FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cijena za Duljevica na 5.000.000 molio bih 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Solidan je bio,jos da je Besic ono iskoristio imao bi upisanu asistenciju na svom kontu.Pantelija je napisao/la:DULJEVIĆ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Yebem ti Muhameda, stvarno bi bilo milina pogledat da je nas Dulja ubiljezio asistenciju.. Ali eto i ovako je mislim pokazao da se moze racunati na njega. Samo mu fali vise ovih velikih utakmica 
ZZ
Ne snalazi se Besic u onim situacijama, tacno se vidi da je onaj klasicni kostolomac.moj uzor-S.G je napisao/la:Yebem ti Muhameda, stvarno bi bilo milina pogledat da je nas Dulja ubiljezio asistenciju.. Ali eto i ovako je mislim pokazao da se moze racunati na njega. Samo mu fali vise ovih velikih utakmica
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zbog Duljevica je dole vjerovatno (ako je već dole pošto nisam pratio) ,on je njegov sad pulen.Zip je napisao/la:Sta je ono Ibrakovic u Svici, prodaje nekoga u Bazel?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Zamislite da je Dulja bio umjesto Besića kakvi bi samo komentari bili na forumu...
Dulja sasvim solidan.
Dulja sasvim solidan.
Dulja je pravi igrač,očekujem da u Banđaluci nešto uradi.Nadam se da Baho više neće imati priliku da prenosi Rajvo ili repku.Fuj kako mi se gadi...Suko majstore
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- molotovljev
Sezona '86/'87
"E, u tom pretposlednjem kolu mi idemo na Koševo, treba nam dakle pobeda i...prvo poluvreme odigramo super, Milko iz
penala da gol za 0:1, dominirali smo na terenu celo prvo poluvreme, onda i prvih 15 minuta drugog dela, ali...
ne dajemo gol za 0:2...i onda sve kreće nizbrdo, Sarajevo preuzima inicijativu, izjednačuju iz penala 20-ak minuta pre kraja
i onda smo čak bili srećni na kraju da smo i 1 bod uzeli...u tom trenutku raspršuju se sve naše šanse da i sa "-6" budemo šampioni"
"Ovu našu utakmicu na Koševu jako dobro pamtim jer je malo falilo glavu da izgubim...i ja, i par mojih ortaka sa kojima sam
vozom zajedno putovao iz Beograda...bilo nas je inače dosta na tom gostovanju...bilo je žestoko sa "pitarima"
(tako su zvali navijače Sarajeva, dok su Željini bili "košpicari"), letele su kamene kocke napolju, ispred tribine gde smo mi bili,
bilo je jurnjave po gradu, i pre i posle utakmice...ali baš je bilo zajebano, nije mi bilo svejedno...
ovo gostovanje je bilo zeznutije nego bilo koje u Zagrebu, Vinkovcima, Splitu ili ne znam ni ja gde..."
"E, u tom pretposlednjem kolu mi idemo na Koševo, treba nam dakle pobeda i...prvo poluvreme odigramo super, Milko iz
penala da gol za 0:1, dominirali smo na terenu celo prvo poluvreme, onda i prvih 15 minuta drugog dela, ali...
ne dajemo gol za 0:2...i onda sve kreće nizbrdo, Sarajevo preuzima inicijativu, izjednačuju iz penala 20-ak minuta pre kraja
i onda smo čak bili srećni na kraju da smo i 1 bod uzeli...u tom trenutku raspršuju se sve naše šanse da i sa "-6" budemo šampioni"
"Ovu našu utakmicu na Koševu jako dobro pamtim jer je malo falilo glavu da izgubim...i ja, i par mojih ortaka sa kojima sam
vozom zajedno putovao iz Beograda...bilo nas je inače dosta na tom gostovanju...bilo je žestoko sa "pitarima"
(tako su zvali navijače Sarajeva, dok su Željini bili "košpicari"), letele su kamene kocke napolju, ispred tribine gde smo mi bili,
bilo je jurnjave po gradu, i pre i posle utakmice...ali baš je bilo zajebano, nije mi bilo svejedno...
ovo gostovanje je bilo zeznutije nego bilo koje u Zagrebu, Vinkovcima, Splitu ili ne znam ni ja gde..."
F.K.SARAJEVO
Dje si ovo citao?molotovljev je napisao/la:Sezona '86/'87
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- molotovljev
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kakvo je ovo mrtvilo na temi, šta je ovo ba?
SVI U BL!
[youtube][/youtube]
SVI U BL!
[youtube][/youtube]
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Scenarij na forumu nakon utakmice u BL?
Opcija 1
Dobijemo Borac
Opcija 2
Nerijeseno
Opcija 3
Zijanimo
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Opcija 1
Dobijemo Borac
Opcija 2
Nerijeseno
Opcija 3
Zijanimo
Opcija 1 Dino mars u PMEvander je napisao/la:Scenarij na forumu nakon utakmice u BL?
Opcija 1
Dobijemo Borac
Opcija 2
Nerijeseno
Opcija 3
Zijanimo
Opcija 2 Dino mars u dvije PM
Opcija 3 Dinno mars u tri PM
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja licno nisam optimista pred BL bio bi zadovoljan i bodom , jako tesko ce biti oni vezali dvije pobjede ,kljucna utakica u borbi za opstanak a ne igraju loše gledao sam protiv partizana . naravno da cemo imati svoje šanse ,treba odigrati cvrsto i agresivno pa sta bude ,IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE 
sa kliksa
Evo ovako, Dino treba da leti zato što gura Haada zbog nekakvih veza preko svoje sestre i što su dužni Haadu cirka 150 000 KM, nemaju garniture dresova dok ne plate i zato igraju u sivim dresovima.
- franklampard8
- Kontakt:
Kakva glupost, neki dan igrali u bordo dresovima ...Zip je napisao/la:sa kliksa
Evo ovako, Dino treba da leti zato što gura Haada zbog nekakvih veza preko svoje sestre i što su dužni Haadu cirka 150 000 KM, nemaju garniture dresova dok ne plate i zato igraju u sivim dresovima.
1946
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Dajte ljudi sta vam je sa tim bombama vise. Treba nam mir, a ne komsijske bombe i lazi servirane radi unosenja nemira u i oko kluba.
Zalosno je sto su svi forumasi prinudjeni citati ove idiotarije.franklampard8 je napisao/la:Kakva glupost, neki dan igrali u bordo dresovima ...Zip je napisao/la:sa kliksa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.