da ovi francuzi hoce da igraju,da ne mrze do podne selektora a od podne i sami sebe,da svi u ekipi hoce dodati svakome gdje bi im bio kraj

..ovako nema od njih nista,ali opet mislim da ce proc ovu grupu.Mexiko ima dobru ekipu i danas su od svih pokazali najvise,samo odbrana im je pretanka,sad da i tu malo pametujem ali mislim da ce uz Blanca u prvoj postavi i mozda Markeza na stoperu biti puno bolji u narednoj utakmici.
Juzna Afrika nije toliko kvalitetna ,medjutim domaci teren,publika, mozda iznenade Urugvaj.
Od svih danas najvise me razocarao Urugvaj,nekako sam kontao da ce dobiti ove Francuze lako,ali oni nisu pokazali nista posebno.Sad da li jeto Francuska jaca nego sto mi svi to mislimo ili je Urugvaj podbacio danas.
Sto se tice francuza Malouda i Anri u prvu postavu,Govu i Gurkuf na klupu narednu utakmicu pa onda da vidimo i prije svega nekako ih motivirat da igraju i da igraju jedan za drugog,ali nesto to tesko ide.Odnosi u ekipi su kriminalni.
uglavnom neizvjesna grupa kao i cijelo svjetsko prvenstvo,sumnjam da je ikad turnir bio neizvjesniji.vidjet cemo dalje nakon drugog kola