pozvati - treba i to je to.Hatuna je napisao/la:Ma ne ba, sa Anicicem i Cocalic smo sigurni putnici. Uostalom sa Bicakcicem smo vec BILI i to NJEGOV GOL je bio jedan od presudnih, a sa ovima smo ispali iz baraza od kileve Irske. Nego mene zanima koja je tvoja potreba da non stop kontras te u tome kontranju cak zaboravis sta si prije pisao? Je li to potreba za paznjom, dokazivanjem ili sta li vec? Bicakcic je bolji od 5 stopera koji su pozvani i tu je kraj price, sta sad treba dokazivati da bas ni on nije kvalitet tipa Boatenga, Ramosa, Silve????? Ne mogu da kazem da ga je izostavio zbog nacionalnog balansa jer je onda imao mnogo realnije opcije npr Cocalica ili Hadzica, i zaista je tesko razumijeti sta se u curecoj glavi dogadja.pinoglavi je napisao/la:S Bičakčićem smo sigurni putnici za SP, bez njega padamo u europski prosjek
Ovo boldirano je cijela poenta u ovoj prici, Medju 3-4 je a on ga nije pozvao medju 8???????? Ova prica "vidljivo slabiji " mogla bi se primjeniti na skoro svakog reprezentativca osim Dzeke i Pjanica. Jedan od najboljih u bundesligi sto bi znacilo recimo medju 5, realno nije, ali neka srednja klasa po meni jeste, sto znaci da ako racunamo 18 timova i svakom damo po 3 stopera Bico je sigurno u prvoj polovini, Spaha medju 10.pinoglavi je napisao/la:Ako smatram da je greška što nije pozvao Bičakčića to znači da se moram slagati sa time da je jedan od najboljih stopera u Bundesligi? Čim nekog nema na spisku odmah je taj igrač jedan od ključnih u ekipi.Hatuna je napisao/la:Ma ne ba, sa Anicicem i Cocalic smo sigurni putnici. Uostalom sa Bicakcicem smo vec BILI i to NJEGOV GOL je bio jedan od presudnih, a sa ovima smo ispali iz baraza od kileve Irske. Nego mene zanima koja je tvoja potreba da non stop kontras te u tome kontranju cak zaboravis sta si prije pisao? Je li to potreba za paznjom, dokazivanjem ili sta li vec? Bicakcic je bolji od 5 stopera koji su pozvani i tu je kraj price, sta sad treba dokazivati da bas ni on nije kvalitet tipa Boatenga, Ramosa, Silve????? Ne mogu da kazem da ga je izostavio zbog nacionalnog balansa jer je onda imao mnogo realnije opcije npr Cocalica ili Hadzica, i zaista je tesko razumijeti sta se u curecoj glavi dogadja.pinoglavi je napisao/la:S Bičakčićem smo sigurni putnici za SP, bez njega padamo u europski prosjekA da smo nešto vidljivo slabija reprezentacija bez njega - nismo, da ga treba pozvati - treba i to je to.Poziva Meša previše stopera, nadam se da će ući do kvalifikacija odvojiti najbolja 3-4 stopera, i mislim da je Bičakčić jedan od njih.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gdje ona carapa sto kaze da smo losiji 
Ne znaci da si pametniji i u pravu ako napises duzi post!Ocekujem izvinjenje
Bravo momci,nemam sta prigovoriti!
Ne znaci da si pametniji i u pravu ako napises duzi post!Ocekujem izvinjenje
Bravo momci,nemam sta prigovoriti!
- anonymousHD
- Kontakt:
Bravo selektore, sjajno odrađene utakmice.
Idemo dalje!
Idemo dalje!
Dobro je ovo bilo Mesa veceras. Da si u baraz usao sa najacom ekipom a ne sa Cocalicem i ostalim vratolomijama mi bi vjerovatno bili u Francuskoj. Kako god, podrska za naredni ciklus. Najvaznije ti je da se ti najbolji igraci igraju. Medunjanin, Mujdza nemaju vise sta traziti u repci. Hajrovic ako ne zaigra isto tako.
- slavko njegus
- Kontakt:
Meša svaka čast. Za razliku od mr. Šuškavca pokazujes da znas motivirati ekipu... Meša majstore
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Svaka ti čast Meša, samo nastavi ovako.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: 231983, Edincapitano, Zglavkar i 32 gosta.