FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrasegamega
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrasegamega » 29 mar 2016, 16:29

pitic je napisao/la:Kantardžića treba otjerati prije Dine Selimovića i svih ostalih. Taldžija 1/1
Njega i onu ublehu Davuda Zahirovica, a ostale nazovi kriminalce i taldzije poput Bulica i Dzeke Muminovica otjerati iz loze i zabraniti pristup stadionu Kosevo!!
Dino i Edis takodjer trebaju ici, ali se njma na kraju sezone zahvaliti za sve uradjeno, a ove gore nabrojane nabiti nogom i poslati u sto PM.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 mar 2016, 16:37

Evo vise niko ne spominje punca.
Toliko halabuke od sisoje,i na kraju ni jedan dokaz.Interesantno i forumaši koji su sisojine optuzbe jedva docekale,vise ne spominju ovu aferu.Ovde pojedini forumasi sve znaju,koliko ko krade,ko skim se tali,ko skim pere novac,ko skim potpisuje ugovore,ali na kraju nista ne kazu.Ovde se pisalo da je Dino se dobro opario od kluba.Ali niko da napise imao je garsonjeru,a sad ima dva -tri stana u Sarajevu.Imao je golfa II, sad vozi mercedesa itd.itd.Sarajevo je mali grad i ovde se sve zna.Pa bujrum ljudi iznesite dokaze,ali ne tipa rekla mi tetka,rekao mi portir u klubu i sl.Ako znate ko nas krade i potkrada,daj objavite javno da i mi placenici promjenimo plocu.
Ovako price o kriminalu,talovima,rekla-kazala,polako postaju smijesne.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 29 mar 2016, 16:39

Majkl je napisao/la:**** ti MOJA TV ,BHRT prenosi u nedjelju Slavija-Zrinjski,a nas u subotu u 18 i30 MOJA TV
SVI U BANJA LUKU :bih:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 29 mar 2016, 16:43

ja se sve neshto nadam da ovaj borac neche platiti taj dug prema igrachima[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 29 mar 2016, 16:44

Dinina greska je sto je u mnogim stvarima vezanim za klub isao linijom manjeg otpora bilo da su u pitanju igraci, menadzeri ili navijaci.
Pusti igrace da bojkotuju i smjenjuju trenera daj samo da navijacima donesemo titulu.
Pusti menadzere u lozu i blizu kluba nek je mirna bosna
Pusti navijace neka pale neka divljaju bolje nego voditi rat s njima a pola miliona smo potrosili na kazne za dvije godine(ovo za pola miliona karikiram ne znam kolika je tacna cifra) i onda mu ti isti zabiju noz u đale.
Ali pricati price o krađi i kriminalu o talovima stvarno nije u redu jer to su samo price neosnovane, covjeka tjerati na ovakav nacin i nazivati ga raznim pogrdnim imenima je jadno.
Nije ni cudo sto smo klub sa najvise neprijatelja, mi kakvi smo da se skupljaju stolice za nas klub ne bi ih 20 skupili
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 29 mar 2016, 16:55

nukleusmember je napisao/la:ja se sve neshto nadam da ovaj borac neche platiti taj dug prema igrachima[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Ma dobicemo ih bruca,ne sekiraj se ,nek uplate.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 mar 2016, 16:56

nukleusmember je napisao/la:ja se sve neshto nadam da ovaj borac neche platiti taj dug prema igrachima[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Daj Boze da plate prijatelju, da odradimo jedan laksi trening sa njima i nakantamo ih. :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 mar 2016, 16:57

keli1946 je napisao/la:Dinina greska je sto je u mnogim stvarima vezanim za klub isao linijom manjeg otpora bilo da su u pitanju igraci, menadzeri ili navijaci.
Pusti igrace da bojkotuju i smjenjuju trenera daj samo da navijacima donesemo titulu.
Pusti navijace neka pale neka divljaju bolje nego voditi rat s njima a pola miliona smo potrosili na kazne za dvije godine(ovo za pola miliona karikiram ne znam kolika je tacna cifra) i onda mu ti isti zabiju noz u đale.
Ali pricati price o krađi i kriminalu o talovima stvarno nije u redu jer to su samo price neosnovane, covjeka tjerati na ovakav nacin i nazivati ga raznim pogrdnim imenima je jadno.
Nije ni cudo sto smo klub sa najvise neprijatelja, mi kakvi smo da se skupljaju stolice za nas klub ne bi ih 20 skupili
Da nije bilo nikakvih talova, kradja i zle namjere, to sto si nabrojao je i vise nego dovoljno da se moze reci da nije sposoban za funkciju koju obavlja i da treba ici.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 mar 2016, 16:58

@Majkl bruda moj, hajmo kasnije u SCC, dosle proljetne jakne dobre. Kupimo i tako pomazemo klubu jednako ko i kada u kupis u fan shopu! Idemo ljubav iskazati nasu! Voli te brat! :opaopa:
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 29 mar 2016, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 mar 2016, 16:59

Kud ce ti veci dokaz kad je i Dino sam potvrdio da ima istine o tim famoznim 20 tisuca maraka... :)

Umjesto da budala Dino podjeli svim igracima po 500KM za pobjedu u Vitezu, on nesta dog sa tuzlakom..

Tih 20 000KM su bacene pare, e sad zamislite koliko jos ima tih "20000" bacenih u potok unazad 2 godine.
Ako si mangup onda isplati to da niko ne zna, oni se prave budale..
Najvise mi je zao Fudbalskog kluba Sarajevo, jer ce samo on da odgovara za ovo i snosi posljedice.. uhljupi kao Dino ce se povuci kad tad i nestadi..

Sarajevo i bilo koji klub ce biti optuzen i procesuiran iato ko i politicari koji su pokrali drzavu....

Sto rece @Besic, ako Dino ode mi cemo se raspasti, ko zeton propasti :lol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 mar 2016, 17:09

keli1946 je napisao/la:Jednostavno se ne slazemo, ne posmatramo stvari iz istog ugla, ljude sa stavom(@malotovljev @sekac @evander @pantelija) je tesko ubjediti u nesto drugo jer ljudi koji znaju razmisljti ne donose sud preko noci nismo svi francesko toti da mjenjamo misljenje kako vjetar puse samo da bi bili dio VIP foruma.
Gore sam naveo cetiri lika razlicitih stavova svjesno.
@joker je moj naj drazi "pljuvac" :thumbup:
:lol: :lol:
Poselami @'malotovljeva' ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 mar 2016, 17:30

eto institucije na gol :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 mar 2016, 18:02

Kad prije Kovacevic skupi 60 nastupa,bas ssm se prijatno iznenadio! :beba:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 29 mar 2016, 18:09

sabihno,majkl hmmmm[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 29 mar 2016, 18:32

nukleusmember je napisao/la:sabihno,majkl hmmmm[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Ne zaboravi da smo aktuelni šampioni i da Divove nikad ne smijes otpisati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 29 mar 2016, 18:44

Šta pjevaju @Majkl, @molotovljev i slični dok pišu po forumu? :D

http://www.tubechop.com/watch/7832780
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 mar 2016, 18:51

DrustveniParazit je napisao/la:Šta pjevaju @Majkl, @molotovljev i slični dok pišu po forumu? :D

http://www.tubechop.com/watch/7832780
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 mar 2016, 18:53

Sta je ono Ibrakovic u Svici, prodaje nekoga u Bazel? :D

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 29 mar 2016, 19:14

Evander je napisao/la:
keli1946 je napisao/la:Dinina greska je sto je u mnogim stvarima vezanim za klub isao linijom manjeg otpora bilo da su u pitanju igraci, menadzeri ili navijaci.
Da nije bilo nikakvih talova, kradja i zle namjere, to sto si nabrojao je i vise nego dovoljno da se moze reci da nije sposoban za funkciju koju obavlja i da treba ici.
Nije kod svakog isti prag tolerancije sa druge strane ne bih da se ponavljam ali ima on mnogo dobrih urađenih stvari +,- nije to meni za tjeranje a ako i jeste i ako ima neko bolji ne treba covjeka vrijeđati i omalovažavati na svakom koraku.
Ne bih komentarisao ove sto su jedva docekali da povjeruju prvoj sisi tuzlanskog kantona
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, bvsic, Google Adsense [Bot], NazorUso, riki46 i 29 gostiju.